Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de geloofwaardigheid van de e-commerce SEO-expert te controleren?

Tegenwoordig wordt er een gebied van digitale marketing gevraagd. Dat is de reden waarom steeds meer SEO-bureaus en onafhankelijke consultants website-eigenaren van hun diensten lijken te voorzien. Het is een soort van ontbering om een ​​competente en ervaren e-commerce SEO-expert te vinden die uw online bedrijf voorspoedig zal maken voor een redelijke prijs. Meestal is er een keuze tussen kwaliteit en betaalbare diensten. Helaas is zoekmachineoptimalisatie geen dienst waarvan u het resultaat tijdelijk kunt verkrijgen. Dat is de reden waarom u riskeert uw geld te verspillen als optimalisatiediensten nutteloos of niet-kwaliteit lijken. Om u te helpen, stellen we een lijst samen van TOP-10-vragen die u moet stellen aan uw potentiële e-commerce SEO-expert voordat u betalingen voor zijn services doet.

ecommerce seo expert

Vragen aan uw toekomstige e-commerce SEO-expert

  • Wat kunt u mij vertellen over mijn website?

Voordat u een B2B e-commerce SEO-expert inhuurt, moet u weten hoe hij denkt. U moet blijkbaar het denkproces van uw SEO-adviseur begrijpen om te controleren of dit aansluit op uw begrip van wat er met uw site moet gebeuren tijdens de optimalisatieprocedure. Bovendien moet je de ervaring en vaardigheden van je SEO-teamleden kunnen evalueren. Helaas, in de eerste fase van uw samenwerking met het SEO-agentschap, zult u alleen contact opnemen met verkoopmanagers. Het kan gevaarlijk zijn voor zowel klanten als experts omdat ze niet direct communiceren. Het is echter precies een slecht teken als een persoon met wie u spreekt via Skype, mobiele telefoon of rechtstreeks niet eerlijk de huidige situatie van uw site kan onderzoeken of u echte suggesties kan geven voor het verbeteren van uw site-SEO.

  • Met welke contentmanagementsystemen werkt u?

U moet ervoor zorgen dat uw e-commerce SEO-expert ervaring heeft met het inhoudbeheersysteem waarop uw site is gebaseerd. Er is een groot verschil tussen Shopify CMS en WordPress, vooral in technische optimalisatie-elementen. Daarom moet je voordat je een SEO-expert inschakelt ervoor zorgen dat hij met je CMS kan werken. Zorg ervoor dat de expert voor zoekmachine-optimalisatie die u inhuurt, kan manoeuvreren en op een technisch niveau van verschillende inhoudbeheersystemen kan raadplegen.

seo expert

  • Gaat u zelf wijzigingen aanbrengen op mijn site of zal mijn webontwikkelingsteam hierop inspelen?

Web ontwikkelingsdiensten zijn een essentieel onderdeel van elke e-commerce optimalisatiecampagne. De grootste hoeveelheid e-commercewebsite-eigenaren zijn niet echt klaar om de sleutel van hun online bedrijf over te dragen. Je kunt ze daar echter niet de schuld van geven. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw e-commerce SEO-expertteam u webservices kan bieden voordat u ze in dienst neemt. Bovendien moet u een prijs vragen omdat veel optimalisatiebureaus extra kosten in rekening brengen voor webontwikkelingsservices. Het laatste wat u wilt, is om een ​​maand lang een SEO-project te worden om erachter te komen dat een bedrijf dat u onlangs heeft aangenomen alleen de consultingservices levert. In dit geval moet u een webontwikkelingscontent huren en eindigen met meer dan budgettering.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport