Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke SEO-tips kunnen uw experts aanbevelen voor het websitemenu?

Het sitemenu is de meest gebruikelijke hulp voor navigatie op uw site en heeft een directe invloed op de bruikbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de website. Omdat gebruikers ervaring met een webbron door Google als een belangrijke rankingfactor beschouwen, moet u bijdragen aan dit aspect van website-optimalisatie. Dus, als u zich afvraagt waarom uw site niet efficiënt werkt, is het tijd om eens goed naar de verschillende navigatietypen te kijken. Als uw site er aantrekkelijk uitziet, betekent dit niet dat het gemakkelijk is om te navigeren. Als uw bezoekers en potentiële klanten hun weg niet kunnen vinden op een website of specifieke producten waarnaar ze op zoek zijn, moet u een herontwerp uitvoeren of uw sitenavigatie vereenvoudigen. Het zal u helpen om uw bouncepercentage te verbeteren en de conversie te verhogen. Zonder een efficiënt navigatiemenu, kan uw website SEO nutteloos zijn. U riskeert uw potentiële klanten te verwarren en ze over te laten schakelen naar de webbron van uw concurrent. In deze korte handleiding vindt u enkele handige tips voor het maken van een optimaal websitenavigatiemenu en het verbeteren van uw site-SEO.

seo your website

U website SEO verbetering

  • Overbelast uw menu niet

Het is een gedateerde aanname dat een website maar één menu zou moeten hebben. Alle moderne websites zouden nuttige kleine links in de bovenste balk op een website moeten hebben. Deze links moeten de sitestructuur onthullen en stellen gebruikers in staat om meteen te vinden wat ze nodig hebben. In de meeste gevallen hebben webbronnen voor e-commerce twee menubalken. De eerste heeft voornamelijk betrekking op navigatie via sitepagina's en secties, terwijl een andere balk koppelingen bevat naar externe pagina's, zoals profielen van sociale media of abonnementen op nieuwsbrieven. Ik raad u aan om alles in één menu te plaatsen. Anders heeft je hoofdmenu een slechte weerspiegeling van je structuur. Bij het maken van het navigatiemenu van uw website moet u zich richten op de meest relevante en belangrijke informatie en op uw bedrijfsdoelen. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw klanten per e-mail of telefoonnummer contact met u opnemen, plaatst u een link 'Contact' in de kop van een site.

website seo

  • Selecteer de meest relevante knoppen

Om uw site-SEO te verbeteren, moet u knoppen kiezen die het nuttigst zijn voor uw potentiële klanten. Om de meest geschikte knoppen te selecteren, moet u onderzoek doen, ingaan op uw website-analyse en zoeken naar welke pagina's de meeste gebruikers vragen. Zorg ervoor dat knoppen zoals "Klantenondersteuning", "Bestel in één klik", "Abonneren", "Portfolio" enz. Op de menubalk van uw hoofdwebsite worden geplaatst. De verkeerde plaatsing van deze knoppen kan uw bedrijf slecht van dienst zijn en het bouncepercentage verhogen. Om ervoor te zorgen dat u gebruikers aantrekt met de rechterknoppen, moet u de populariteit van al uw nav-elementen beoordelen met behulp van heatmaps.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport