Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir Amazon danışmanlık servislerinde neye dikkat etmeniz gerekir?

Eğer perakende satış yapmak isterseniz ne yapmak isterseniz ve müreffeh bir pazarlamacı olmak için ne yapmanız gerektiğini belirlemek için bazı araştırmalar yapmak ve analiz yapmak nasıl bir makul olacaktır? Bununla birlikte, kural olarak, bazı yönergeleri ve uzman görüşlerini işinizi doğru bir şekilde oluşturmak için incelemek yeterli değildir. Hala bilginizdeki boşlukları doldurabilecek ve sizi doğru yola getirebilecek tecrübeli birine ihtiyacınız olacaktır. Sizin için en iyi seçenek Amazon danışmanlık uzmanıyla iletişime geçmektir. Bu kısa yazıda, profesyonel Amazon danışmanlık uzmanının nasıl bulunacağını ve e-ticaret yolunuzu doğru şekilde başlatacağınızı tartışacağız.

Amazon arama motoru optimizasyonu içeren danışmanlık servislerine bakın

Amazon danışmanlık hizmetlerinde aramanız gereken ilk şey SEO'dur. Genel optimizasyon Amazon SEO'dan tamamen farklıdır ve bu alanda deneyim sahibi olan birini bulmanız gerekir.

Genel olarak, Amazon Amazon, Google, Bing ve diğerleri gibi bir arama motorudur. Aradaki fark, Amazon kullanıcıları için yalnızca ürünler aramasıdır. Bu nedenle bu arama motoru, Amazon'un yalnızca iyi fırsatlar üretmesine yardımcı olan farklı sıralama algoritmasına dayanıyor. Amazon ürünlerini Google'da arama yaparak da bulabilirsiniz. Kural olarak, bu sonuçlar birinci veya ikinci SERP pozisyonuna dayanmaktadır. Bununla birlikte, çoğu kullanıcı, ürünleri aradıklarında Amazon'a gitmek için gerekli tüm detayları bulabilecekleri ve fiyatları karşılaştırabileceklerini kolayca ve daha rahat buluyor. Kullanıcılar, sıralama yaptığınız sorguların birinden Amazon arama gerçekleştirdiğinde, ürünlerinizin en üstte görünmesi gerekir. Bu nedenle, temel Amazon sıralama özelliklerini anlayan ve ürün listelemenizi A9 algoritmasına nasıl uyarlayacağınızı bilen danışmanı aramalısınız.

Danışmanınızın Amazon optimizasyon kurallarını takip ettiğinden emin olun

Amazon, satıcıların işlerini bu platformda nasıl yürütecekleri yönergelerine sahiptir. Bu nedenle, tüm güncel Amazon güncellemeleri ve yenilikleri ile güncel kalan bir uzman bulmanız gerekmektedir. Bu değişikliklere nasıl tepki vereceğini ve işyerinizin düşmesini önlemek için ne yapacağınızı açıklayabilmelidir. Üstelik, Amazon satış danışmanı, Amazon'da satış yapmakla ilişkili tüm kuralları bilmeli ve bunları izleyen pazarlama veya optimizasyon stratejilerini oluşturmalıdır.


Tecrübeli bir satıcı danışmanı Satıcı Merkezi ve Satıcı Merkezi programları arasındaki farkı açıklayabilmelidir

İyi bir Amazon danışmanı, üçüncü taraf satıcılar ve iş Amazon programı için uygun seçebilirsiniz. İki farklı Amazon programı Satıcı Merkezi ve Satıcı Merkezi vardır. Sahip olduğunuz işin türüne ve işinize göre farklı tercihler yapıyorlar. İşlerini geliştirmeye yeni başlayan tüccarlar, bu seçimle ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirler. Danışmanın öncelikli görevi, programlar arasındaki farkı göstermek ve seçilen programın iş ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağını öngörmektir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport