Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listelerim için doğru anahtar kelimeleri nasıl bulurum?

Amazon'da satıyorsanız, yapmak zorunda olduğunuz çok şey var, yönetmek için çok fazla şeyiniz olduğu gibi, üzerinde gerçek bir hırslı rekabet kararıyla ayakta kalabilmek için izleyeceğiniz çok şey var demek zorunda değilsiniz. Ve Amazon listeleri için doğru anahtar kelimeleri bulmak görevi bu basit kuralın dışında değildir. Bazen, potansiyel olarak yüksek performans gösteren arama cümlelerini ve gerçekten satacak olan Amazon listelerine koymak için ana hedef anahtar kelimeleri belirlemek gerçekten zor olabilir. Ve buna karşı koyalım - buna yardımcı olmak için özel olarak özel yazılım araçlarına ihtiyacınız olacak. Şans eseri, Amazon listelerini oradaki ürün aramasının en üst sıralarına taşıyan anahtar kelimelerin mükemmel bir seçimini yapmak için derinlemesine bir araştırma yürütmek için tasarlanmış farklı çevrimiçi çerçevelerin ve yazılım araçlarının geniş bir alanı var. Ancak, Web'de açık erişimde bulunan sayısız görünüşte iyi teklifler arasından doğru seçim nasıl yapılır? Doğru seçeneği seçmenize veya en azından daraltmanıza yardımcı olmak için kanıtlanmış bazı çözümler.

 1. Keyword Inspector  - bugün size göstermek istediğim ilk araçtır. Bu çevrimiçi yardımcı, muhtemelen Amazon listeleri için en iyi performans gösteren niş anahtar kelimeleri bulmak için en iyi seçenektir. En güçlü yanları arasında, hızlı bir kontrol yapmanıza ve nişiniz veya ürün kategorisi rakiplerinizin zaten sıralamış olduğu tüm anahtar kelimeleri ve uzun kuyruk arama ifadelerini görmesine olanak tanıyan son derece yararlı özelliği vurgulamak istiyorum. Üstelik, Anahtar Kelime İnceleyici aslında daha iyi olmak için bütün iyi araçlar kümesini ifade eder. Varsayılan olarak, Amazon Öneri Aracı'nı (potansiyel olarak kazanan tüm uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hızlı bir şekilde tespit etmenize yardımcı olması için), İndeksasyon Test Edicisi'ni (Amazon listelerindeki anahtar kelimelerinizin gerçekten canlı alışverişte bulunabilmesi için tamamen endekslenmiş olup olmadığını kontrol etmek için) içerir. ve Arama Terimi Optimize Edici Aracı'nı (çevrimiçi aramada genel pozlamayı daha da artırmanıza yardımcı olmak için) içerir. 

 2. Tüccar Sözcükleri  - yalnızca Amazon'da değil, geride kalan canlı insanlar tarafından günlük çevrimiçi alışverişlerinde kullanılan gerçek arama terimlerini hızla bulmanıza yardımcı olmak için iyi bir seçenektir İnternetteki diğer yerlerde (örneğin, Walmart veya Jet'de) popüler pazar yerleri ve e-ticaret platformları. Benim için gelince, şahsen, bu alet gerçekten pratik kullanımı konusunda son derece değerli bir bakış açısı ile niş anahtar kelimelerin büyük bir resmini elde etmenin faydalandığını gördü. Sonunda, Tüccar Kelimeler, potansiyel olarak kazanan, ancak yine de Amazon'daki aktif satıcıların aslan paylaşımı için ortaya çıkarılan benzer anahtar kelimeleri ve ilgili arama kalıbı bulmak için eşit derecede harika göründü.

 3. Jungle Scout  - yararlı rekabetçi önerileri içeren pratik anahtar kelime araştırmalarını kapsayan en iyi araç kitidir. Dahası, Amazon'da satılan popüler popüler ürünlerin bulunması ve şu an popülerliklerinin tepesinde olan şiddetle tavsiye edilen nişlerin bulunması söz konusu olduğunda, bu seçenek çok yararlı olabilir. Buna ek olarak, geniş veritabanı ile Jungle Scout, ürün listeleme gelişiminin her aşamasında muhtemelen yalnızca iyi bilgilendirilmiş ve veri yönlendirmeli kararlar almanız için gerekli olan tüm temel ölçütleri sağlayabilir. Bununla birlikte, bu aracın aslında bu alanda daha önce temel bir deneyime sahip olan büyük zaman satıcıları için tasarlanmış daha gelişmiş bir araç olduğunu unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport