Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon'daki ürün tanımlamamı optimize etmeme yardım edebilir misin?

Büyük arama motorları gibi (Google'ın kendisi, Yahoo, Bing ve benzeri gibi) Amazon A9 ürün sıralaması algoritmasının iyi hazırlanmış bir optimizasyon stratejisi yürütmesi gerekir. Elbette, Amazon ürün tanımınızı asla orada satılık ürünleri arayan canlı alışverişçiler tarafından görülebilmesini istemiyorsanız. Bu, Amazon'daki ürün açıklamanızın her bölümünü optimize etmeyi hiç düşünmediyseniz, eninde sonunda bunları netleştirmenin zamanı geldi! Her ne kadar Google'ın bugün gördüğümüz çevrimiçi dünyada bir karar vermediği anlamına gelmese de, Amazon muhtemelen modern e-ticaret alanının ve damla nakliye işinin en başında gelen kişi olarak görülebilir.

Kendine özgü sıralamaya sahiptir. Ancak, çoğumuz düşünebildiğimiz kadar kapsamlı değiller. Tabii ki, siz en azından kısmen Arama Motoru Optimizasyonu'nun orijinal konseptini biliyorsunuzdur. Diğer tüm ürünler için, Amazon'daki ürün açıklamanızı optimize etmenize yardımcı olacak kısa bir optimizasyon kılavuzu aşağıda verilmiştir. Sonuç olarak, gerçekten çok kalabalık ve dolayısıyla oldukça rekabetçi bir çevrimiçi pazarda güçlü bir satıcı başarısının yolunu açan bir kickstarting noktası olmak.


Hiçbir şeyden önce rahatça rahatça iç geçirdiğinizi söyleyeyim. Endişelenmeye gerek yok. Neyse ki, en az Amazon'daki optimizasyon genel prensiplerini anlamak çok zor değil - ve gitmeye hazırsınız. Tabii ki, kaçınılmaz olarak istikrarlı bir fiyatlandırma ve hisse senedi kullanılabilirlik geçmişine güvenmek zorunda kalacaksınız. Ancak, bir kere büyük optimizasyon stratejiniz yürürlüğe girdikten sonra, burada satılan başarılı bir çevrimiçi tüccar olmanın yarısını yaşıyorsunuz. Yani Amazon'un arama sıralamasında kendi özelliklerine sahip algoritması, Google'ın veya diğer büyük arama motorlarının kullandığı algoritma ile karşılaştırıldığında halen çok değişmeyen bir şey değildir.

Dönüşüm veya Kullanıcı Memnuniyeti?

Haydi karşılayalım - dünyanın arama devi (Google olarak da bilinir) reklam satmak üzere tasarlanmışken Amazon, dünyanın dört bir yanındaki ürünleri satan ve satan küresel bir e-ticaret ağı oluşturmak üzere tasarlandı. Bu, Google'ın esasen TO'ya ve kullanıcı ziyareti başına yapılan süreyle bahis oynamaktan farklı olarak, canlı alışveriş yapan kullanıcı başına ölçülen brüt gelir veya marj gibi oldukça farklı başarı metrikleri kullandığı anlamına geliyor.

Yapılandırılmış veya Rasgele Veri?

Büyük arama motorlarının aksine, Amazon A9 arama dizini net bir yapıya sahiptir. Basitçe söylemek gerekirse, bu kalabalık pazar, tam olarak istediğinizi yalnızca belirli bir biçimde verebilir. Bu demektir ki, Amazon açısından doğru anahtar kelime seçimi veya ürün listeleme yapısı (en pırıl pırıl ayrıntı değiştirilmiş / atlanmış olsa bile) orada iyi rütbe yapma potansiyelinizi önemli ölçüde değiştirebilir.

Sayfa İçi Arama Motoru Optimizasyonu?

Nihayet her şeyi açıklığa kavuşturalım - Amazon'daki herhangi bir ürün açıklaması için optimizasyon işlemi tümüyle sayfa SEO'dur. Bu, bağlantı kurma ya da zaman alıcı ve genellikle emek yoğun (pahalı) eserler - bir kez ve herkes için - unutmayı özgürsunuz demektir. Sadece off-page SEO herhangi bir araç zorlukla sıralamanız potansiyelini etkileyebilir çünkü Google için en azından bu şekilde.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport