Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün açıklamasında mermi puanlarının iyi bir listesini yapan nedir?

SEO'nun özgün konseptine aşina herkes, iyi bilir - içerik her zaman kraldır. Amazon ürün tanımındaki madde işaret noktalarınızı yapın! Yani, bu kritik alanı yalnızca en iyi performans gösteren ve tam olarak hedeflenmiş anahtar kelimeler ve uzun kuyruk arama ifadeleri için optimize etmek gerçekten önemlidir. Niye ya? Amazon ürün açıklamasındaki madde imi noktalarınızın kısa listesinin tam olarak satıf öğesinin kısa bir tanımını verdiği ve açıkça ana faydalarını ve benzersiz özelliklerini ana hatlarıyla çizdiği şeydir. Sonuçta, iyi mantığa sahip bir unsur olan ve ziyaretçileri kesinlikle satın almaya değer olduğunuz konusunda ikna eden temel unsur olmaktır. Peki, Amazon ürün açıklamasında "ideal" ve mükemmel performans gösteren madde işareti listesini yapan şey nedir? İyi, görelim bakalım.

İpucu Bir

Mermi listenizi iki ya da daha fazla yakınında tutmanızı öneririm. Her biri üç satır (kafalar - cümleler değil!). Bu şekilde, her şeyi daha görsel açıdan çekici kılmak ve doğru şekilde ayrılmak için HTML biçimini kullanmaya çalışırsanız, sizin iyi kararlaşmış kararınız olacaktır.

İpucu İki

Ürününüzün kategorisine / niş rakibine göre ekstra avantaj, ürün başlığınıza halen bulunmayan ana hedef anahtar kelimeleri ve uzun kuyruk arama kombinasyonlarını kullanarak alabilirsiniz. Elbette, muhtemelen herhangi bir Amazon ürün listesinin ürün başlığına yalnızca en güçlü anahtar kelimeler gerekiyor. Bununla birlikte, derin güçlü bir anahtar kelime araştırması yapmak için zaman ve çaba harcamanıza istekli olduğunuz ve verinize hazır olduğunuz düşünüldüğünde, diğer güçlü olanların çoğu sizin için kalmaktadır.

İpucu Üç

Beş kurşununuzun her birinin 500 karakter uzunluğa gelmesine izin verildiğini unutmayın. Her nokta büyük harfle başlamalıyken, Amazon ürün açıklamasındaki madde işaret noktaları için noktalama işaretleri için kesin bir gereklilik yoktur. Bu, kısa cümle parçaları olarak listelemek yoluyla potansiyel müşterilerinizi en cazip fikirlerle etkilemekte özgür olduğunuz anlamına gelir. Onları olabildiğince kolay sıyrılmasını sağlayın - ve zaten yarı yarıya bölünmüşsünüz!

İpucu Dört

Asla ziyaretçilerinizi yanılttığınıza dair yanlış bir izlenim bırakmayın. Yani, diğer açıklayıcı ayrıntıları (mevcut renk seçenekleri, ürünün görsel şekli, kesin ölçümler, malzeme vb.) Yalnızca gerçekten alakalıysa ve bunların içinde görünmesi tasarlandığından emin olmanız gerekir. Mermi listesi yine de.

İpucu Beş

Her potansiyel müşterinin, tek bir mesajı tüm makaleyi sindirmek için çok fazla boş zamana sahip olmadığı, çünkü teklif edilen fırsatınızın rekabette kalmadığı çok zahmetsizdir yanı sıra, o ürünü kesinlikle sizinle ve başka hiçbir yerde satın almayı kesinlikle kısıtlayan şeydir. Haydi karşılayalım - Amazon ürün açıklamasındaki mermi puanlarınız her zaman tatlı ve özlü olmalıdır. Ve onlarla yapabileceğiniz en iyi şey seçtiğiniz anahtar kelimeleri vurgulamak ve merak eden alışveriş yapanların en çok arananları olan uzun kuyruk ifadeleridir. İnsanlara aradıklarını verin - işiniz bitti, değil mi?

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport