Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke snelle SEO-tips kunt u mij geven?

Omdat bewezen is dat meer dan de helft van het totale verkeer rechtstreeks afkomstig is van organische zoekresultaten, kan ik u enkele snelle SEO-tips geven om uw organische verkeer te stimuleren. Voordat we beginnen, wil ik je verzekeren dat het tonen van enkele snelle SEO-tips helemaal niet betekent dat ik van toepassing zal zijn op manipulatieve trucs, duistere technieken of dat God het verhoede, alle schema's hebben een deal met Black-Hat zoekmachine optimalisatie. Mijn snelle SEO-tips zijn alleen gebaseerd op alleen voor gebruik bewezen acties die voldoen aan de nieuwste trends in de branche en op de meest recente wijzigingen in het zoekalgoritme van Google. Dus laten we beginnen!

quick seo tips

Hier ga ik focussen op fragmenten, want nu is het een van de populairste trends in de SEO-gemeenschap. Laten we daarom een paar snelle SEO-tips bekijken over het optimaliseren van uw SERP-fragmenten om meer organisch verkeer aan te trekken.

Snelle SEO-tips om organisch verkeer te stimuleren met SERP-fragmenten

Voordat we beginnen, staat de SERP doorgaans voor elk zoekresultaat dat we in Google zien bij het typen van het zoekverzoek in het vak. Natuurlijk kan de SERP er heel anders uitzien, afhankelijk van een specifiek zoekwoord dat we voor een zoekopdracht hebben gebruikt. Door dit te doen, kunnen we soms net zo goed worden weergegeven in Google maps of relevante video's.

Om terug te komen op het onderwerp, bestaat een typisch SERP-fragment gewoonlijk uit 3 hoofdonderdelen, zoals paginatitel, pagina-URL en metabeschrijving. Laten we eens kijken welke snelle SEO-tips kunnen worden toegepast op elk element van het SERP-fragment:

  • Paginatitel wordt aanbevolen om ergens tussen de 55-60 tekens te plaatsen om volledig door de zoekmachine te worden weergegeven. Als u dit doet, plaatst u het best getargete zoekwoord en schrijft u een paginatitel voor geluid om een grotere kans te hebben om rechtstreeks te worden gerangschikt als een van de beste zoekresultaten.
  • De pagina-URL is het tweede essentiële onderdeel van elk fragment. Houd er bij het optimaliseren van uw pagina-URL's rekening mee deze kort te houden, maar nog steeds zinvol en aantrekkelijk voor klikken van gebruikers. Wat betreft de zoekmachines, laat hen uw URL's zien die rijk zijn aan zoekwoorden voor een nog hogere rangorde. Houd er echter rekening mee dat u de taak volledig moet voltooien, want als u eenmaal uw URL's hebt gewijzigd en een uitstekende positie in de SERP's hebt verkregen, kunnen eventuele nawerkende correcties of verdere wijzigingen ertoe leiden dat uw pagina's de eerdere winst in de ranglijst verliezen.

seo tips

  • Meta Description is bedoeld om een gedegen en nauwkeurige samenvatting te geven, die zowel voor de zoekmachines als voor live gebruikers aantrekkelijk moet zijn. Gebruikelijke metabeschrijvingen worden aanbevolen om verder te gaan dan een limiet van 156 tekens. Houd er echter rekening mee dat het mobielvriendelijke framework van uw website een metabeschrijving maximale lengte heeft die beperkt is tot slechts 120 tekens. Werk goed aan de metabeschrijvingen van uw pagina's, laat ze rijk aan zoekwoorden en toch elegant en in het oog springend voor live gebruikers. Als u dat doet, kunt u de klikfrequentie van gebruikers enorm verhogen. Hoewel metabeschrijvingen geen directe invloed hebben op uw positie (maar ook op het verkeer zelf), kan hun CTR-genererend potentieel leiden tot een betere herkenning en uiteindelijk een hogere positie in de zoekresultaten van Google.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport