Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is SEO Case Study een goede marketingtool?

Volgens statistieken geeft meer dan 90% van de klanten er de voorkeur aan dat mediaberichten klinken als een verhaal. Het is bewezen dat een overtuigend verhaal mensen helpt een bepaald probleem beter te begrijpen. Het valt niet te ontkennen dat zelfs volwassenen de haast van opluchting voelen wanneer iedereen nog lang en gelukkig leeft.

SEO case study is een geweldige marketingtool. Vandaag zullen de experts van Semalt u meer vertellen over de volgende oplossing. Na het lezen van het artikel, weet u hoe u casestudy's kunt toepassen om uw bedrijf te promoten.

seo case study

Case Study Definition

Een case study is een krachtige tool die u kan helpen het probleem van een klant uit te leggen door uit te leggen hoe uw bedrijf in kan spelen op de behoeften van uw klant. Een casestudy is een perfecte optie voor die website-eigenaren wiens primaire doel is om mensen hun producten en diensten te laten kopen. Wat case-studies zo speciaal maakt, is de manier waarop ze verhalen met informatie over uw bedrijf combineren.

Wat is de belangrijkste reden om Case Study in SEO te gebruiken?

 SEO Case Study is een effectief hulpmiddel voor publiciteit 

De meeste online marketeers stellen voor om case-study's op de websites te publiceren. U kunt echter nog verder gaan en onderwerpen aan een lokale krant of tijdschrift om nog meer klanten aan te trekken. Een andere geweldige optie om uw reputatie op te bouwen, is door uw casestudy te presenteren aan enkele bronnen die specifiek zijn voor uw branche.

Overweeg ook branchespecifieke LinkedIn-groepen. Ze zijn perfect om je ervaringen met andere mensen te delen. Zoals het gezegde luidt, is delen zorgzaam. Laat mensen zich speciaal voelen door hen te voorzien van gratis en nuttige informatie van u.

U kunt uw casestudies vrij publiceren op LinkedIn Pulse. Het platform van deze site stelt gebruikers in staat zelf artikelen te publiceren die vervolgens kunnen worden gedeeld. Nog een geweldig idee voor uw SEO is om de bestaande case study te modelleren in een diapresentatie of in een infographic om te delen. Nadat je klaar bent, kun je het delen op je sociale media-accounts.

Het is ook vermeldenswaard dat u uw casestudy als informatiemateriaal kunt gebruiken om naar potentiële en huidige klanten te sturen.

De structuur van een SEO case study

Idealiter zou uw case study een begin, een midden en een eind moeten hebben. Houd er rekening mee dat de casestudy's meestal langer en grondiger zijn dan de gemiddelde vermakelijke verhalen. Daarom is een goede planning de sleutel. De volgende keer dat u een case study opstelt, moet u ervoor zorgen dat deze de volgende componenten bevat:

  1. Korte en pakkende titel;
  2. Een diepgaand onderzoek naar het probleem waarmee de potentiële klant werd geconfronteerd;
  3. Een uitleg over hoe uw bedrijf de problemen van de klant aanpakt;
  4. Bewijs dat laat zien hoe uw service of product de klant heeft geholpen;
  5. Oproep tot actie die betrekking heeft op uw product of dienst.

U bepaalt zelf welke stijl u kiest bij het maken van een casestudy. Het is belangrijk om te onthouden dat uw casestudy een verhaal rond het probleem moet maken dat aan het einde moet worden opgelost.

seo case

Inpakken

Samengevat, de casestudy is een krachtig hulpmiddel dat uw SEO op een aantal manieren kan verbeteren. Casestudies helpen meer potentiële klanten aan te trekken door diepgaand te kijken hoe het is om met uw service of product te werken.

Gefeliciteerd! Nu kent u de basis voor het maken van een overtuigende casestudy. Misschien is het de hoogste tijd om een eigen verhaal te vertellen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport