Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de belangrijkste SEO-suggesties voor metabeschrijvingen?

Metabeschrijvingen worden gebruikt om elke website een aanzienlijke boost in klikfrequentie (CTR) te geven, wat uiteindelijk resulteert in een hogere betere conversie en meer top-page ranking in de SERP's. En het leeuwendeel van de webmasters, om nog maar te zwijgen van website-eigenaren die een bedrijf runnen, hebben een echt duidelijk begrip van het hele onderwerp, hoe eenvoudig het voor de meesten van ons ook lijkt. Laten we dus de meest efficiënte SEO-suggesties bekijken om uw metabeschrijvingen om te zetten in de echte CTR-genererende machines.

seo suggestions

Lengte

Volgens de algemene richtlijnen van Moz, moet een metabeschrijving worden gevonden binnen 150 - 160 tekens. Het expertteam van Semalt vertelde me bijvoorbeeld hun persoonlijke doel voor metabeschrijvingen van minder dan 155 tekens. Wat de exacte limiet ook is, dit is niet het punt van onze discussie over SEO-suggesties. Wat de lengte betreft, moeten je metabeschrijvingen de vorm hebben van een volledige verklaring om de gebruiker te inspireren door te gaan met het lezen ervan. Het meest uitdagende probleem hier is om te proberen een perfecte beschrijving te hebben, die meer dan 160 tekens bevat en dus uit de SERP's wordt verwijderd. Vermijd gewoon zo te handelen.

Waarde

Ik denk dat het kernelement van metabeschrijvingen hier is om uw waardepropositie aan de klant te bieden. En er zijn mogelijk geen SEO-suggesties, ik bedoel met betrekking tot hun waarde. Elke metabeschrijving moet uniek zijn en duidelijk het aanbod zelf verwoorden, dat is alles over hun kernwaarde. Gezien een vrij hechte competitie, raad ik aan te evalueren hoe mindful de metabeschrijvingen zijn die door je meest succesvolle concurrenten worden gebruikt. Op die manier probeert het schrijven van uw eigen vragen twee eenvoudige vragen te overwegen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Stel uzelf gewoon de vraag welke producten of services deze pagina te bieden heeft en om welke redenen ik waarschijnlijk een klik zou hebben om verder te gaan.

Actie

Het is onnodig om te zeggen dat elke metabeschrijving in wezen staat voor uw advertentie op de SERP's, het is uw verkooptekst die net onder de best betaalde zoekresultaten wordt weergegeven. Het werkt dus al voor u en heeft geen andere SEO-suggesties, maar uw meta-beschrijving wordt ingesloten met korte CTA's (call-to-action) of aanbiedingen die in de hoofdtekst worden geplaatst. Als je dat doet, krijg je een mooie boost voor je klikfrequentie. Tegelijkertijd kan het je helpen om meer uniek te zijn en je te onderscheiden van je tegenstanders - alles in één.

meta descriptions

Flexibiliteit

Vergeet niet dat u de race tegen Google AdWords houdt, die vaak vier lijsten voor uw belangrijkste zoekwoorden opneemt. Gezien het feit dat je vrij bent om een ​​nuttiger en vriendelijkere metabeschrijving te hebben, raad ik aan om je enige tegenstander in de gaten te houden om deze tijdig aan te passen. Als je voldoende getalenteerd bent, doe dan je best om je metabeschrijvingen er minder als reclame uit te laten zien. Op die manier kunnen de betaalde advertenties van Google AdWords u zelfs helpen meer click-throughs te genereren. Probeer zo te handelen - test, monitor en pas aan. Blijf gewoon in de gaten houden welke verdere aanpassingen u tegen zult gaan.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport