Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bestaat er een bepaalde type- of stijlcontent die een betere positie in de zoekmachine kan krijgen?

Tegenwoordig is de kwaliteit van de inhoud meer dan een belangrijke kwestie, zowel voor een substantiële, gebruikersvriendelijke ervaring als voor een betere positie in de zoekmachine. Het onlangs verbeterde evaluatiealgoritme van Google laat nu geen ruimte voor misbruik met linkbuilding, overstuffing met trefwoorden of andere manipulatieve technieken die worden gebruikt om redelijk goede resultaten te tonen. Maar die tijden gingen lang geleden voorbij. Tegenwoordig kan mogelijk geen website overleven zonder dat de kwaliteit inhoud echte waarde voor de gebruikers oplevert. Daarom is de vraag enorm en zeer kritisch - wat voor soort inhoud zou u moeten hebben om een ​​betere zoekmachine te krijgen? Gelukkig kreeg ik een aantal goede suggesties om je daarbij te helpen. Nou, laten we ze een voor een bekijken.

better search engine ranking

Hoogwaardige

Nogmaals, kwaliteit is een MUST voor uw inhoud. Het negeren van deze taak voor uw website zal het nooit een betere ranking in de zoekmachine opleveren. Neem het gewoon als vanzelfsprekend aan. Maar wat staat er dan voor kwaliteit van inhoud? Meestal, wanneer de inhoudsexperts zeggen 'kwaliteitsgeschriften', bedoelen ze een puur relevant stuk tekstgegevens, dat veel waarde oplevert voor de doelgroep van lezers. Dus om te slagen in deze taak, raad ik aan een beter begrip te ontwikkelen van uw potentiële bezoekers, hun intenties, behoeften, gewoonten en topinteresses. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat u de maximale tractie hebt, zodat u de juiste zoekwoorden voor uw inhoud kunt identificeren. Als ik dit doe, raad ik aan de juiste tool voor Keyword Research en SEO-audit te kiezen, in plaats van Google's SERP's te gebruiken om te raden welk sleutelwoord moet worden gebruikt of weggelaten. Dat zal nooit genoeg zijn, het gewoon onder ogen zien.

Gebruiksvriendelijk

Als u nu aan kwaliteitsinhoud werkt, vergeet dan nooit dat u het voor echte mensen maakt, en niet voor machines. Ik bedoel dat alleen een sterke focus op de technische aspecten van SEO (zoals keyword density) uw pagina's nooit naar een betere zoekmachine ranking zal leiden. Ja, technische optimalisatie is nog steeds essentieel, maar probeer er niet aan te denken bij het maken van gebruiksvriendelijke inhoud. Daarom is het niet nodig om te lange artikelen te hebben of ze te schrijven met te complexe zinnen. Probeer gewoon een groot beeld te geven in eenvoudige bewoordingen. Het zou ook geweldig zijn om uw typische pagina-inhoud gekleurd te maken met een aantal in het oog springende en overtuigende informatie, zoals podcasts, infographics, video's, afbeeldingen of andere visuele inhoud die uw inhoud ideaal maakt om te lezen.

seo ranking

SEO-Responsive

Eindelijk kunnen we eindelijk genoeg aandacht schenken aan enkele technische aspecten van SEO om uw inhoud te laten herkennen door de zoekmachines ook. Eerst en vooral MOET je een mobiele mobiele versie van je website hebben, want nu geeft Google de hoogste prioriteit aan mobielvriendelijke gebruikerservaringen, eens en voor altijd. Ten tweede, zorg ervoor dat u een sitemap hebt om te helpen bij het crawlen van robots met eenvoudiger navigatie door uw pagina's, resulterend in een betere indexering en dus een hogere positie in de SERP's. Vergeet ten slotte niet genoeg aandacht te schenken aan de originele technische aspecten van de zoekoptimalisatie, zoals het laden van de pagina, metadata (zoals headers, URL's, fragmenten en beschrijvingen) en, uiteraard, uw interne links.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport