Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe schrijf ik een perfecte lijst met bulletins van Amazon om mijn conversies te verbeteren?

Het is niet nodig te zeggen dat waarschijnlijk niets leuker is voor die jongens die op Amazon verkopen dan een andere succesvolle verkoopovereenkomst te hebben. Onder andere is het hebben van een geldige en puur meeslepende lijst van Amazon-bulletpoints precies wat een grote rol speelt, als het gaat om de uiteindelijke aankoopbeslissing van uw bezoekers. Natuurlijk, om een ​​echt goed presterende bullet-sectie te krijgen, moet je wat tijd en moeite investeren in het creëren van een specifiek op maat gemaakt stukje content dat wordt verkocht. Van de andere kant zal echter elke minuut besteed aan het voltooien van de taak altijd lonen, ik ben er zeker van. Het punt is dat je Amazon-bullet-points gemakkelijk in je ultieme bezit kunnen worden omgezet, waarbij je het leeuwendeel van je potentiële klanten overtuigt om de echte kopers te worden. En het spreekt voor zich dat uw producttitel ook van essentieel belang is. Maar hieronder ga ik me vooral concentreren op het verbeteren van uw conversies op Amazon met een lijst met opsommingsstippen op de juiste manier geschreven. Hier is hoe je kunt slagen in dit doen.

Alles wat u moet weten over Amazon Bullet Points

1. Eerst en vooral hebt u slechts vijf reserve-opsommingstekens secties tot uw beschikking. Denk dus goed na voordat u die elementen van essentieel belang in de beschrijving van uw productpagina plaatst.

2. Zorg er vervolgens voor dat u de meest gebruikte attributen van uw item in de uitverkoop dichterbij uw eerste kogels plaatst, gevolgd door de rest in volgorde van belangrijkheid. Met andere woorden, u wordt aanbevolen om uw krachtigste en meest overtuigende items boven aan de lijst te plaatsen.

3. Elk opsommingsteken heeft twee zijden van de medaille. Ik bedoel dat het hebben van maximaal 500 toegestane karakters voor elk een absoluut voldoende bedrag lijkt. Aan de andere kant moet je echter nooit ten koste van alles proberen de volledige ruimte volledig te benutten. Natuurlijk, als je niet wilt lijken op het misleiden van je klanten.

4. Elk volgend punt in de lijst met kogels moet altijd in het begin worden gekapitaliseerd.

5. Aangezien er geen strikte of dwingende vereisten zijn ten aanzien van interpunctie daar, zou het concentreren van gefragmenteerde zinnen en korte verklaringen een goed geformuleerde beslissing zijn.

6. Het staat u uiteraard vrij om extra informatie over de specifiekste voordelen of de genoemde artikeldetails te vermelden. Zorg er op die manier voor dat je ze niet overdrijft.

7. Amazon staat niet toe dat de lijst met opsommingstekens de gegevens over prijzen of andere informatie voor openlijke promotiedoeleinden draagt.

8. e moet voorzichtig zijn met betrekking tot bepaalde details, zoals de kleur van het artikel, de vorm, het materiaal, de afmetingen, enz. Natuurlijk, tenzij het echt relevante, van essentieel belang zijn die moeten worden aangebracht de zeer speciale nadruk.

9. Het gebruik van de belangrijkste doelzoekwoorden die nog niet zijn gebruikt in uw belangrijkste producttitel, zou u een ander voordeel opleveren om een ​​moordende concurrentiepositie te winnen op de overvolle marktplaats van Amazon.

10. Eindelijk, ondanks dat het misschien lijkt, zijn de best presterende Amazon-bullet-punten die welke gemakkelijk kunnen worden afgeroomd. Immers, lang niet elke potentiële koper betaalt je een bezoek om het hele artikel te verteren en te vertellen waarom je product de moeite waard is om te kopen, toch?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport