Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de goede backlinks voor SEO?

Onroerendgoed is een zeer competitieve online wereld waar alleen de grootste bureaus met een uitstekende reputatie een kans hebben om hoog op de ranglijst van SERP te staan. Individuele makelaars kunnen echter ook vechten om de leiding. Om uw grootste concurrenten van marktniches te slim af te zijn, moet u uw site met een gebruiker in gedachten maken en deze optimaliseren volgens de regels van de zoekmachine. Het kernelement van een resultaatgerichte optimalisatiecampagne is linkbuilding. Het bouwen van links is een proces van het creëren van inkomende links van de gezaghebbende niche-gerelateerde webbronnen. Het is een onderdeel van off-site optimalisatieprocedure die moet worden uitgevoerd nadat al uw elementen ter plaatse zijn verbeterd. Backlinks helpen het websiteverkeer te vergroten en merkbekendheid te vergroten. Zoals ik eerder al zei, vereist het zijn van een marktleider op het gebied van onroerend goed veel tijd en investeringen. Daarom moet je klaar zijn dat een proces om inkomende links van hoge kwaliteit te verwerven zwaar en tijdrovend zal zijn. Bovendien moet u de bronnen weten waar u goede backlinks voor SEO kunt krijgen. In dit artikel bespreken we SEO-achterlinks in onroerend goed die uw campagne voor het maken van links eenvoudiger kunnen maken en uw SEO-inspanningen kunnen bijdragen.

Bronnen met goede backlinks voor onroerend goed SEO

Onroerend goed SEO backlinks genereren is een proces waarbij u links naar uw website krijgt van andere relevante sites. De digitale markt dient als een belangrijke oude populariteitswedstrijd waarbij de deelnemers met het grootste aantal stemmen (backlinks) de hoogste posities behalen. Het hele bedrijfsmodel van Google is gebaseerd op het geven van zoekers de meest kwalitatieve en relevante informatie. De enige manier om de populariteit van inhoud aan te nemen is om alle inkomende verkeer dat deze inhoud genereert te tellen en het aantal shares en links dat het verdient. Het populaire sociale netwerk Facebook heeft bijvoorbeeld meer dan 32.348.008.110 backlinks. Het is een absolute leider op SERP door het aantal vragen, omdat veel gebruikers ervoor stemmen, net als voor een gezaghebbende webbron.

Echter, in werkelijkheid, als het gaat om minder populaire en beperkt gerichte webbronnen, kan het verwerven van backlinks een probleem zijn. Bovendien zijn niet alle backlinks gelijk gemaakt en kunnen sommigen uw website realistischer maken dan negatieve signalen. Google is behoorlijk slim en kan eenvoudig onderscheid maken tussen spammy en gezaghebbende inkomende links. Google-bots analyseren niet alleen de relevantie van de inhoud waar links worden geplaatst, maar ook de reputatie van een website waarvan ze afkomstig zijn.


Daarom zal ik in dit artikel alleen praten over gezaghebbende webbronnen waar u backlinks van hoge kwaliteit naar uw vastgoedsite kunt krijgen.

  • Inkomende links van uw strategische zakelijke partners

Het essentiële onderdeel van deze strategie is gebaseerd op het verstrekken van een waanzinnige hoeveelheid waarde vooraf aan de andere ondernemers. U kunt bijvoorbeeld waarde toevoegen aan mensen op uw e-maillijst door hen kortingsbonnen te geven aan lokale vestigingen waarmee u een partnerschap hebt aangegaan. Een deel van de uitwisseling tussen uw bedrijf moet een backlink naar uw vastgoedsite bevatten. Door dit te doen, vestigt u wederzijds voordelige relaties met uw partners en krijgt u kwaliteitslinks naar uw site. Uw zakelijke partners kunnen zelfs een zoekwoord opnemen in een link afkomstig van een site die in uw community is gevestigd. Het zal aanzienlijk bijdragen aan uw site SEO.

  • Geef getuigenissen aan een vastgoed SEO backlinks

Een eenvoudig zoekmachine-onderzoek geeft u een lijst met websites die getuigenissen over hen in uw branche hebben. De meeste van deze webbronnen verwijzen naar de persoon die de beoordeling heeft verlaten. Als je nog steeds geen pagina zoals deze hebt, stel je voor er een te maken en mensen te vragen hun beoordelingen daar achter te laten. Het zal u helpen om relevantere backlinks te krijgen en uw autoriteit te verhogen in de ogen van Google.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved