Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de juiste manier om een ​​blogcommentaar voor backlinks te schrijven?

Meestal, als het gaat om het proces van de Search Engine Optimization (SEO) op schaal, raken teveel mensen in de war of misschien zelfs gefrustreerd met het creëren van een gezond backlinkprofiel voor hun website of blog. Maar wat is het probleem? Het ding is dat het bouwen van backlinks en het verdienen ervan - eigenlijk twee verschillende dingen zijn. Backlinks bouwen betekent ze alleen voor SEO-doeleinden maken of kopen. Uiteindelijk moet u ze vinden bij de top 10 van zoekresultaten op Google. Aan de andere kant, echter, het verdienen van backlinks betekent dat je ze echt verdient. Het investeren van wat tijd en moeite in het schrijven van een goede blogcommentaar voor backlinks is precies wat staat voor het verdienen van die verdiende. Daarom moet u weten hoe u de juiste blogcommentaar vormgeeft voor backlinks die echt werken om uw SEO-inspanningen op grote schaal te verbeteren. Dus, wat maakt de "ideale" blogcommentaar die u "zoveel mogelijk" HQ-backlinks zou kunnen opleveren met een hoge PageRank? Laten we het bekijken!

Maar voordat we beginnen, laten we eerlijk zijn - het verdienen van backlinks betekent dat je sterk gebruikersgericht moet zijn. Vanuit het oogpunt van SEO, als je de gebruiker tevreden stelt, zul je ook de zoekmachine van Google tevreden stellen. Ik bedoel dat het niet nodig is om zoveel tijd te besteden aan het zoeken naar mazen of trucjes om vals te spelen of te manipuleren met het belangrijkste zoekalgoritme. Ik wou dat ik mijn tijd kon terugkrijgen, maar je kunt het maar beter als vanzelfsprekend beschouwen - als je een echt bedrijf wilt opbouwen dat een echt inkomen genereert, moet je je concentreren op het behagen van de gebruiker. Als u ze allemaal op consistente wijze tevreden stelt, kunt u ze allemaal in uw eigen kleine helpers in marketing veranderen - gelukkige gebruikers zullen u meer backlinks opleveren, uw inhoud delen op internet en sneller geneigd zijn terug te komen je echte kopers immers.

Terugkeren naar het punt - wat is de juiste manier om een goede blogcommentaar te hebben voor backlinks - laat me je het proces op grote schaal tonen. Dit is wat u moet doen:

User-Centric worden

Laat uw algemene SEO-campagne uitsluitend op de gebruiker rollen - in de allereerste plaats. Het enige dat u hoeft te onthouden, is dat Google elke backlink als een "stem" herkent. Op deze manier is alles wat u nodig hebt om meer "kwaliteit" -stemmen te krijgen, zodat elke unieke blogcommentaar voor backlinks echt nuttig wordt.

Focus op kwaliteit, geen kwantiteit

Het is niet nodig om te zeggen dat alles organisch moet worden gedaan, zonder te haasten om zo veel mogelijk posts te spawnen. Anders zou het hele doen door Google worden geïnterpreteerd als spam of als een vorm van manipulatie. Op die manier, onthoud - plagiaat is hier niet toegestaan, omdat zelfs een enkele blogcommentaar voor backlinks die elders op het internet zijn geschrapt uw ranking potentieel kan schaden.

Laat uw inhoud uitblijven

Zoals ik al zei, het creëren van immense hoeveelheden afval zal u nooit ergens brengen. Ik bedoel dat de enige manier om je website of blog te laten groeien, is om het voortouw te nemen en uit de competitie te blijven. Gezien je "ideale" blogcommentaar voor backlinks, raad ik je aan ervoor te zorgen dat je geen irrelevante of verouderde antwoorden hebt. Op die manier, aarzel dan niet om een compleet data-onderzoek af te handelen telkens als u commentaar geeft, zodat het nooit een gebrek aan persoonlijkheid of onvoldoende diepgang zal hebben. Je moet ook creatief zijn en altijd bereid om de dingen te doen die door de anderen (inclusief je echte concurrenten en nichebonds) worden onderschat.

Bottom line

Vergeet ten slotte niet om alternatieve manieren te bedenken voor uw inhoud, afgezien van blogcommentaar. Ik bedoel, er zijn veel andere opties om links te verdienen, zoals het schrijven van gastartikelen en berichten, af en toe, of zelfs binnen je tijdschema.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved