Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik mijn producten op Amazon promoten met behulp van SEO?

Amazon is het grootste retailplatform voor producten waar dagelijks miljoenen mensen van over de hele wereld iets kopen of bestellen. Online verkopers die daar slagen, verdienen aanzienlijke sommen geld, zelfs als ze geen website maken. Het is de meest handige en efficiënte manier om online producten te verkopen met minimale geldinvesteringen. Een wedstrijdniveau is daar erg hoog. Amazon is overvol van mensen die graag hun inkomsten willen vergroten. Daarom moet je in alle opzichten beter zijn dan je concurrenten en Amazon-producten SEO implementeren. Het optimaliseren van uw Amazon-bedrijfspagina is een opzettelijke strategie die een directe impact kan hebben op de organische zoekrangschikking van uw items. Het meest uitdagende aspect van de Amazon-optimalisatieprocedure is de strategie voor het indienen van productinhouden. Veel online verkopers ondervinden moeilijkheden bij het aanpassen van hun accounts aan het zoekalgoritme van Amazon, dat A9 wordt genoemd. Amazon opent geen geheim van het ranking-algoritme, waardoor het moeilijker wordt om naar de TOP te gaan door optimalisatiestrategieën te implementeren. Veel experts proberen nog steeds te achterhalen welke factoren de Amazon-SERP kunnen beïnvloeden en hoe deze van invloed kunnen zijn op deze factoren. In dit artikel zal ik enkele SEO-suggesties voor Amazon-producten met u delen die u kunnen helpen om hoger te scoren op dit handelsplatform.

Amazon-product SEO-suggesties

Voordat we beginnen te praten over de manieren om de SEO van Amazon-pagina's te verbeteren, moeten we leren wat interne en externe externe factoren worden beïnvloed Amazon rankings.

De directe factoren die van invloed zijn op het organische algoritme van Amazon zijn relevantie van tekstovereenkomsten (titels, kenmerken, productbeschrijving), beschikbaarheid (voorraadbeschrijvingen), prijs en verkoopsnelheid..

De indirecte factoren in hun looptijd omvatten de vervullingsmethode, beoordelingen (het totale aantal beoordelingen, het aantal positieve recensies en beoordelingsscores), A + inhoud, afbeeldingen, advertenties en promoties.

Nu, wanneer we weten welke factoren de organische zoekrangschikking van Amazon kunnen beïnvloeden, is het tijd om te praten over optimalisatietechnieken die uw bedrijfspagina zichtbaar maken op Amazon.

amazon product seo

  •  Verbeterbaarheid van productontdekking 

U moet de vindbaarheid van uw producten verbeteren om uw product te maken lijst zichtbaar op Amazon. Amazon is een systeem dat meer om kopers dan om verkopers geeft, waarbij de focus ligt op resultaten in plaats van de verkopers van die producten. Van zijn kant is een verkoper gemotiveerd om het totale aantal sessies naar zijn productpagina te verhogen om goede posities op Amazon SERP te ontvangen en de omzet te verhogen. Een Amazon-optimalisatiecampagne omvat vier hoofdfasen: verbetering van de vindbaarheid van producten, toename van het verkeer, toename van de verkoop, verhoging van Amazon-productpagina's op SERP. U kunt de vindbaarheid van uw productpagina op de markt beïnvloeden met behulp van de volgende technieken. Allereerst moet u relevante en goed geoptimaliseerde inhoud maken voor uw productpagina. Bovendien is het essentieel om de geschiedenis van verkoopprestaties, productrecensies, voorraadhoeveelheid en grondprijzen op te nemen. Het is de moeite waard om op te merken dat het eigendom van Amazon-content gedeeld kan worden. Daarom heb je geen enkele garantie dat je inhoud wordt weergegeven op een Amazon-detailpagina. U kunt deze situatie verbeteren door onderdeel te worden van het merkregister van Amazon. Met deze betaalde software hebben online verkopers die hun eigen merkproducten verkopen, een hoge autoriteit op SERP.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport