Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me vertellen wat de basistechnieken van SEO zijn?

Het spreekt voor zich dat de inhoud de koning is. Ik bedoel dat nu elke kwaliteitsschrift nu gericht moet zijn op het krijgen van meer aandacht van zowel de lezers als de zoekmachines. De combinatie van deze twee eigenschappen zal leiden tot een betere rangorde in de lijst met zoekresultatenpagina's van Google (de SERP's). Dus hoe maak je een zeer strakke online wedstrijd voor meer verkeer? Wat is SEO-basisprincipes, gevolgd door elke professionele contentschrijver? Laten we proberen de juiste antwoorden te vinden.

what is seo writing

Wat is SEO nummer één?

Het creëren van een inhoud van hoge kwaliteit begint altijd met het afhandelen van een goed zoekwoordonderzoek. Het is nodig om te begrijpen welke combinaties vaak worden geretourneerd uit de zoekopdracht op de meest geschikte manier voor uw specifieke geval. Als dit het geval is, raad ik aan om een populair Hulpprogramma voor zoekwoorden te gebruiken om inzicht te krijgen in hoeveel concurrentie en hoeveel zoekopdrachten er komen met een bepaald zoekwoord of sleutelzin die u overweegt te hebben voor het beginpunt van uw inhoud.

Zodra u een volledige lijst met trefwoorden en sleutelzinnen heeft waarmee u te maken krijgt, bekijkt u de volgende items met de hoogste inhoudsprioriteit:

  • Paginatitels en de hoofdkoppen met ondertitels
  • Metagegevens, zoals metatitels, metatags, ankertekst, enz.
  • Kwaliteitslinks, puur relevant voor het lange staart sleutelwoord of sleutelzin
  • De rest van uw inhoud, of zogenaamd "natuurlijke omgeving" voor uw zoekwoorden om in te "leven".

Wat is SEO prioriteit nummer twee schrijven?

Laten we het hebben over de dichtheid van zoekwoorden. Het eerste waar ik je voor wil waarschuwen: maak nooit misbruik van het verzadigen van je inhoud met te veel overmatige zoekwoorden en sleutelzinnen, zodat het hele schrijven onvermijdelijk in kwaliteit verliest. Bovendien, gezien het feit dat je te ver gaat met het bezaaien van je inhoud, zou dat algoritme door Google worden herkend als 'keyword stuffing', zelfs met een waarschijnlijke rangschikking door de zoekmachine.

Dus, is er een juiste oplossing om de best mogelijke sleutelwoorddichtheid te behouden? Sommige webmasters beweren dat het ergens tussen 3-7 procent moet zijn voor elke pagina. Wat mij betreft, ik vond de verhouding van 2-3 procent het meest te verkiezen om te voldoen aan de eisen van de zoekindexering. Als u nog steeds niet zeker weet hoeveel zoekwoorden u moet gebruiken, probeer dan een paar online software voor analyse en u krijgt een persoonlijke schatting om mee te gaan.

seo writing

Wat is SEO-prioriteit nummer drie?

De laatste prioriteit, die uw precieze aandacht nodig heeft om een menselijke browse-ervaring te behouden. Ik bedoel dat je geen rommelmachine mag schrijven. Denk aan het toevoegen van meer waarde aan uw kwaliteitsinhoud, maak het puur relevant, volledig compleet en gebruiksvriendelijk voor spannende en handige lectuur. Het belangrijkste punt hier is om meer mensen naar uw webpagina's te laten verwijzen, ernaar te linken, het te delen en vaak als onderwerp te hebben voor openbare discussie over blogs, forums, enz. Al met al adviseer ik om altijd aan uw potentiële lezers te denken. eerst en vooral. Zodra het is afgelopen, kunt u uw inhoud schrijven nog steeds verbeteren zodat deze beter wordt herkend door de zoekmachines.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport