Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me een paar slimme tips geven voor de productbeschrijving en optimalisatierichtlijnen van Amazon?

Ja, ik heb een paar slimme aanbevelingen en basisrichtlijnen voor het beschrijven van Amazon-producten voor u om de verkoop daar te verhogen. En alles is vrij eenvoudig: een goed geoptimaliseerd en effectief gedeelte van de productbeschrijving (a.k.a. productdetailpagina) en het zo beschrijvend mogelijk maken, is de sleutel tot uw sterke verkoop op die echt drukke marktplaats. Het ding is dat de shoppers zwaar inzetten, met name op de productbeschrijving als het gaat om het verzamelen van alle benodigde gegevens over het te koop aangeboden item voordat een definitieve beslissing wordt genomen om een ​​aankoop bij u te doen. En hieronder laat ik je de kernelementen zien en de belangrijkste belangrijke suggesties die ik heb ontleend aan de belangrijkste richtlijnen voor productomschrijving van Amazon. Dus laten we ze allemaal zien!

Amazon Productbeschrijving: Basisrichtlijnen voor optimalisatie

Hier zijn enkele van de beste werkwijzen voor u om een ​​perfect afgestemd gedeelte van de productbeschrijving op Amazon te maken. Hieronder staan ​​de belangrijkste aanbevelingen voor zoekwoorden die moeten worden toegepast en de meest voorkomende valkuilen die ten koste van alles moeten worden vermeden.

Zorg ervoor dat u geen van de volgende elementen heeft:

  • Reserve of irrelevante details over elk ander te koop aangeboden artikel dat u al op Amazon hebt vermeld.
  • Naam van de verkoper, e-mailadres, website-URL's of andere bedrijfsspecifieke informatie.
  • Vage uitspraken of specifieke reclameboodschappen, zoals "hete verkoop", "topdeal," "gratis verzending", enz.

Inhoudsideeën op basis van richtlijnen voor productomschrijving van Amazon

Dit zijn waarschijnlijk de best practices en de belangrijkste functies die moeten worden gebruikt voor uw productomschrijving. Overweeg de volgende optimalisatiesuggesties die ik heb verzameld volgens de algemene standaarden en inhoudvereisten die door Amazon worden erkend.

  • Wees proactief - vorm uw inhoud zodanig dat deze de meest relevante vragen beantwoordt die uw potentiële klanten herhaaldelijk hebben gesteld.
  • Geef nooit voorrang aan het gebruik van dubbele zoekwoorden, zowel in uw inhoud als in de back-end van uw productdetailpagina. Anders kan dit in strijd zijn met de richtlijnen voor productomschrijving van Amazon. Daarom kan het er net zo goed uitzien als spam, of eenvoudig worden herkend als het verspillen van het aantal tekens.
  • Stel de juiste focus op de belangrijkste weegfactoren van uw inhoud, zoals klantbeoordelingen, voortdurende prijscontrole, fulfillment-methode, evenals de unieke inhoud van hoge kwaliteit zelf.
  • Zet ​​nooit in op specifieke claims en / of aanbiedingen. Natuurlijk, als u niet echt een ernstig risico wilt lopen om te worden geschorst. Het punt is dat verkopers geen speciale claims en aanbiedingen mogen doen - het komt eenvoudigweg als een schending van de productomschrijvingsrichtlijnen van Amazon.
  • Doe je best om je aantal tekens te maximaliseren, namelijk voor je producttitel, de lijst met opsommingsstippen, objectbeschrijving en de belangrijkste zoektermen voor doelwitten in de backend van je productdetail pagina. Zorg ervoor dat u elke sectie volledig hebt ingevuld, zodat uw product niet alleen hoger scoort, maar u ook zal helpen met het stimuleren van conversies en het tegelijkertijd beter indexeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport