Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon-vermelding optimaliseren voor SEO beste manier mogelijk?

Waarom zou uw Amazon-vermelding SEO-geoptimaliseerd moeten zijn?

Hoewel deze drukke e-commerce-markt bekend staat om meer dan 488 miljoen producten aan te bieden, heeft het talloze potentiële kopers die op zoek zijn naar beschikbare items daar. Dat is waarom om daar opgemerkt te worden dat uw Amazon-listing goed geoptimaliseerd zou moeten zijn voor SEO. Anders zullen uw artikelen die te koop worden aangeboden op Amazon nooit de aandacht van een echte koper trekken, toch?

Over het algemeen genomen zijn er verschillende belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw productvermeldingen beter worden weergegeven in zoekopdrachten op Amazon. Dit is wat ervoor zorgt dat elke Amazon-lijst volledig is geoptimaliseerd voor SEO:

  • Individuele artikeloptimalisatie door de kernaanbiedingssecties, zoals Producttitel, Productbeschrijving en de lijst met Bullet Points;
  • Aantal klantbeoordelingen en hun frequentie van genereren of / en revisie handmatig afgehandeld;
  • Snelheid van conversies (anders, hoeveel bezoekers van de listing zijn geconverteerd naar de echte kopers);
  • Het werkelijk verkochte bedrag en de frequentie van succesvolle deals berekend voor uw eigen productvermeldingen.

Tips en trucs voor het verkrijgen van Amazon Lusting SEO-geoptimaliseerd

Reeks één: concurrerend onderzoek

Het is een goed idee , maar het zou een goed idee zijn om uw product te differentiëren - door alleen uw dichtstbijzijnde niche- of categorieconcurrenten te bespioneren om te zien wat voor hen werkt en wat tegelijkertijd moet worden vermeden. Dus, een beetje concurrerend onderzoek doen is een leuke plek voor jou om een kickstart te hebben met de SEO van Amazon. Het ding is dat je eigenlijk niet naar top verkopers in je niche of productcategorie hoeft te kijken. U kunt zich beter concentreren op de producttitels, productbeschrijvingen en de lijsten met opsommingspunten die uw meest succesvolle tegenstanders daar gebruiken. Als u dit doet, krijgt u waarschijnlijk een goed idee en een waardevol inzicht in welke zoekwoorden en zoektermen u het beste zullen dienen. Als u een algemeen inzicht wilt krijgen in de beste concurrentievoordelen die worden gebruikt door uw naaste concurrenten, kunt u een aantal online helpers gebruiken, zoals Google Keyword Planner (basisonderzoek voor relevante zoekwoorden), Scope (concurrerend onderzoek met goed presterende zoekwoordsuggesties rechtstreeks uit de concurrent van uw concurrent). productvermeldingen), evenals Trefwoordinspector (de hele toolkit om precies te zien voor welke trefwoorden uw naaste rivalen rangschikken).

Tweede niveau: uw eigen onderzoek op het gebied van zoekwoorden

Zodra u een goed beeld hebt gekregen van de zoekmachine-zoekmachine van Amazon die wordt beheerd door uw rivalen, is het tijd om te rennen uw eigen zoekwoordonderzoek. Ik raad aan te beginnen met het vormgeven van de belangrijkste checklist van de meest relevante zoekwoorden en de andere lange-staartzinnen die vaak worden gebruikt door de actieve klanten voor het zoeken naar producten. Waar het om gaat is dat het leeuwendeel van de gebruikers die aankopen doen op Amazon daar eigenlijk niet komt om gewoon te bladeren. Ik bedoel dat ze meestal naar Amazon zoeken met al een bepaald item in gedachten. U hoeft dus alleen maar de zoekbalk voor dat doel te gebruiken. En daarom is het kiezen van de juiste zoektermen waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van het hele doen. Om de taak te voltooien, raad ik aan om uw eigen zoekwoordonderzoek uit te voeren met behulp van een van de volgende specifiek op maat gemaakte softwaretools en online frameworks: Scope, AMZ Tracker, Unicorn Smasher, Merchant Words, enz. Ze zijn allemaal gebruiksbestaand, dus het is eigenlijk alleen aan jou om te beslissen welke je moet kiezen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport