Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ne zaman Amazon pazarlama hizmetlerini kullanmalısınız?

Amazon pazarımız günümüzde çok rekabetçi ve tüccarların dijital rafa sıyrılması için bir yol bulması gerekir. Amazon Pazarlama Hizmetleri, Amazon arama sonuçları sayfasının üst kısmına reklam yerleştirerek markaların keşfedilebilirliğini artırmak için kullanılır. Amazon'un tüm trafik ve alışveriş alanlarına sahip olması nedeniyle Amazon Pazarlama Hizmetlerini kullanmak önemlidir. Tüm Amazon araştırmacılarının alıcının zihniyetine sahip oldukları bilinen bir gerçektir, bu yüzden ihtiyacınız olan her şey, eşyalarını onların önüne koymaktır. İnsanlar, yüksek kaliteli ürün için makul bir fiyat görürlerse hemen satın almaya hazırdırlar.

Hiç kimse bilgilendirme amaçlı veya sosyal ağlar için Amazon'a gitmiyor. Kullanıcılar, bu platformu yalnızca çevrimiçi satın alma niyetinde olan bir kişi ile kullanıyor. Çoğu çevrimiçi tüccar bu eğilimleri biliyor ve kalabalığın öne çıkmasını mümkün kılıyor. Bunu yapmanın etkili yolu, Amazon Pazarlama Hizmetlerini uygulamaktır. İlk etapta kalifiye olmaya ihtiyaç duymadan size para vermeye hazır olan kullanıcılara reklam vermeye yardımcı olur. İşte bu yüzden Amazon Pazarlama Hizmetleri profesyonel satıcıların ve satıcıların oynadığı yerdir. AMS, online tüccarlara rakiplerini hedefleme fırsatı ve bireysel alıcılar üzerindeki Amazon verilerine erişme olanağı sağlar.

Bu makalede, Amazon küresel ticaret platformunda Amazon Pazarlama Hizmetlerini kullanarak satış yapmak için 480 milyon ürün arasından eşyalarını görünür kılmayı nasıl yapacağınızı anlatacağım.

Amazon Pazarlama Hizmetleri Nedir?

Genel olarak, Amazon Pazarlama Hizmetleri anahtar kelime hedefli reklam kampanyaları için evrensel bir Amazon reklam kampanyasıdır. 2012'den beri, bu program Amazon'daki tüm satıcı markalar için mevcuttur..Amazon reklam harcamalarınızı potansiyel müşterilerin görebileceği yerlerde stratejik olarak yerleştirilecek hedefli reklamlarla birlikte ayarlama olanağı sağlar. Amazon Pazarlama Hizmetleri, pazarlamacılar, anahtar kelimeler, ilgili ürünler, alışveriş ilgi alanları ve niyet gibi optimizasyon unsurlarını uygulayan şeylere talebi artırmada yardımcı olurlar.

Pazar araştırması yapıyorsanız ve umut verici ve çok rekabetçi görünen bir niş bulursanız, bu oyunun bir oyuncusu olma korkmayın, çünkü rekabet genellikle büyük satış anlamına gelir. Amazon Pazarlama Hizmetlerinin kullanışlı olduğu yer burasıdır. Pazar niş rakiplerini zekice geçirmek için, pek çok insanın gideceği düşük rekabet arama terimlerini hedefleyebilirsiniz. Bu basit tanıtım stratejisi, minimum yatırımlarla önemli bir kar elde etmeye yardımcı olacaktır.

Ayrıca Amazon Pazarlama Hizmetleri ekran gayrimenkul payını arttırmaya hizmet ediyor. AMS tarafından Amazon arama sonuçları sayfasında tüketilen gayrimenkullere bakıyorsanız, bir sayfanın üç ana bölüme ayrıldığını göreceksiniz: AMS başlık reklamı, yatay olarak yerleştirilen sponsorlu ürünler ve sağda dikey olarak yerleştirilen sponsorlu ürünler Demiryolu. Sponsorlu ürünler kapsamında en iyi satıcı ürünlerini ve Amazon'un seçimini gözlemleyebiliriz (kural olarak rekabetçi bir fiyatla en çok satan ürün).


AMS Açık Arttırma Modeli

Amazon ikinci fiyat açık arttırma programını hiç duydunuz mu? Bu program, belirli bir reklam için ödenen tıklama başına ödeme ücretini belirlemenize yardımcı olur. Bu, ikinci en yüksek teklif sahibinden% 1 daha yüksek fiyat sağlayan bir açık artırmayı kazanabileceğiniz anlamına gelir.

Bununla birlikte, Amazon'un reklamdaki her bir kullanıcının tıklaması başına minimum bir maliyet de uyguladığını söylemeye değer. Bu fiyat hem AMS ürün reklamları hem de AMS başlık reklamları için doğrudur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport