Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik op mijn website werken als een moderne zoekmachine voor optimalisatie van zoekmachines?

Net als elke andere industrie heeft de moderne wereld van SEO zijn trends en sentimenten. Natuurlijk kent elke ervaren zoekmachine optimalisatie provider ze allemaal, omdat de experts in de industrie iedere werkdag bezig zijn met één zaak - hoe je een betere ranking kunt krijgen, rekening houdend met de tientallen (zo niet honderden) verschillende factoren. De meeste van hen houden verband met de impact die wordt geleverd door de voortdurende vooruitgang van het belangrijkste zoekalgoritme van Google.

search engine optimisation provider

En ik geloof dat er altijd wat trends of traditionele SEO-schema's zijn om er goed gebruik van te maken. En het maakt niet uit wie je bent - een website-eigenaar die een gebrek aan professionele vaardigheden voelt, of een beginnende webmaster die bereid en klaar is om te oefenen, uitgebuit door elke betrouwbare zoekmachine voor zoekmachine-optimalisatie. Hieronder laat ik je een aantal werkschema's zien die momenteel het populairst zijn onder de moderne SEO-gemeenschap, zowel liefhebbers als de industrie-goeroes met een levenslange portfolio. Dus laten we beginnen.

 Fragmenten 

Uitgelichte fragmenten zijn bij vrijwel elke professionele zoekmachine voor optimalisatie van zoekmachines al bekend als samenvattende antwoorden die antwoorden op een vraag, die meestal te vinden is op de top van de SERP's. Meestal kunt u een fragment direct op de resultatenpagina weergeven om elke gebruiker een inzichtelijk inzicht te geven (meestal als een stapsgewijs actieplan). Aangezien dergelijke artikelen handig en trendy zijn, proberen we hun logica te begrijpen en er gebruik van te maken. Fragmenten worden feitelijk door Google geëxtraheerd uit een website-inhoud die een volledig, maar nog steeds kort antwoord geeft op een van de meest voorkomende verzoeken die momenteel populair is bij gebruikers.

Aangezien fragmenten in ongeveer 30% van de zoekopdrachten voorkomen en veel op backlinks lijken, zou dat een uitstekend idee zijn om uw website-inhoud te embedden met een lijst met opsommingspunten met een vraagkop, die reageren op alleen relevante en trendy vragen. Het enige dat u nodig hebt, is tijd investeren om te bestuderen welke vragen uw doelgroep eerder zal stellen, en dan alleen proberen het beste antwoord te schrijven. Als u dat doet, hebt u eerlijke kansen om af en toe rechtstreeks contact op te nemen met uw doelgroep.

 Mobielvriendelijke pagina's 

Ongeveer twee jaar geleden introduceerde Google zijn eerste mobiele prioriteit voor het algoritme voor de hoofdranking. Na verloop van tijd evolueerde de prioriteit naar draagbare apparaten tot iets echts waar je ook voor moet zorgen omdat nu de zoekrangschikking nu deels bepaald wordt door de kwaliteit van de gebruikerservaring, vooral wanneer je browst via smartphones en tablets. Om ervoor te zorgen dat mobiele pagina's sneller worden geladen, heeft Google onlangs een nieuwe AMP-technologie geleverd. Dat betekent dat de race voor hogere rangschikking vereist dat uw website al de weg vrijmaakt voor een duplicaat versie die geschikt is voor mobiele apparaten. Wat betreft nu, raad ik aan om meer vertrouwd te raken met deze nieuwe trend. U kunt eenvoudig een van de meest trendy hulpprogramma's voor het bewerken van websites gebruiken die beschikbaar zijn op open access.

seo provider

 Voice search 

De toekomst nadert ons al, en we moeten ons aanpassen. Ik bedoel dat het zoeken naar spraak nog steeds een vrij klein deel van het totale zoekvolume oplevert. Maar ik ben er zeker van dat we ons moeten gedragen als elke proactieve zoekmachine-optimalisatieprovider, aangezien het zoeken naar stemmen langzaam maar zeker steeds populairder wordt, gevoed door de leidende IT-giganten die een echt ontelbare investering investeren om eindelijk de ontwikkeling van Voice-zoekopdrachten te voltooien en een volledig het uitvoeren van technologie voor de massa.

Wat kunnen we daaraan doen? Wat betreft nu, er zijn geen snelle antwoorden, dus ik raad aan om diepgaand te studeren en na te denken over de belangrijkste niche-uitdagingen die we redelijk snel al snel zouden kunnen verwachten, misschien.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport