Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is uw SEO-inhoud een backlink-generator?

Het kritieke onderdeel van elke online marketingcampagne is het krijgen van relevante en kwalitatieve SEO-backlinks van gerenommeerde webbronnen. Het kan wat ingewikkeld zijn voor recentelijk gevestigde websites om links te krijgen van hoge PR-sites of om connecties te creëren met prominente bloggers. Het is echter geen reden tot wanhoop. Zelfs sommige ervaren marketeers hebben problemen met het verkrijgen van goede backlinks. Dat is de reden waarom professionele backlink-generators zijn gemaakt om een proces van kwaliteitslinks te vereenvoudigen.

Een SEO-strategie is vrijwel nutteloos als uw inhoud niet goed online presteert. Meer dan 80% van uw succes in de SEO-strategie is afhankelijk van de inhoud die u publiceert. Daarom is het belangrijk om bijzondere aandacht te besteden aan de kwaliteit en relevantie van uw inhoud.

Dus, als uw inhoud dient als een backlink-generator, is dit artikel nuttig voor u. Laten we enkele technieken voor inhoudsoptimalisatie bespreken die uw linkbuilding-campagne zullen ondersteunen.

SEO backlink-generatortechnieken

  • Creëer coole inhoud, zodat uw lezers iets nieuws hebben

De reden van de onverschilligheid van de gebruiker ten opzichte van uw inhoud kan worden verklaard door oudheid en niet door de uniciteit van uw teksten. Wanneer u een marktniche-onderzoek uitvoert, heeft u waarschijnlijk uw concurrentartikelen gelezen die veel aandelen en artikelen genereren. Het is echter niet altijd een goed idee om gewoon over hetzelfde onderwerp te schrijven om een backlink-generator te worden, aangezien andere websites waarschijnlijk hetzelfde deden en een bepaald thema al zijn limieten heeft bereikt. Daarom raad ik u ten zeerste af om niet over dezelfde onderwerpen te schrijven als uw concurrenten. In plaats daarvan kom je met geheel nieuwe en innovatieve ideeën die een belangrijke ontdekking kunnen zijn voor je lezers. Bovendien moet je zelfpromotie vermijden in je inhoud omdat het er onnatuurlijk uitziet en de interesse van gebruikers voor je merk niet verhoogt.

Tegenwoordig vertrouwen Google-ranglijsten op kwaliteit van backlinks in plaats van op kwantiteit. Dat is de reden waarom u op zoek moet naar mogelijkheden voor het opbouwen van links van bronnen met hoge autoriteit. Als u onderzoek doet naar sites met topdomeinnautoriteit waarvan u wilt dat uw inhoud wordt geafficheerd, krijgt u mogelijk meer nieuwe ideeën voor relevante inhoud.

  • Wijs uw doelgroep aan

Om uw inhoud als backlink-generator te gebruiken, moet u een beroep doen op uw doelgroep. Als u uw inhoud met een gebruiker in gedachten schrijft, geeft u deze aan andere internetbronnen die eenzelfde doelgroep aanspreken als u.


Om te begrijpen of uw inhoud aantrekkelijk is voor uw publiek, moet u een uitgebreide marketinganalyse uitvoeren en onderzoeken wat uw potentiële klant nodig heeft . U kunt de intentie van de gebruiker opnieuw evalueren door artikelen te schrijven op basis van de nieuwe, meer relevante zoektermen, aangezien de lezers van vandaag zichzelf wellicht verdere vragen zullen stellen. Zorg ervoor dat u de juiste vragen over elk zoekwoord beantwoordt om relevant te blijven.

  • Verbeter je snippers

Om je positie op de ranglijst van je website te verbeteren, kun je je SERP-fragmenten relevanter en meer autospeaking maken. Een inleidend SERP-fragment kan het aantal doorklikken vergroten en uw pagina naar een pagina met zoekresultaten leiden. Een zelfs als goed geoptimaliseerde fragmenten hebben geen directe invloed op de positie van uw website op SERP, ze zullen dienen als een handig voorbeeld van uw inhoud voor zowel zoekrobots als gebruikers.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved