Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana ürün başlığı optimizasyonu için bazı Amazon SEO ipuçları verebilir misiniz?

Amazon üzerinde başarılı olmak için? En iyi hırslı satıcılarla, karlarını optimize edilmiş ürün listelemeleri ile en üst düzeye çıkaran gibi davran! Neyse ki, bu yıl test edilen bazı yeni Amazon SEO ipuçlarım var. Aşağıda platformunuzu mümkün olan en iyi şekilde nasıl optimize edebileceğinizi göstereceğim - orada ihtiyacınız olan tek şey ürün başlıklarında uzun kuyruklu anahtar kelimeleriniz için doğru yeri seçmek için biraz zaman ve emek yatırıyor. Unutmayın, ürün listelemenizin başlığı muhtemelen Amazon'da iyi sıralamak için gereken en önemli bileşentir. Aynı zamanda, merak eden alışverişte görülen ilk şey, özlü ve çekici bir ürün listesidir, değil mi? Bu nedenle, ürünün başlık optimizasyonuna tam olarak dikkat edilmesi iyi oluşturulmuş bir karar olacaktır. Bu sebeple aşağıda size ürün başlık optimizasyonu için gerekli olan Amazon SEO ipuçları kümesini göstereceğim. Elbette ürün açıklamanızın bir parçasını yeniden yazmaya veya en azından belirli bir dereceye kadar ayarlamaya istekli olduğunuz ve verime hazır olduğunuz düşünüldüğünde bunların çoğunun faydalı olacağını umuyoruz.

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) kavramını bilen herkes, kesin olarak biliyor - uzun kuyruklu anahtar kelimeler çevrimiçi görünürlük ve arama pozlamasını artırmak için içerik optimizasyonu konusunda çok önemlidir. Amazon'da olduğu gibi, bu kadar uzun arama terimlerini saptamak aklınıza gelebilecek kadar önemli. Zaten güçlü potansiyellerini güçlendirmek için ürününüzün başlığına olabildiğince çok kuyruklu anahtar kelime yerleştirmek için elinden geleni yapmanızı öneririm. Bu şekilde, aşağıdaki optimizasyon özelliklerini aklınızda bulundurun:

  • Ürününüzün başlığı sadece doğru ve müşteriye özel anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu arama ifadeleri gerektirir. Bu şekilde, ziyaretçilerinizin ürün tekliflerini daha doğru tanımlamaları daha kolay olacak ve hiçbir zaman sıçramayacaktır.
  • Ürünün renkleri ve ebatları dahil olmak üzere genel dönüşüm oranınızı büyük ölçüde artırabilirsiniz. Ve zahmetsizdir, ancak daha yüksek dönüşümler genellikle daha fazla satışa, dolayısıyla yüksek gelirinize yeşil ışık yakmasına neden olur.

  • Ürün başlıklarına özel dikkat edin. Ürün listelemenize hedef markalı arama için iyi bir rütbe sağlamak için ürün marka adını eklemekten çekinmeyin.
  • Kendinizi Google AdWords gibi basit temel anahtar kelime araştırma araçlarını kullanarak sınırlamayın. Evet, bu neredeyse herhangi bir e-ticaret projesi için çok iyi bir başlangıç noktası olacaktır, itiraf etmeliyim. Ama önemli olan, yalnızca iyi bir eski çevrimiçi yardımcının kullanılması, kalabalık pazarın hakimiyeti için kesinlikle yeterli değildir.
  • Ne yazık ki, evrensel bir Amazon SEO ipuçları veya garantili bir sonuç ile adım adım herhangi bir adım yoktur. Fakat burada, bu zorlu pazar rekabetinden uzak durduğunuzdan emin olmak için ne yapılabilir, tüm gizli müşteri arama fırsatlarını kendi menfaatiniz için kullanmak için derinlemesine bir anahtar kelime araştırması yürütüyor. Diğerleri arasında, aşağıdaki anahtar kelime araştırma araçlarından birini ve özellikle Jungle Scout (yalnızca Amazon'dan değil diğer popüler e-ticaret platformlarından değil, birlikte ürün fırsatlarıyla çevrili anahtar kelime araştırması), Anahtar Kelime Müfettişi (değerli rekabetçi bilgiler ve faydalı uzun vadeli anahtar kelime önerileri), Kapsam (Anahtar kelime tahmincisi, fiyat izleyici ve kurulumda otomatikleştirilmiş risk yönetim aracı bulunan tek noktadan dükkan).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport