Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zijn er strategieën voor Twitter-SEO?

In 2017 is SEO uitgegroeid tot een enorm marketingkanaal. Tegenwoordig heeft zoekmachineoptimalisatie niet alleen te maken met het verkrijgen van bronnen die worden gerangschikt door zoekmachines. Voor een beter begrip van wat SEO inhoudt, moet u eerst begrijpen op welke manieren sociale media SEO beïnvloeden.

Het is al bewezen dat betrokkenheid van sociale media een integraal onderdeel is van de hoge ranking van websites. Sociale signalen kunnen uw lokale SEO-ranglijst zelfs vergroten.

twitter seo

Het werkt als volgt: de grootte van uw community en zijn betrokkenheid zijn waardevolle indicatoren voor de waarde en kwaliteit van uw inhoud. Bovendien wordt inhoud van sociale media vaak weergegeven in zoekresultaten van Google. Dat is de reden waarom enorm, gericht Twitter-volgen en betrokkenheid bij de inhoud van uw merk zeer gunstig is voor uw bedrijf.

Vandaag vertellen de experts van Semalt u over de meest effectieve tips voor uw Twitter SEO-optimalisatie. Pas ze in de praktijk toe om uw volgers en uw bedrijf te laten groeien.

Twitter SEO Essentials die u moet weten

1. Een effectieve Twitter SEO-strategie ontwikkelen


Het eerste dat u moet doen, is een succesvol strategisch plan opstellen. Strategieën beginnen in de regel met algemene doelstellingen. Bepaal uw primaire doel door te bepalen welk soort resultaten u verwacht van het gebruik van Twitter voor marketing. Misschien streef je ernaar om naamsbekendheid te vergroten, een nieuwe service te verkopen of blogverkeer te vergroten?

Zodra u klaar bent met het identificeren van uw doelstelling, is de volgende stap het kiezen en testen van de meest geschikte tactieken om die doelen te bereiken.

2. Focusing on Brand's Voice

Houd in gedachten dat elke tweet uw merk weerspiegelt. Daarom moeten uw tweetberichten altijd trouw zijn aan de stem van uw merk, die uw merkidentiteit vertegenwoordigt. Zorg ervoor dat ze een beroep op uw doelgroep doen.

Een ander cruciaal ding is bewerken: bewerk je tweets niet alleen voor typefouten, maar totdat je 100% zeker weet dat elke tweet elk detail weergeeft dat je met klanten wilt delen.

3. Voortdurende uitbreiding van de gemeenschap

Het valt niet te ontkennen dat omvang ertoe doet. Maar als het op Twitter aankomt, is betrokkenheid een koning. Laat volgers jouw inhoud delen, maar probeer goedkope tactieken te vermijden - ze zijn simpelweg de investering niet waard.

Start in plaats daarvan de bal aan het rollen en houd deze in beweging door beide te activeren: huidige en potentiële volgers. Begin met het maken van waardevolle inhoud die mensen willen gebruiken en delen. Een ander ding is om responsief te zijn - beantwoord vragen en opmerkingen van mensen, reageer op directe tweets. Vergeet niet om eventuele vermeldingen te retweet, uw notities toe te voegen.

4. De juiste trefwoorden selecteren

Het is zeer belangrijk om uw inhoud gemakkelijk te vinden te maken. Je zou je Twitter net als elke andere zoekmachine moeten behandelen. Probeer de relevante zoekwoorden in elke tweet te gebruiken. Vergeet niet over hashtags, bio en bijschriften - ze kunnen ook je Twitter-pagina helpen.

Houd er rekening mee dat mensen in de meeste gevallen Twitter zoeken voor zoekwoorden. Zorg er dus voor dat uw account verschijnt voor wat relevant is voor uw bedrijf.

seo twitter 5. Tracking van uw Twitter-verkeer

Zoals ze zeggen, groeit niet wat de maatregelen niet zijn. Heeft u Twitter-analyse nog niet ingeschakeld? Dan kun je daar beter zo snel mogelijk voor gaan om meteen een snapshot te krijgen van hoe het met je gaat en om je betrokkenheid wekelijks bij te houden.
Google Analytics kan u ook vertellen hoeveel paginabezoeken u van Twitter krijgt. Deze kennis geeft je een idee van hoeveel van je verkeer terug te voeren is naar Twitter.

Conclusie

Zoals bekend is Twitter een drukke plaats. Maak berichten die ervoor zorgen dat u zich onderscheidt van de concurrentie. Houd uw inhoud waardevol en gemakkelijk leesbaar. Maak het vooral relevant en nuttig, want zo werkt Twitter SEO.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport