Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe gebruik ik Yahoo voor backlinks?

Meestal gebruiken mensen de alternatieve zoekmachines zoals Yahoo voor backlinks, wanneer er geen andere manier is om hun website of blog in te dienen bij de grote zoekmachines zoals Google zelf. Dus, hieronder laat ik je zien hoe je Yahoo gebruikt voor backlinks. Eenvoudig gezegd, we krijgen Yahoo-antwoorden die u deze waardevolle backlinks in ruil brengen. Houd er echter rekening mee dat het erop aankomt om die antwoorden er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, om er zeker van te zijn dat ze niet als spam worden herkend. En er zijn nog andere manieren om Yahoo te gebruiken voor backlinks - hieronder laat ik je een volledige lijst zien met alle mogelijke opties om de taak te voltooien. Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten die u in de eerste plaats in gedachten moet houden:

  • U kunt voor alles eenvoudig de Webmasterhulpprogramma's van Bing gebruiken om uw website of blog in te dienen bij Yahoo. Houd in gedachten dat Yahoo zelf nu eigendom is van Bing. Daarom wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar Bing's webmaster-toolbox om uw inzendingsprocedure te voltooien.
  • U kunt immers proberen de URL's van uw website of blog rechtstreeks naar de Bing-zoekmachine te verzenden. Als u dat doet, is het niet nodig om uw tijd te besteden aan het juiste gebruik van de Webmasterhulpprogramma's van Bing.

  • U kunt enkele branchegerelateerde of nichediscussies aanvragen om een deel van uw inspanningen voor het opbouwen van koppelingen af te handelen. Als je Yahoo voor backlinks wilt gebruiken, hoef je alleen maar een aantal uitstekende berichten op Yahoo Answers te plaatsen. Op die manier krijgt u niet alleen een waardevolle link in ruil, maar krijgt u ook extra verkeer.
  • En je kunt net zo goed gewoon op zoek gaan naar de meest gestelde vragen op Yahoo Answers (ook bekend als FAQ) om de nuts en bouten te begrijpen - en wat extra berichten te leveren met betrekking tot populaire zaken van de huidige interesse van je doelwit doelgroep of marktniche.

Bovendien kunt u nog dieper op de kwestie ingaan. Probeer op elke schaal over elke zaak na te denken. Ik bedoel, je kunt net zo goed rustig aan doen, alleen de best mogelijke manier beantwoorden, en zonder per se een link plaatsen voor elke bruikbare reactie van jou. Het kost natuurlijk veel tijd en eigenlijk zonder veel meetbare resultaten tegelijk. Desalniettemin wordt aanbevolen om goed te werken bij het vormen van een sterke en vertrouwde merknaam voor uw belangrijkste zakelijke website of blog. Op die manier moet je langzaam naar het hoofddoel van het bouwen van een sterk backlinkprofiel - en je bent in orde!

Bottom line

Werken voor alleen perfect voldoende antwoorden op Yahoo voor backlinks - dit is wat u moet onthouden. Ja, het zal veel tijd kosten, dus je kunt maar beter grondig zijn met elk antwoord. Vermijd op die manier zeer korte of te eenvoudige antwoorden te plaatsen - tenzij u wilt dat ze op spam lijken. Eindelijk, hier is wat je moet onthouden - hoe meer mensen leren over je website of blog op Yahoo-antwoorden (zelfs als er geen link beschikbaar was na je bericht) - hoe beter het zal worden. De sleutel hier is om je tijd te betalen, en je bent klaar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved