Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe relevante zoekwoordsuggesties te maken om uw Amazon SEO te verbeteren?

Die online verkopers, die net beginnen met het ontwikkelen van hun bedrijf op Amazon, zouden het verschil moeten weten tussen zoekgewoonten op Amazon en Google. Amazon is heel anders dan andere zoekmachines, omdat het systeem met de hele rangorde gebaseerd is op het maximaliseren van de inkomsten van Amazon. Bovendien is dit zoeksysteem alleen bedoeld voor productenonderzoek. Dat is de reden waarom gebruikers meer naar type "productgerichte" zoekopdrachten in Amazon zoeken. Ze weten dat het Amazon-systeem hen de meest relevante vraagproducten zal bieden die ze in één klik kunnen kopen. Dit betekent dat als u vertrouwt op zoekvolumegegevens van Google AdWords voor uw zoekwoordsuggestie voor Amazon, het onwaarschijnlijk is dat u een nauwkeurige sleutelwoordselectie opneemt die de zoekresultaten voor uw product zal verbeteren.

Het is uiterst effectief om een uitgebreid zoekwoordonderzoek te doen naar de bottom line van uw Amazon-optimalisatiecampagne. De lijst met relevante zoekbewerkingen en zoekvolumes met een hoog volume heeft direct invloed op uw verkopen en verbetert de positie van uw producten op Amazon SERP. Dat is de reden waarom de tijd nemen om uitgebreid SEO-zoekwoordonderzoek voor uw producten uit te voeren, uiterst waardevol blijken te zijn voor uw resultaten.

Zoekwoordsuggesties voor Amazon SEO voor de nieuwe producten

Op de onderste regel van uw optimalisatiecampagne moet u zoveel mogelijk SEO-zoekwoordsuggesties vinden. Deze aanbevelingen moeten overeenkomen met de zoekopdrachten van uw potentiële klanten. Als u aan het begin van uw optimalisatiecampagne geen kwalitatief hoogwaardig zoekwoordonderzoek doet, worden uw producten in de zoekresultaten van Amazon voor de zoekopdracht van de klant niet weergegeven.

Wanneer u zich in de eerste fase van de promotie van uw producten bevindt, moet u kijken naar de zoektermen waar uw markt niche concurrenten naar streven. U kunt deze woorden lenen en aanpassen voor uw zakelijke doeleinden. U kunt dit handmatig doen of met behulp van geautomatiseerd zoekwoordonderzoek, zoals Amazon Keyword Tool, Semalt Amazon SEO of Sonar. Alles wat u nodig hebt, is om de ASIN van het product van een concurrent te kopiëren en in de omgekeerde ASIN-zoekbalk te plakken. Daarna verkrijgt u een lijst met de TOP-trefwoorden die uw niche-concurrenten gebruiken.

Daarna moet u de relevante zoektermen sorteren op hun zoekvolume om de meest effectieve varianten voor uw promotie-actie voor Amazon te vinden. Het is een efficiënte manier om een lijst met relevante zoektermen voor uw product te bekijken. De meeste hulpprogramma's voor zoekwoordenonderzoek tonen een schatting van het zoekvolume voor elk geselecteerd zoekwoord. Deze gegevens helpen u een goed idee te krijgen van de meest relevante zoektermen die u voor uw Amazon-advertentieoptimalisatie wilt gebruiken.

Het is redelijk om bijzondere aandacht te schenken aan de long-tail-zoekwoorden omdat deze minder concurrerend zijn en u meer kansen kunnen bieden om uw merkbekendheid bij Amazon te vergroten. Bovendien hebben deze woorden de hogere conversieratio en lagere kosten per klik-snelheid. Nog een voordeel van de lange staart zoekwoorden is dat gebruikers ze gebruiken met meer specifieke zoekintentie. Dat is de reden waarom u door het opnemen van relevante long tail-zoekwoorden in uw titel, beschrijving en opsommingstekens meer geconverteerd verkeer naar uw vermelding trekt.

Probeer trefwoordherhalingen te vermijden, aangezien Amazon alleen individuele en unieke zoektermen in de wacht sleept.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport