Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat te doen en wat moet ik vermijden om met mijn SEO-optimalisatiestrategie voor zoekwoorden om te gaan?

Inhoud is de koning. Ik kom zo'n suggestie vaak tegen tijdens het surfen op het web. En het is logisch, moet ik toegeven. Het hebben van een inhoud van hoge kwaliteit die rijk is aan relevante zinsdeelzinnen, vormt de ruggengraat voor mogelijk elke promotie voor de rangschikking van websites in de lijst van de SERP's van Google (de Search Engine Result Pages). Aangezien het leeuwendeel van online ondernemers het kernprobleem begrijpt om hun pagina's te laten verschijnen tussen de eerste drie zoekresultaten, wordt nu de hoogste noodzaak om een goede optimalisatie-tactiek voor SEO-zoekwoorden te implementeren redelijk erkend door iedereen die met een zakelijk project op het internet te maken heeft.

seo keyword optimization

Zoekmachineoptimalisatie staat voorop

Hoe vorm je de juiste strategie voor optimalisatie van SEO-zoekwoorden? Welnu, ik denk dat dat vooral afhangt van het concept van Search Engine Optimization zelf, hoe het werkt, om precies te zijn. Daarom moeten we, vóór alles, precies begrijpen op welke manier de meest voorkomende zoekresultaten door Google worden weergegeven, met name vanuit het oogpunt van de relevantie en concurrerende waarde van de zinsdeelzinnen. Nou laten we gaan!

 Denk aan sleutelwoorden behalve geweldige SEO 

Eerst en vooral moeten we het onder ogen zien - ja, de Search Engine Optimization is een volledig omvattend concept dat te veel velden bestrijkt de expertise die meestal nog meer nodig heeft dan hardnekkige en tijdrovende werken. Maar nu kunnen we ontspannen, omdat het een behoorlijk hanteerbare taak is om een bepaalde sectie in te korten om een goede SEO-optimalisatiestrategie voor zoekwoorden te beheren. Wat mij betreft, stel ik voor om zich te verdiepen in het onderwerp van de zoekwoorden die op een redelijk gewaagde manier handelen. Ik bedoel, je zou het op zijn minst in je eentje moeten proberen te doen, zonder enige deskundige hulp. Je kunt het zeker beheren. Houd er rekening mee dat optimalisatie van SEO-zoekwoorden helemaal niet moeilijk is. Laten we natuurlijk geen aandacht schenken aan die zogenaamde 'goeroes' die op internet hangen en proberen elke potentiële klant te imponeren. Blijf alle spraakmakende speeches negeren die trots zijn op hun recent uitgevonden tricks, bijvoorbeeld op een korte kennisgeving van de nieuwste update van het zoekalgoritme die net door Google is geleverd.

 Voordat u begint 

Maar het is niet nodig dat we iets op het spoor blijven, althans wanneer we ons concentreren op het gebied van optimalisatie van SEO-zoekwoorden. Sterker nog, we kunnen hier bijna een volledige weg vinden, alleen aangedreven door een paar vrij simpele actieplannen. En ik vertel dat zeker, omdat het een beproefd model is, gevolgd door de meeste nieuwe website-eigenaren en beginnende webmasters - alles wat ze nodig hebben is een robuuste volharding om de basisprincipes strikt te volgen. Dus, als je het gevoel hebt dat je erg competitief bent en er voldoende tijd tot je beschikking is, kun je het heel goed doen. Ik bedoel, je kunt hier eenvoudig een goede SEO-sleutelwoordoptimalisatie doen, alleen geleid door zijn kernprincipes. Dus nu gaan we de basis leggen voor onze primaire acties. Voor alles anders, laten we proactief zijn en de volgende dingen doen:

  • Denk goed na over je doelgroep en hun echte bedoelingen. Probeer te begrijpen welke producten of services de mensen in uw potentiële nichemarkt zoeken;
  • Maak een volledige checklist van de voorkeurssleutelwoorden en -sleutelzinnen die waarschijnlijk door de echte gebruikers worden genomen bij het invullen van de zoekopdrachten. Maak vervolgens nog een lijst met verwijzingen waarin je elke branchegerelateerde zin of concept willekeurig noteert. Zodra het klaar is, neemt u beide checklists voor een brainstorm;
  • Op die manier zul je elke vreemde eend in de bijt zien, waardoor de definitieve lijst met trefwoorden toch al in de minderheid zou zijn. Daarna moet u voor elk zoekwoord op Google een dubbele controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat elke zoekterm een perfecte overeenkomst heeft;
  • Vervolgens moet u het juiste signaal aan de zoekmachines geven, zoals "welkom" zeggen tegen hun kruipende bots;
  • Eindelijk moeten we Google helpen bij het vinden van de juiste verbinding tussen de webpagina's en uw meest relevante zoekwoorden.

seo keywords

 Heb een drievoudige controle van elk sleutelwoord in uw definitieve controlelijst 

Zodra wij dit hebben gevormd, zou dit - om te beginnen met onze bestemmingsstrategie voor SEO-zoekwoorden, kunnen we eindelijk terugkeren naar het punt van uw zoekwoorden. Beknot nooit uw tijd en moeite om uw lijst met zoekwoorden nogmaals te controleren. Uw website-inhoud heeft alleen de meest relevante, maar toch niet te competitieve trefwoorden nodig om een echt succes te maken. Houd er echter rekening mee dat wanneer u eenmaal uw SEO-zoekwoordoptimalisatie in actie hebt gebracht, er geen ruimte meer is om terug te trekken en een wijziging aan te brengen voor de meeste sleutelzinnen, om niet te zeggen dat de volledige lijstrevisie u nooit wijs zal maken.

Bent u nog steeds niet zeker over het kiezen van de juiste zoekwoorden om goed te werken binnen uw strategie voor optimalisatie van SEO-zoekwoorden? Mocht het gebeuren dat u problemen ondervindt met het kiezen van een sleutelwoord, dan raad ik u aan de volgende korte lijst met suggesties (DO's) te gebruiken met enkele gebruikelijke waarschuwingen (DON'ts):

Lijst met do's en DON'ts

 Doe onderzoek voor trefwoorden 

Zoals al eerder vermeld, zorgt een goed zoekwoordonderzoek ervoor dat de volledige SEO-optimaliseringsstrategie op het goede spoor komt. En nogmaals - fouten of misstappen zijn hier onaanvaardbaar, omdat ze eenvoudigweg kunnen voorkomen dat u een of andere manier een nauw verband legt tussen uw doelmarktniche en de merknaam van uw bedrijf. Als u nog steeds twijfelt over waar u onderzoek naar zoekwoorden gaat doen, vindt u het handig om een lijst met enkele andere branchegerelateerde onderwerpen te schrijven. Of u kunt net zo goed uw staande blogpagina's gebruiken

 Evalueer de wedstrijd 

Ik bedoel, u bent altijd vrij om gebruik te maken van echte expertise, gewoon een een paar van je beste tegenstanders en hun webpagina's bezoeken om een redelijk inzicht te krijgen in welke onderwerpen ze hebben en welke zoekwoorden vaker worden weergegeven. Op die manier krijgt u door het aanvragen van een bepaald zoekwoord op Google meteen het volledige beeld van de relevantie (zoekwoordkwaliteit), afgewogen tegen de populariteit (concurrentievermogen). Vergeet niet dat het meer relevante maar toch niet al te vaak gebruikte zoekwoord absoluut het krachtigste is.

seo optimization

 Generieke zoekwoorden niet selecteren 

Vermijd betrokken te zijn bij een zware competitie om hoger te scoren voor een trendy generiek zoekwoord. U kunt het beste trefwoordzinnen gebruiken, want het hebben van slechts één woord is nog nooit zo noodzakelijk geweest. Als u zich teleurgesteld voelt, kunt u enkele verwante zoektermen in Google bekijken. Naar beneden scrollen op de eerste pagina en toevoegen door een verwant woord te gebruiken om in uw lijst met zoekwoorden te worden gemengd, zou hier de ideale oplossing worden.

 Mis lokale voordelen niet 

En vergeet niet de rest van uw potentiële publiek te dekken. Maak uw bedrijfslocatie bekend bij Google, voeg gewoon een deel van uw fysieke locatie (bijvoorbeeld stad, stad of regio) toe aan uw beste zoekwoordkeuzes. Als u zich richt op nog specifieker gerichte klanten, zal uw bedrijf zeker profiteren van een regio-specifieke optimalisatie van SEO-zoekwoorden. En vergeet niet om wat tijd door te brengen voor uw lokale vermeldingen, zowel op Google als elders, om nog hogere ranking in de SERP's te krijgen om voor eens en voor altijd uw lokale marktniche te domineren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport