Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me de noodzaak van registratie van zoekmachines uitleggen?

Er zijn drie meest gebruikte zoekmachines waar u uw site moet indienen - Google, Bing en Yahoo. Als uw website op de eerste SERP-pagina van al deze zoekmachines verschijnt, is dit een goed teken dat aantoont dat uw site goed is geoptimaliseerd en ingediend. Als het echter niet in de buurt van de TOP komt, betekent dit dat uw potentiële klanten uw webbron niet kunnen vinden en dat u uw kansen verliest om uw inkomsten te vergroten en uw merkherkenning te verbeteren. Om deze situatie te verbeteren, moet u een website opnieuw ontwerpen, een winnende promotiecampagne uitvoeren en uw webbron opnieuw indienen bij zoekmachines.

search engine registration

Waarom zou ik mijn site aan zoekmachines moeten aanbieden?

Stel u het scenario voor dat u uw site al hebt geoptimaliseerd en zelfs een herontwerp van de site hebt gemaakt, maar uw ranglijst is nog steeds laag. Wat kan de reden zijn? Ik ga je een geheim vertellen waarom je zulke slechte resultaten hebt. Zoekmachines kunnen niet alleen uw SEO-inspanningen evalueren, aangezien u uw site niet bij hun systemen indient. Door uw site in te dienen bij zoekmachines, krijgt u een lijst van deze zoekmachines en kunt u kwalitatief zoekverkeer aantrekken. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om zoekmachines al uw website-updates en wijzigingen te laten zien zodra u ze implementeert. Website-eigenaren profiteren van het indienen van hun webbronnen bij zoekmachines, omdat ze hun positie kunnen verbeteren en de conversieratio kunnen verhogen.

Hoe een registratie bij zoekmachines uitvoeren?

  •  Google 

Het is vrij eenvoudig om uw site in te dienen bij Google. U moet wel kosten betalen of lange registratieformulieren invullen. Als u uw site wilt indienen bij Google, moet u uw site instellen met Google Search Console. Daarna moet je naar de webpagina van Google gaan voor het indienen van URL's. Om deze taak te voltooien, moet u de URL van uw website invoegen in een zoekvak, bevestigen dat u een persoon bent door een vinkje te zetten in "Ik ben geen robot" en klik op "URL toevoegen". Bovendien is het raadzaam om uw website in te dienen kaart via Google Search Console.

search engines

  •  Bing 

U kunt uw site naar Bing verzenden op dezelfde manier waarop u deze aan Google presenteert. Om uw site met dit systeem te registreren, gaat u naar de Webmaster Tool van Bing en registreert u zich daar als de gebruiker. Zodra u een login heeft ontvangen, moet u uw startpagina-URL invoegen en op de knop "Verzenden" klikken. Na het indienen van de procedure moet u uw eigendom van het domein verifiëren. Om een verificatieproces te voltooien, moet u een deel van de HTML-code toevoegen aan de kop van uw site.

  •  Yahoo 

Sinds kort beschikte Microsoft over zowel Bing- als Yahoo-zoekmachines. Dit betekent dat wanneer u uw site verzendt naar Bing, u ook in de zoekresultaten van Yahoo zult verschijnen. In het verleden werd de Yahoo-indieningsprocedure betaald. Tegenwoordig is deze map echter niet meer beschikbaar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport