Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen back -links van reacties mijn siteniveau op SERP verbeteren?

Je hebt waarschijnlijk veel vreselijke informatie gehoord over het bouwen van backlinks in reacties en negatief gepredisponeerd voor deze techniek. Ik wil echter dat u een moment neemt en deze strategie met een open blik benadert. Ondanks de slechte reputatie van deze strategie, kan het gebruik van blogcommentaar als een backlinkstrategie u helpen om goede relaties met uw potentiële klanten tot stand te brengen en uw merkautoriteit in uw marktgebied op te bouwen. U moet echter een correcte benadering hebben voor het maken van backlinks voor reacties om een goed SEO-resultaat te verkrijgen. Anders ziet u er verdacht uit in de ogen van zoekmachines en kunt u zelfs sancties krijgen voor spammystechnieken voor linkbuilding.

In dit artikel zullen we nieuwe manieren bespreken om linksap uit opmerkingen te halen. Je kunt alles vergeten wat je eerder hebt gelezen. De aanpak die we met u zullen delen lijkt niet op enige andere linkbuildingtechnieken die het gebruik van dofollow, nofollow, zoektermen of andere dingen die u gewend was te gebruiken vereisen.

De nieuwe manier om reactie-backlinks te krijgen

Laat ons bespreken welke stappen u moet volgen om binnen korte tijd kwaliteitscommentaar-backlinks te krijgen.

  • Zoek de juiste blogs

In de eerste fase van uw campagne voor het maken van een link moet u de juiste blogs vinden om uw links daar te genereren. U moet uw marktniche-onderzoek uitvoeren en webbronnen vinden die uitstekend verkeer en betrokkenheid ontvangen. Het is niet vanzelfsprekend om te zoeken naar de beste branche-blogs. In plaats daarvan vindt u middelste PR-blogs of -forums met een aanzienlijke hoeveelheid actieve commentatoren erop.

Om te vinden wat u nodig heeft, kunt u alleen een bepaalde vraag invoegen in Google. Als uw bedrijf bijvoorbeeld op medisch gebied wordt bediend, kunt u een zoekmachine vragen om een zoekopdracht 'TOP medische blogs' of 'forums voor artsen' in te vullen. U krijgt dan een lijst met de TOP-blogs op basis van sommige sociale shares en reacties die deze blogs ontvangen.

Zodra u hebt gevonden dat geschikt is voor webbronnen van uw bedrijfsbehoeften, kunt u doorgaan met vertakken door de volgende koppelingen van commentatoren naar hun blog. Het zal u helpen om uw basis van partnersites te vergroten.

  • Uw blogs organiseren

Gebruik RSS-abonnementen in Google Reader voor het bijhouden van de blogs in uw branche. Maak verschillende mappen voor elke onderwerpwebsite. Als u dit proces stroomlijnt, ziet u welke categorieën posten hebben die onlangs zijn bijgewerkt.

  • Probeer de eerste te zijn

Het is niet aan te raden achtercombinaties met reacties te bouwen op de vervelende manier waarop het forum alleen irrelevante, spamachtige opmerkingen schrijft. Je kunt de eerste zijn die een reactie achterlaat onder de post, maar pas nadat je het uitgebreid hebt gelezen en hebt nagedacht over de geestige en redelijke reactie. Als je primaire link boeiend is en op een punt blijft hangen, zullen andere commentatoren er waarschijnlijk op klikken om te controleren wie je bent. Dat is de reden waarom als jij de eerste bent, jouw veranderingen hoger zijn dan wanneer je naar het feest gaat na talloze andere commentatoren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved