Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Klopt dit dat er HTTPS- en SEO-impact is op uw ranglijst?

Laten we het als vanzelfsprekend beschouwen - tegenwoordig zijn sterk afhankelijke HTTPS en SEO van invloed op alle rankings van websites in de lijst met resultatenpagina's van zoekmachines, met bijna geen uitsluiting. Er zijn voldoende redenen om de website van HTTP naar HTTPS om te zetten, gewoon rekening houdend met de huidige wereldwijde trend voor de beste en veiligste gebruikerservaring. Vanuit het oogpunt van het runnen van een commercial doet bijvoorbeeld een online webwinkel, HTTPS en SEO-impact heel duidelijk. We moeten het gewoon onder ogen zien - het is altijd veel beter om proactief te handelen. En de moderne realiteit van het web heeft ons nodig om ons best te doen om elk succesvol online project voor dergelijke veranderingen te houden.

https seo impact

Bovendien heeft Google zelf onlangs zijn eigen topprioriteit aangekondigd, met name op het gebied van een beter beveiligingsniveau. En je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat alle services die door de zoekgigant worden ondersteund nu automatisch een beveiligde verbinding bieden (zoals Google Zoeken zelf, Gmail, Google Drive, etc.) Welnu, we zien dat het team van Google nu werkt aan het veiliger maken van internet voor browsen en beveiligde financiële transacties, zelfs nog moeilijker dan ooit tevoren!

Om nog maar te zwijgen van het feit dat de grootste spelers op de online markt altijd hun best doen om alleen A-1-producten of services te leveren. In feite is een voorheen ongelooflijk beveiligingsniveau via beveiligde HTTPS-coderingsprocedures al een standaardstaat geworden voor het runnen van hun bedrijven. Ik bedoel dat de meest ervaren online klanten verwachten alleen te werken met de webpagina's die een goed beveiligingsniveau bieden met HTTPS. Ze verwachten gewoon zo'n veilige gebruikerservaring standaard, gewoon die verouderde platforms overslaan die nog steeds voorbij zijn zonder SSL-certificaten.

Nog steeds aarzelen over HTTPS en SEO-impact op de promotie van uw bedrijfswebsite in de lijst met SERP's van Google? Je kunt net zo goed alle antwoorden vinden op de officiële webpagina's van Google, voornamelijk samengesteld voor degenen die nog steeds niet zeker zijn van de uiteindelijke beslissing om van HTTP naar HTTPS over te zetten. In plaats van u te overtuigen van een aantal snelle voordelen in online promotie, die voortkomen uit de gezamenlijke HTTPS SEO-impact, krijg ik een kort overzicht van het proces van verschuiving van HTTP naar HTTPS voor uw website.

Correct beheer van uw webpagina's (zelfs door uzelf) kan een eenvoudig en vrij eenvoudig proces worden:

  • Een aankoop doen van uw SSL-certificaat
  • Doorloop de installatieprocedure voor het certificaat met behulp van een hostingaccount van uw website
  • Het is belangrijk om een dubbele controle uit te voeren op al uw links, zodra uw migratie is voltooid, elke URL zonder volledige update naar HTTPS zal voor altijd verloren zijn

https or http

Vergeet tenslotte niet om de zoekmachines van uw websitetransfer op de hoogte te stellen. Zorg dat u 301-omleidingen hebt ingesteld op HTTPS, zodat elke gebruiker die een bladwijzer van een webpagina heeft, automatisch naar uw nieuw bijgewerkte pagina's wordt geleid. Als u ten slotte problemen ondervindt met de Search Console van Google, raad ik aan twee afzonderlijke eigenschappen te maken om HTTP- en HTTPS-pagina's van elkaar te scheiden om voor eens en altijd deze rommel te voorkomen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport