Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listelerini en iyi duruma getirmenin ve daha yüksek sıralamanın nasıl olacağını anlamama yardımcı olur musunuz?

Şüphesiz, Amazon listelemelerini optimize etmek aslında sadece sesli ve hatta tamamen çekici bir açıklama içeriği yazarak imkansızdır. Niye ya? Basitçe, bu kalabalık çevrimiçi pazar üzerinde karar veren belirli bir arama sıralaması algoritması, satışa sunulan her bir öğe için belirli bir sıralama pozisyonu vermeye geldiğinde göz önüne alındığında çok sayıda farklı faktörü dikkate alır. Bu nedenle, niş / ürün kategorisi rakiplerinizden bir adım önde olmak için, liste kutunuzun dışında Amazon SEO'nun derinlemesine bir anlayışına kesinlikle ihtiyacınız olacak. Ancak endişelenmenize gerek yok - ilk bakışta gözüktüğü için her şey o kadar karmaşık değildir.

Aslında Amazon listelerini doğru yoldan optimize edebilmeniz ancak çok sofistike olmayan A9 arama sıralama algoritması tarafından kullanılan doğru sıralama faktörlerine bahse giriyorsanız. Aslında A9 ağırlıklı olarak, performansın faktörleri ve alakalı faktörler olmak üzere iki sıralama belirleyicisine dayanır.

  • Performans Faktörleri - genel olarak tıklama oranı (TO), dönüşüm oranı gibi genel metriklerin yanı sıra alınan genel satış ilerlemeleriniz etrafında dönmektedir Ölçekte. Basitçe söylemek gerekirse, bu faktörler şu ana kadar ürününüzle ve müşteri memnuniyetinizle ne kadar iyi çalıştığınızı göstermektedir.
  • Alaka Düzeyi Faktörleri - bu faktörler, ürününüzün Amazon'da ürün arayan alışveriş yapanların çoğunun sıkça kullandığı arama sorgularıyla ne kadar uyumlu olduğunu gösterdiğinden, daha basittir. Başka bir deyişle, alakalı ana faktörler esas olarak ana hedef anahtar kelimelerin (ve uzun kuyruklu arama cümlelerinin) doğru kullanımı yanı sıra Amazon listelemelerinizi optimize etmek için tercih ettikleri en iyi konuma bahis oynuyor.

Sarma

Performansın ve alakalılığın tüm faktörleri bir araya getirildi ve dikkate alındığında, burada, e-ticaret optimizasyonunun büyük bir resmini elde etmeniz için madde imi noktaları listesi ve Sürecin tüm cıvatalarını ve cıvatalarını anlarlar. Amazon listelerini gerçek bir uzun süre satıcı ve SEO uzmanı gibi optimize etmek isterseniz - aşağıda listelenen bu pratik önerileri göz önünde bulundurun ve yalnızca birkaç soğuk sert rakamla destekleyin:

  • Çok zahmetli görünebilir, ancak arama sonuçlarına sahip ilk sayfa genelde hemen hemen tüm kullanıcı tıklamalarını (yaklaşık% 97) alır;

  • Gerçekten ilginç olan şey Amazon'daki canlı alışverişçiler tarafından kullanılan ürün taleplerinin yaklaşık% 70'inin uzun kuyruklu arama soruları olmasıdır;
  • Anahtar kelime konumu A9 tarafından çok güçlü bir sıralama faktörü olarak görüldüğünden, ne yaptığınızı bildiğinizden emin olun, diğer bir deyişle, ürün başlığındaki ana hedef anahtar kelimeler için doğru konumu seçme söz konusu olduğunda Madde işareti noktalarının listesi, ürün tanımının kendisi ve Satıcı Merkezi arka uç arama terimleri;
  • Uzun kuyruklu bir anahtar kelime araştırma aracına ve TO tracker yazılımına sahip olmak, orada her başarılı perakendecinin, herhangi bir lüks türden ziyade, satılması için zorunlu bir gerekliliktir;
  • Amazon listelemelerinizi baştan itibaren en doğru düzeye getirmek isterseniz, temel SEO çalışmalarınızı, ürün adını, öğe markasını, set fiyatını, ürün resimlerini, FBA'yı (Prime), stok durumu, doğru ürün kategorisi, en çok satan ürünün etiketi, nakliye ücreti, özellik / fayda önizlemesi ve diğer satın alma faktörlerinin geri kalanı.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport