Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat maakt een goede lijst met opsommingspunten in de productbeschrijving van Amazon?

Iedereen die bekend is met het oorspronkelijke concept van SEO weet het goed - inhoud is altijd de koning. Dit geldt ook voor uw bullet points in de productbeschrijving van Amazon! Ik bedoel dat het echt belangrijk is om dit cruciale gebied te optimaliseren voor alleen goed presterende en precies getargete zoekwoorden en long-tail-zoektermen. Waarom? Simpelweg omdat uw korte lijst met opsommingstekens in de productomschrijving van Amazon precies is wat een beknopte beschrijving geeft van het te koop aangeboden artikel en duidelijk de belangrijkste voordelen en unieke kenmerken beschrijft. Uiteindelijk, om het kernelement te worden, een goede redenering te geven en uw bezoekers ervan te overtuigen dat u zeker de moeite van het kopen waard bent. Dus wat maakt de "ideale" en perfect presterende lijst met opsommingspunten in de productbeschrijving van Amazon? Goed, laten we even kijken.

Wat maakt fijne kogelpunten in Amazon Productbeschrijving

Tip één

Ik raad aan om je lijst met kogels in iets rond de twee te houden of drie regels elk (heads-up - geen zinnen!). Op die manier zou het uw weloverwogen beslissing zijn als u het HTML-formaat probeert te gebruiken om alles nog meer visueel aantrekkelijk en op de juiste manier los te maken.

Tip Twee

U kunt het extra voordeel krijgen ten opzichte van uw productcategorie / niche-tegenstanders door de belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoekcombinaties te gebruiken die nog niet zijn opgenomen in de titel van uw product. Natuurlijk heeft de producttitel van waarschijnlijk elke Amazon-productlijst alleen uiterst krachtige zoekwoorden nodig. Niettemin zijn er nog veel andere sterke voor u over - gezien het feit dat u bereid en bereid bent om uw tijd en moeite te investeren in het afhandelen van diepgaand zoekwoordonderzoek.

Tip drie

Houd er rekening mee dat elk van uw vijf kogels maximaal 500 tekens lang mag zijn. Hoewel elk punt is bedoeld om te beginnen met een brief met hoofdletters, zijn er geen strikte vereisten voor interpunctie voor de opsommingstekens in de productomschrijving van Amazon. Het betekent dat u vrij bent om uw potentiële klanten te imponeren met de meest verleidelijke ideeën door ze op te sommen als fragmenten uit de korte zin. Maak ze zo gemakkelijk mogelijk te skimmen - en je bent al halverwege!

Tip Vier

Maak nooit een verkeerde indruk dat u uw bezoekers misleidt. Ik bedoel dat u de andere beschrijvende details (zoals beschikbare kleuropties, visuele vorm van het product, exacte afmetingen, materiaal, enz.) Alleen moet opnemen als ze echt relevant zijn en u zeker weet dat ze in uw lijst met kogels hoe dan ook.

Tip Vijf

Het is een goed idee dat niet elke potentiële klant te veel vrije tijd heeft om het hele artikel te verteren en slechts één bericht af te leveren - waarom uw aangeboden deal buiten de concurrentie blijft , en wat maakt dat product zeker de moeite waard om alleen met u te kopen en nergens anders. Laten we eerlijk zijn - je bullet points in de productomschrijving van Amazon moeten altijd lief en beknopt zijn. En het beste wat u ermee kunt doen, is het markeren van de door u gekozen zoekwoorden en lange-staartuitdrukkingen die de meest gezochte zijn voor de consumenten die zich afvragen. Geef mensen waar ze naar op zoek zijn - en je bent klaar, toch?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport