Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om DoFollow-backlinks tot 2019 te krijgen?

Als het om SEO gaat, vindt u enkele veelgebruikte methoden en bepaalde termen die al jaren werken. Natuurlijk is het moderne domein van de zoekmachine optimalisatie voortdurend aan het evolueren om zich aan te passen aan het progressief bijgewerkte en herziene Google's belangrijkste zoekalgoritme. Desalniettemin zijn er enkele trucs en praktijken die de afgelopen jaren bewezen efficiënt zijn geworden - ik bedoel dat redelijkerwijs verwacht kan worden dat ze hun oorspronkelijke potentie behouden, in ieder geval in de nabije toekomst. En je hebt gelijk - er is een redelijk goede manier om DoFollow-backlinks tot 2019 te krijgen. Hieronder laat ik je alles zien over blogcommentaar als een pro om die verdiende backlinks met DoFollow in ruil te krijgen. Dus laten we beginnen.

Blogreading

Deze bekende tool voor het bouwen van relaties zal naar verwachting net zo nuttig zijn voor het bouwen van DoFollow-backlinks in 2019, zoals het op dit moment is. Hier is wat je moet weten om deze geweldige methode te gebruiken voor linkbuilding.

Stap 1: De juiste basis vormen

Allereerst raad ik aan te beginnen met de belangrijkste doelzoekwoorden en sleutelzinnen. Onthoud dat het belangrijkste is om uw inhoud zichtbaar te maken voor online zoekopdrachten, met de juiste keuze voor uw zoekwoorden. Ja, het schrijven van geweldige content met de hoogste PR-backlinks klinkt geweldig. Maar alles heeft geen zin, tenzij de echte gebruikers naar u op zoek zijn met relevante zoekwoordquery's.

Stap 2: Specifieke blogberichten gebruiken om een link terug te krijgen

Zodra u de juiste zoekwoorden heeft om mee te beginnen, moet ik commentaar geven op een aantal specifieke blogs die relevant zijn voor uw hoofdonderwerp of nichemarkt. Op die manier raad ik aan de CommentLuv-plug-in te gebruiken, een erg handig blogcommentaarsysteem dat bekend is bij SEO's en professionele webmasters. En ik geloof dat deze geweldige methode nog steeds geldig is voor het bouwen van DoFollow-backlinks, zelfs in 2019. Alles werkt bijna op een zelfgestuurde manier, dus je moet geen complicaties hebben die werken met deze kleine helper.


Stap 3: Reacties bijhouden Echt

En hier komen we in een vrij gevoelig kruispunt. Ik bedoel dat je gewaarschuwd moet worden - het ding is dat bloggers gemakkelijk kunnen begrijpen dat je alleen reacties uitspuit om die verdiende backlinks met DoFollow te krijgen. Dat is de reden waarom het leeuwendeel van uw recente opmerkingen net zo goed op korte termijn kan worden vernietigd. Om een dergelijke ongelukkige gang van zaken te voorkomen, raad ik aan om al je opmerkingen oprecht te houden. Ik bedoel, hier moet je altijd een dubbele controle houden voor elke blogcommentaar voordat deze live gaat. Zorg ervoor dat u wat meer tijd doorbrengt om alles op zijn plaats te hebben - lees de artikelen grondig en laat alleen redelijke opmerkingen achter die niet alleen logisch zijn maar ook echte waarde kunnen bieden aan de lezers.

Bottom Line

Doe dit, overdrijf nooit teveel blog-opmerkingen voor backlinks, tenzij je een rode vlag wilt raisen met de Google-zoekmachine zelf. Vermijd verdacht te kijken met onnatuurlijke of spammy-activiteiten. Eindelijk, vergeet niet dat er verschillende andere methoden zijn, zoals indienen bij artikelmappen of het krijgen van backlinks op forums. Van deze redelijk bruikbare methoden van linkbuilding kan redelijkerwijs worden verwacht dat ze hun efficiëntie behouden voor het maken van waardevolle DoFollow-backlinks, zelfs tot 2019.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved