Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe mijn website te verbeteren voor internationale SEO?

Tegenwoordig wordt de moderne digitale wereld van het web steeds meer geglobaliseerd. Beginnend bij de Europese Unie die met internettoegang wordt bedekt met meer dan 80%, naar sommige zelfs meer geavanceerde staten die het op ongeveer 90% van het grondgebied hebben. De werkelijke cijfers kunnen zelfs overtuigender zijn in China, met ongeveer 731 miljoen staande gebruikers, die echter slechts de helft van de schatting van de totale bevolking vertegenwoordigen. Welnu, het internet biedt de ontelbare verschillende kansen voor die website-eigenaren die gretig zijn om over de grenzen te worden benaderd, zonder culturele barrières. Om hierin te slagen, moet elke online ondernemer echter een breed inzicht hebben in de behoeften van verschillende klanten om alleen de meest gevraagde producten of services aan te bieden.

international seo

Tegelijkertijd wordt het creëren van een geschikte inhoud ook een zaak die moet worden overwogen. Meestal kun je denken dat internationale SEO betekent dat je alleen maar een uniforme inhoud in het alledaagse Engels krijgt. Maar de situatie is niet zo eenvoudig als het in eerste instantie lijkt. Het gaat erom dat het gebruik van de kernprincipes van internationale SEO betekent dat u rekening moet houden met het juiste gebruik van verschillende technieken van relevantie en lokalisatie, ondersteund door vele technische aspecten van zoekoptimalisatie. Bovendien kan het hanteren van een goede internationale SEO van de volledige schaal vanuit het oogpunt van wereldwijde marketingstrategie een echt uitgebreide en tijdrovende taak worden. Hieronder ga ik een korte blik werpen op de centrale schema's voor u om mondiger te worden met efficiëntere internationale SEO en het commerciële potentieel van bijna elk online project te maximaliseren.

Verdiepen in elke regionale vraag eigenaardigheid

Als je globaal denkt, zul je ontdekken dat zelfs Google zelf verschillende soorten inhoud en verschillende lay-outs heeft weergegeven in de zoekmachine resultatenpagina's (SERP's) voor individuele staten. Ik bedoel dat een afzonderlijke zoekwoordquery van land tot land een ander antwoord kan bieden. Google heeft zijn SERP's ontworpen door de regionale belangen en doet er goed aan de sterkste lokale trends te volgen voor een betere gebruikerservaring in elk land. Wat betreft de trefwoorden en verkeerscijfers, onder bepaalde beperkingen die opkomen in verschillende talen en lokale vocabulaires. Een aanzienlijk deel van de algemene zoekwoorden slaagt er vaak niet in om een puur adequate vertaling te krijgen. Daar moet in de eerste plaats rekening mee worden gehouden, uiteraard rekening houdend met de lokale bevolking, culturele interesses en vele andere eigenaardigheden die nog niet volledig duidelijk zijn, zelfs voor de meest ervaren webmasters. Dat betekent dat verschillende landen vaak veel onvergelijkbare verwachtingen hebben, zelfs binnen dezelfde sector. Om nog maar te zwijgen van de internationale merken, vooral met betrekking tot wat mensen precies willen zien voordat ze uiteindelijk tot een aankoopbeslissing komen.

Ontwikkel uw strategie voor internationale SEO

Om te beginnen, het ontwikkelen van een internationale SEO-strategie, laten we het als vanzelfsprekend beschouwen - goed rangschikken voor een bepaald zoekwoord, bijvoorbeeld in China, betekent niet hetzelfde mooie resultaat elders in de wereld. Daarom moet u beginnen met lokale SEO-optimalisatie, waarbij u een contentcreatie start, precies voor de doelgroep die u in een enkel land hebt geselecteerd. Door dit te doen, zult u de belangrijkste regionale trends voor verkeer begrijpen, evenals bijzonderheden in de meest gevraagde zoekwoorden. Ook moet je een aantal technische aspecten van SEO op nog mondiaaler niveau aanvragen. Ik bedoel, je moet je webpagina's insluiten met hreflang-tags.

Meestal staat hreflang-tag voor een deel van de code dat door Google wordt gebruikt om het doelland te identificeren, en dus taal voor de inhoud van uw website. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat de juiste inhoud correct wordt weergegeven in de juiste regio. Bijvoorbeeld, zelfs binnen de Spaanse taal, zijn er nogal belangrijke vocabulaire-eigenaardigheden bij het aanpassen van uw inhoud voor Spanje zelf, en het bijvoorbeeld weergeven voor Argentijnse gebruikers. Het gebruik van hreflang-tags zal uw inhoud verbeteren met een betere gebruikerservaring door meer relevantie toe te voegen aan uw geschriften.

Tegelijkertijd helpt het gebruik van hreflang-tags om de potentiële dreiging van dubbele inhoud te minimaliseren, en vertelt Google dat de specifieke inhoud expres voor verschillende lokale doelgroepen is geschreven. Aan de slag met het markeren van uw inhoud, raad ik aan het ISO 639-1-formaat te gebruiken voor elke taal, in lijn met het feit dat al uw sitemaps niet langer zijn dan 10.000 URL's, of ze ook in verschillende delen opsplitsen. Hieronder staan 3 hoofdschema's om ervoor te zorgen dat uw inhoud correct is ingesloten met hreflang-tags:

  • Krijg uw HTTP-header ondersteund met hreflang-tag om er zeker van te zijn dat deze bij elke webpagina komt
  • uw sitemaps ingesloten met hreflang-tags
  • Zorg dat de webpagina zelf ook wordt gemarkeerd met de tag

seo difficulties

Breng uw strategieën gelokaliseerd en verenigd 

Laten we het als vanzelfsprekend beschouwen - het lokaliseren van internationale SEO betekent niet dat de regio-specifieke webpagina's op eenvoudige wijze worden vertaald. We moeten het onder ogen zien - het vormen van een betrouwbare lokalisatie betekent het creëren van inhoudsgeschriften die meer relevant zijn voor die lokale interesses en zoektrends. Ik bedoel dat je een specifiek zoekwoordonderzoek moet afhandelen voor elk land waar je naartoe gaat. Als u bijvoorbeeld meerdere locaties wilt bestrijken met uw bedrijf, raad ik u aan verschillende bestemmingspagina's te hebben en natuurlijk andere inhoud voor hen om een betere zichtbaarheid te krijgen op de pagina's van de lokale en algemene zoekresultaten.

Beknot nooit uw tijd en inspanningen om uw wereldwijde, lokale en mobiele optimaliseringsschema's samen te brengen voor een werkelijk effectieve internationale SEO-strategie. Ik stel voor een prioriteitenlijstje op te stellen, te beginnen met die landen die meer potentiële klanten bieden die u zoekt binnen uw nichemarkt. Als u bijvoorbeeld bent gericht op Chinese gebruikers, kunt u beter overwegen dat meer dan 95% van de lokale internetgebruikers online browsen via draagbare apparaten. Daarom moeten merken die de competitie willen winnen hun inhoud goed aangepast hebben wat betreft reactievermogen op mobiele apparaten.

Vergeet ten slotte nooit de resultaten van uw internationale SEO-strategie te meten door nauwkeurige metingen te doen van uw huidige prestaties. Voer zo regelmatig mogelijk een controle uit voor al uw statistieken binnen elke doelregio. Onthoud altijd dat u uw ranglijst bijhoudt, en zorg ervoor dat uw webpagina's correct worden gerangschikt voor elk land of elke regio. Tenslotte, voel je niet verlegen om een hoog potentieel van PPC te gebruiken om uit te breiden naar de nieuwe markten. Door PPC goed te gebruiken in uw internationale SEO-strategie, krijgt u meer inzicht in lokaal gedrag, conversietrends en betere tractie in het nieuwe land.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport