Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kazanan bir Amazon arama motoru pazarlama kampanyasını nasıl oluştururum?

Amazon, kullanıcılara ihtiyaç duydukları ürünleri bulmasına yardımcı olmak için hizmet veren dünyanın en büyük arama motorudur. Bu arama motoru arasındaki temel fark, genel bilgi için kullanılmamasıdır. Amazon'da bir şeyler arayan kullanıcıların satın alma amacı vardır. Bu nedenle, Amazon pazarını ürünlerinin perakende platformu olarak seçen herkes doğru bir iş kararını verir. Ayrıca, site, markaların sermayelendirilmesini sağlayan organik ve pedin fırsatları sunuyor.

Son bir yıldaki endüstri verilerine göre Amazon müşterileri yılda 200 milyardan fazla arama yaptı. Başka bir araştırma, Amerikalıların% 31'inden fazlasının Amazon'da alışveriş araştırmalarına başladığını gösteriyor. Google'dan iki kat fazla.

Bu perakende platformunun gücünü ve günümüzün e-ticaret alanındaki rolünü gösterir. Bu makalede, ürünlerinizin Amazon SEM'i (arama motoru pazarlaması) uygulayan potansiyel müşterilerinizin önünde göze çarpacak şekilde görünmesini nasıl sağlayacağınızı tartışacağız. Amazon üzerinde anahtar kelime optimizasyonunun önemi.


Geleneksel arama motorları gibi Amazon da kullanıcılara en alakalı arama sonuçlarını sunmak için arama terimleriyle ürün sayfalarını ayrıştırır. Bu, anahtar kelime açısından zengin bir içeriğin Amazon optimizasyonunuz için olması gerektiği anlamına gelir.

İş arama terimlerinizle alakalı olmasını sağlayacak çok sayıda profesyonel çevrimiçi araştırma aracı bulunmaktadır. Bununla birlikte, tüm araçlardan size uzun kuyruk rekabetçi olmayan arama terimleri verebileceği kadar kendinize güvenmelisiniz..Seçilen anahtar kelimelerin arama hacmini belirlemek için Google Anahtar Kelime Planlayıcı, Amazon Perakendeci Analytics ve Amazon Pazarlama Hizmetleri PPC gibi araçları kullanabilirsiniz. Bazı Amazon uzmanları, yollarla, müşteri incelemelerinde hedefli arama terimlerinin bulunmasının mümkün olduğunu iddia ediyor.

Amazon, stratejik olarak hedefli ve yüksek hacimli arama terimlerinizi ekleyebileceğiniz birkaç içerik bölümü sunar. Bu bölüm başlık, açıklama ve madde işareti noktalarını içerir.

Satışlar Amazon sıralamalarını nasıl etkileyebilir?

Geleneksel arama motorlarından farklı olarak Amazon, her tüccarın belirli bir süre için yaptığı satış tutarını hesaba katar. Geleneksel arama motoru optimizasyonunda olduğu gibi bağlantılar kurmak yerine, Amazon sıralama algoritması satışları üretmeye dayanır. Amazon'un birincil amacı, mümkün olduğunca fazla kazanç sağlamak için açıklanabilir. Bu yüzden Amazon sıralama algoritması daha fazla fiyat odaklı şeyleri hesaba katıyor. En çok satan kural ürünleri Amazon arama sonuçları sayfasının üst kısmına yerleştirildiğinden daha fazla tıklama çekerler.

Bu nedenle Amazon'daki organik sıralamayı iyileştirmenin en mantıklı yollarından biri, kalıcı olarak TOP'a yerleştirilen ve en çok satış yapan en iyi sponsorlu listelerdir.

Amazon SERP'deki rütbenizi yükseltmek için uygulanabilir başka bir yol, rekabetçi bir fiyat sağlamaktır. Bunu yaparak, daha fazla ödeme yapan müşteri çekecek ve Amazon üzerinde olumlu bir satış geçmişi yaratacaksınız.

Ayrıca, bir Amazon Başbakan üyesiyseniz, ürünleriniz daha fazla satın alınır, çünkü alışveriş yapan müşteriler iki gün içinde onları alabilir ve herhangi bir hasar için tazminat alabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport