Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Met welke moderne trends kan ik mijn SEO verbeteren?

Er zijn altijd veel geavanceerde en slimme dingen die ik vaak gebruik om mijn SEO te verbeteren. Elke maand vind ik het juiste moment om een ​​globale evaluatie van mijn strategie voor zoekmachineoptimalisatie te maken. Op die manier kan ik er zeker van zijn dat de manier waarop ik opschuift om mijn SEO te verbeteren, voldoet aan mijn algemene doelen, zoals het versterken van mijn website-autoriteit, het stimuleren van mijn online aanwezigheid en het uiteindelijk verhogen van mijn waarde en paginarangschikking. Als je graag meer wilt weten over de meest geavanceerde maar toch niet al te ingewikkelde trends in SEO voor 2017, ben je op de juiste plek. Hieronder vind je de beste suggesties en schema's die ik redelijk genoeg vond om mijn SEO te verbeteren, en daarmee de algemene prestaties van de website en het hele bedrijf - gewoon niet beknibbelen dat je er meer tijd aan besteedt, en je zult altijd aan de top staan ​​van Google's lijst met zoekresultaten. Laten we dus eens kijken naar de meest trendy SEO-functies voor 2017!

improve my seo

Nooit stoppen met het onderhouden van uw sterke online aanwezigheid

Het spreekt voor zich dat uw online aanwezigheid ver over de website zelf loopt. Ik bedoel hier dat heel vaak alle onderhoudswerken door de meesten van ons kunnen worden uitgesteld of zelfs geheel worden verwaarloosd. Laten we wel wezen - een pagina op Google+ bijvoorbeeld, maar momenteel zonder actief gebruik, zoals het bijwerken of delen van de inhoud. Wat u onmiddellijk moet doen, controleer hoe nauwkeurig uw gegevens in elke hoek van het web worden weergegeven en bepaal uw online aanwezigheid. Op die manier heb ik mijn SEO dit jaar verbeterd door een spreadsheet te hebben om mijn online aanwezigheid te blijven volgen, ondersteund door maandelijkse controles. Ziet er te gemakkelijk uit, ja? Maar geloof me, dat zal buitengewoon nuttig zijn, althans vanuit het oogpunt van uw concurrenten. Ik denk dat de meesten van hen (zoals je was, nog maar een paar minuten geleden) deze overduidelijke zichtbare kwestie lang geleden vergeten zijn.

Blijf nog meer waarde toevoegen voor uw doelgroep

Hier laat ik u zien dat het toevoegen van waarde veel meer is dan alleen het hebben van een kwaliteitsinhoud. Wat 2017 betreft, betekent het toevoegen van meer waarde dat u het diepste begrip van uw doelgroep, hun intenties en motieven moet hebben, alleen maar om ze te geven wat ze willen, zelfs voordat ze erover nadenken..Ik bedoel, hier moet je je inhoud doorzoeken om de meest trendy items te vinden die van bijzonder belang zijn voor je publiek. Leer vervolgens meer en stel jezelf voor als een potentiële klant. Welke vragen zou u waarschijnlijk stellen? Werk proactief en vind de juiste balans tussen timing en waarde. Als je dat doet, zul je zien dat je huidige marktniche zich onder grote expansie bevindt. Merk echter op dat haasten nooit een goedgevormde beslissing is. Geef nooit op met de kwaliteit.

improve seo

Werk harder aan uw visuele inhoud voor een gebruikersvriendelijke ervaring

Enkele maanden geleden bracht ik een terugkerende visuele revisie om mijn SEO optimaal te verbeteren manier. Ik meen het - vandaag is je visuele inhoud voor Google nog belangrijker dan ooit tevoren! Nu wordt gezegd dat het niet alleen een directe impact heeft op een betere gebruikerservaring, maar ook op de indexering van zoekresultaten. Gelukkig kun je het nu meteen doen, omdat de taak efficiënt kan worden voltooid in slechts één dag. Allereerst raad ik aan om je titels te controleren, of het toevoegen van alt-teksten, metadata of een aantal extra sleutelwoorden nodig is. Stel uzelf de vraag of uw ontwerpeigenschappen nog steeds uniek en in het oog springend zijn. Bekijk vervolgens de grootte en het gewicht van alle multimediabestanden die op uw website worden gehost, zodat u zeker weet dat de laadsnelheid van uw pagina goed is. Ik raad immers aan om te overwegen om meer video-inhoud toe te voegen, omdat het nu van bijzonder belang is voor Google om uw website in de lijst met zoekresultaten te tonen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport