Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de nieuwste SEO-tips om op Google's top te klimmen?

Er is dit jaar een groot aantal wijzigingen en updates geleverd door Google. En er zijn immense massa's van de nieuwste SEO-tips voor 2017 beschikbaar in de open toegang overal op het web. Dus, welke slimste oplossingen moet je kiezen uit die enorme verscheidenheid aan verschillende trucs, richtlijnen en suggesties? Vergeet niet dat hoe meer huidige strategieën voor zoekmachineoptimalisatie u heeft, des te meer voordelen u krijgt bij het rangschikken. Laten we een kort overzicht geven en zien welke trends nog steeds domineren, welke waarschijnlijk hun stoom verliezen, en als sommige eerdere dingen niet meer werken of, nog erger, net zo goed de schema's van overtreding kunnen worden die onvermijdelijk worden gevangen met de straffen van Google.

latest seo tips

Sociale media

Tegenwoordig wordt alle inhoud van sociale media nog opmerkelijker in de lijst met zoekresultaten van Google (SERP's). Volgens het recente onderzoek wijzen de experts in de branche erop dat het hebben van relevante en kwalitatieve koppelingen met de toonaangevende sociale platforms (zoals Google+, YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, enz.) Gewoon hun macht zal blijven winnen, althans in de voorzienbare toekomst.

Kwaliteit van video-inhoud

Het is niet verwonderlijk dat video-inhoud nu een briljante oplossing is voor een grotere betrokkenheid van het publiek en een betere gebruikerservaring. Bovendien is deze trend nu nog redelijker dan in 2016. Nu kregen de meeste van de laatste SEO-tips de referentie naar video's die volledig in staat waren om je algehele paginapositie te verbeteren. En sommige statistieken vertegenwoordigden nog meer verbazingwekkende suggesties, want volgens de meest populaire bronnen in de industrie wordt geschat dat video-inhoud nu een click through rate-boost van meer dan 40% oplevert (vergeleken met de originele dagelijkse geschriften).

Trend voor mobiele optimalisatie

Dit is een van de meest kritische nieuwste SEO-tips. Stel uzelf de vraag of uw commerciële website mobielvriendelijk is. Laten we eerlijk zijn - je hebt een strak tijdschema tot de Mobile-First Index eindelijk in actie komt (Google heeft onlangs bevestigd dat deze in 2018 komt)..Dus al snel zal mobiele optimalisatie de realiteit veranderen en een gewone gang van zaken worden. Daarom is het de hoogste tijd om snel na te denken en uw optimalisatiestrategieën te ontwikkelen, die vooral worden gedreven door de overweldigende norm van mobiel zoeken.

Voice Search-optie

Net als de huidige trend voor mobiele optimalisatie lijkt het zoeken naar spraakberichten nu precies hetzelfde te zijn! En binnenkort zal de stemzoekoptie naar verwachting de nieuwe norm worden in plaats van de uitzondering. Afgezien van het feit dat spraakonderzoek redelijk bijdraagt ​​aan de rijveiligheid, is het groeipotentieel ervan aangewakkerd door de industriereuzen, die elk hun eigen versies van spraakgebaseerde zoekkaders lanceren (bijv. "Cortana" van Microsoft, "Google Now" van 's werelds zoekgigant, en "Siri" door Apple).

seo tips

Grotere inhoudsaggregatie

Dit is mijn laatste suggestie. Onder de rest van de nieuwste SEO-tips, is er een goed inzicht in content-aggregatie, die nu substantieel en beter wordt. Ik bedoel hier dat content-aggregatie een praktische manier is om de massa's van vooraf gespecificeerde inhoud uit een groot aantal verschillende bronnen te delen om de doelgroep te aanspreken. In gewoon Engels staat dat voor een levende opslag die de inhoud van de hooggespecialiseerde bronnen consolideert voor een cumulatief effect in een hogere rangorde. Dit lijkt ons misschien vreemd, maar sommige slimme jongens van bijvoorbeeld Moz en Hubspot hebben zo'n project al geruime tijd gerund (bekijk het op Inbound.org). Het is dus hoog tijd om deze nieuwe inhoudstrend te volgen en te beginnen met het verzamelen en beheren van de inhoud van de andere bronnen van de hoogste instantie die relevant is voor uw onderwerp.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport