Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon SEO'yu iyileştirmek için alakalı anahtar kelime önerileri nasıl hazırlanır?

Sadece Amazon'da işlerini geliştirmeye başlayan çevrimiçi tüccarlar, Amazon'daki ve Google'daki arama alışkanlıkları arasındaki farkı bilmelidir. Amazon, diğer arama motorlarından tamamen farklıdır, çünkü bütün sıralama sistemi Amazon gelirini en üst düzeye çıkarmaktadır. Dahası, bu arama sistemi yalnızca ürün araştırması için tasarlanmıştır. Bu nedenle kullanıcılar, Amazon'a "ürün merkezli" arama soruları türü daha olasıdır. Amazon sisteminin, tek bir tıklamayla satın alabilecekleri sorgu ürünleriyle en alakalı olanı bildireceğini biliyorlar. Yani, Amazon anahtar kelime öneriniz için Google AdWords arama hacmi verilerine güveniyorsanız, ürününüz için arama sıralamalarını artıracak doğru bir anahtar kelime seçimi yakalayacağınız ihtimal dahilinde değildir.

Amazon optimizasyon kampanyanızın alt satırında kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmak son derece etkilidir. Alakalı ve yüksek hacimli arama terimleri listesi satışlarınızı doğrudan etkiler ve Amazon SERP'deki ürünlerinizin sıralamasını iyileştirir. Bu nedenle, ürünleriniz için kapsamlı SEO anahtar kelime araştırması yapmak için zaman ayırmanızın, alt satırınız için son derece değerli olacağını ispatlamanızın nedeni budur.


Yeni ürünler için Amazon SEO anahtar kelime önerileri

Optimizasyon kampanyanızın en alt satırında mümkün olduğu kadar çok SEO anahtar kelime önerisi bulmanız gerekiyor. Bu öneriler potansiyel müşterilerinizin arama sorgularıyla eşleşmelidir. Optimizasyon kampanyanızın başında kaliteli bir anahtar kelime araştırması yapmazsanız, ürünleriniz Amazon arama sonuçlarında o müşteri arama sorgusu için hiç gösterilmeyecektir.

Ürünlerinizin tanıtımının ilk aşamasında olduğunuzda, pazar niş rakiplerinizin sıraya koymaya çalıştığı arama terimlerine bakmanız gerekir. Bu kelimeleri ödünç alabilir ve iş amaçlı uyarlayabilirsiniz..Elle veya Amazon Anahtar Kelime Aracı, Semalt Amazon SEO veya Sonar gibi bir anahtar kelime araştırması otomatik aracıyla yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, bir rakibin ürününün ASIN'sini Ters ASIN arama çubuğuna kopyalayıp yapıştırmaktır. Bundan sonra, niş rakiplerinizin kullandığı TOP anahtar kelimelerinin bir listesini edineceksiniz.

Bundan sonra, Amazon listeleme tanıtımınız için en etkili değişkenleri bulmak için ilgili arama terimlerini arama hacmine göre sıralamanız gerekir. Bu, ürününüz için alakalı arama terimlerinin bir listesini incelemek için etkili bir yoldur. En anahtar kelime araştırma araçları, seçilen her anahtar kelime için bir arama hacmi tahmini gösterir. Bu veriler, Amazon giriş optimizasyonunuz için kullanmak istediğiniz en alakalı arama terimlerini iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

Daha az rekabetçi oldukları ve Amazon'taki marka bilinirliğini artırmak için daha fazla şans verebileceği için uzun kuyruk anahtar kelimelerine özel bir dikkat gösterilmesi mantıklı. Dahası, bu kelimeler daha yüksek dönüşüm oranına ve daha düşük tıklama başına maliyet oranına sahiptir. Uzun kuyruklu anahtar kelimelerin bir diğer yararı, araştırmacıların bunları daha spesifik bir arama amacı ile kullanmasıdır. Bu nedenle, başlık, açıklama ve mermi puanlarınıza ilgili uzun kuyruklu anahtar kelimeler ekleyerek girişinize daha fazla dönüştürülmüş trafik çekeceksiniz.

Amazon, yalnızca kişisel ve benzersiz arama terimleri ödüllendikçe, herhangi bir anahtar kelime tekrarını önlemeye çalışın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport