Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zal het gemakkelijk zijn om backlinks te krijgen in 2018?

Het bouwen van links heeft altijd een primaire rol gespeeld in zoekmachineoptimalisatie. De methoden voor het bouwen van links zijn echter elk jaar gewijzigd. De grootste verscheen in 2013 toen Google zijn Penguin-update creëerde. Deze update maakte alle punten duidelijk, waardoor de waarde van de kwaliteit van de inkomende links toenam en alle spamlinks werden gedevalueerd.

Linkbuilding is in onze tijd een zeer controversieel onderwerp. Eén specialist beweert dat de waarde van externe links is afgenomen, terwijl anderen beweren dat het belang ervan in de loop der jaren voortdurend is toegenomen. Deze misverstanden worden veroorzaakt door de devaluatie van links naar spam en de voortdurende updates van Google die de prioriteiten op dit gebied wijzigen.


Maar wat u ook van linkbuilding gehoord hebt, het heeft nog steeds rechtstreeks invloed op uw siteclassificatie. Geen enkele website kan hoog scoren op SERP zonder kwaliteit en relevante inkomende links.

Momenteel loopt het jaar 2017 ten einde en staan we aan de vooravond van 2018 kerstvakanties. Google worstelt nog steeds met het spammen van technieken voor het koppelen van links en het prijzen van relevante inkomende links. De technieken voor het bouwen van spionagekoppelingen zijn in de vergetelheid geraakt. Meer en meer webmasters besluiten te investeren in kwalitatief hoogstaand craften van inhoud en linkbuilding. Het veroorzaakt een hoge concurrentie op dit gebied.

We vragen ons af wat de nieuwe veranderingen zullen zijn die we kunnen ervaren in de linkbuilding-sfeer in 2018. Als een welvarende website-eigenaar moet je bewust zijn van wat er gaat werken en wat is niet.

In dit artikel vindt u enkele toekomstbestendige manieren om ervoor te zorgen dat u aan de top blijft van zoekmachineoptimalisatie.

Hoe gemakkelijk backlinks te krijgen in 2018?

  • Alles handmatig maken

We leven in de volkomen geautomatiseerde wereld waar dingen die handmatig worden gemaakt een hoge waarde hebben, vooral in de sfeer van het koppelen van koppelingen. Zorg ervoor dat u verwijst naar uw marktleiders om meer kwalitatieve backlinks te verwerven. Ga niet voor het automatiseren van e-mails als ze worden aangetrokken als spam door de geadresseerde.

Val bovendien niet onder voor geautomatiseerde linkbuilding-software, want dit kan een negatief effect hebben op uw siteposities en merkreputatie. Ik raad ten zeerste aan te verwijzen naar professionele SEO-experts die handmatig links naar uw site kunnen bouwen.

  • Skyscraper link building technique

Het is een favoriete techniek voor het besturen van inhoud die door SEO-specialisten wordt gebruikt om koppelingen naar een webbron te krijgen. Het is gebaseerd op het vinden van een hoogwaardige inhoud in uw niche die al als een betrouwbare bron wordt beschouwd en zoekt naar mogelijkheden om betere inhoud binnen hetzelfde bericht te maken.

U moet de nieuwe contentpublicaties in uw marktniche volgen om uw links daar te plaatsen. Als deze inhoud wordt gepubliceerd op een gerenommeerde webbron, heeft deze waarschijnlijk al een hoge positie. Dat is de reden waarom het een uitstekende gelegenheid is om link juice te krijgen van autoriteit. Door op onderzoek gebaseerde inhoud te maken, kunt u de oorspronkelijke versie overtreffen en hierop een goed antwoord krijgen.

Jason Adler
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Lisa
Dit was een zeer informatief artikel, Jason. Ik heb altijd al moeite gehad met linkbuilding. Heb je nog tips voor beginners?
Jason Adler
Bedankt, Lisa! Voor beginners raad ik aan om te beginnen met het identificeren van relevante websites in jouw niche en te proberen linkbuilding relaties met hen op te bouwen.
Peter
Linkbuilding blijft een belangrijk onderdeel van SEO. Maar wat voor soort links zijn in 2018 het meest waardevol?
Jason Adler
Goede vraag, Peter! In 2018 zijn natuurlijke, relevante en kwalitatieve links het meest waardevol. Probeer links te krijgen van gerenommeerde websites in plaats van te focussen op aantallen.
Sophie
Ik ben het eens dat linkbuilding belangrijk is, maar ik heb het gevoel dat het steeds moeilijker wordt om hoogwaardige backlinks te krijgen.
Jason Adler
Dat is waar, Sophie. Het wordt steeds belangrijker om waardevolle content te creëren en deze te promoten om natuurlijke backlinks te verdienen.
Robert
Ik denk dat contentmarketing en linkbuilding hand in hand gaan. Je kunt geen goede backlinks krijgen zonder waardevolle content.
Jason Adler
Absoluut, Robert! Contentmarketing en linkbuilding zijn nauw met elkaar verbonden. Zorg ervoor dat je waardevolle inhoud creëert en deze op de juiste kanalen promoot om backlinks naar jouw website te verkrijgen.
Karen
Welke tools raad je aan om linkbuilding te vereenvoudigen? Ik vind het vaak lastig om relevante websites te vinden.
Jason Adler
Er zijn verschillende tools die je kunnen helpen bij linkbuilding, Karen. SEMrush, Moz en Ahrefs zijn enkele populaire opties die je kunt proberen.
David
Ik vroeg me af of het ook belangrijk is om interne links op mijn website te hebben?
Jason Adler
Zeker weten, David! Interne links spelen een belangrijke rol in SEO. Ze helpen zoekmachines om jouw website beter te begrijpen en kunnen ook de gebruikerservaring verbeteren.
Sara
Ik ben dol op deze blogpost! Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO en ik ben altijd op zoek naar nieuwe strategieën.
Jason Adler
Dank je wel, Sara! Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in linkbuilding en experimenteer met verschillende strategieën om te zien wat voor jouw website het beste werkt.
Michelle
Ik merkte dat sommige websites betaalde links aanbieden. Is dit een goede strategie?
Jason Adler
Het kopen van links kan riskant zijn, Michelle. Zoekmachines hebben algoritmen die kunstmatige links detecteren en bestraffen. Het is beter om te focussen op het verdienen van natuurlijke backlinks.
Ben
Wat zijn jouw voorspellingen voor de toekomst van linkbuilding? Zal het nog steeds een belangrijke rol spelen?
Jason Adler
Linkbuilding zal zeker een belangrijke rol blijven spelen in de SEO-wereld, Ben. Hoewel de strategieën misschien veranderen, zullen kwalitatieve backlinks nog steeds de autoriteit en zichtbaarheid van een website beïnvloeden.
Julia
Ik vond dit een geweldig artikel, Jason. Heel informatief en goed geschreven. Bedankt!
Jason Adler
Bedankt voor het compliment, Julia! Ik ben blij dat je genoten hebt van het artikel.
Richard
Bedankt voor het delen van deze inzichten, Jason. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van linkbuilding.
Jason Adler
Graag gedaan, Richard! Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen.
Anne
Ik had nog nooit van 'linkbuilding' gehoord, maar het klinkt interessant. Ik zal hier zeker meer over leren.
Jason Adler
Het is zeker de moeite waard om meer te leren over linkbuilding, Anne. Het kan een grote impact hebben op de zichtbaarheid en prestaties van jouw website.
Chris
Ik vroeg me af of linkbuilding ook kan helpen bij lokale SEO?
Jason Adler
Absoluut, Chris! Linkbuilding kan ook helpen bij lokale SEO. Het verkrijgen van backlinks van relevante lokale bronnen, zoals bedrijvengidsen en lokale nieuwssites, kan jouw lokale zichtbaarheid vergroten.
Emily
Linkbuilding lijkt me behoorlijk tijdrovend. Heb je tips om het efficiënter te maken?
Jason Adler
Het kan inderdaad tijdrovend zijn, Emily. Een tip is om te focussen op kwaliteit boven kwantiteit en samen te werken met relevante influencers om backlinks te verkrijgen.
Mark
Ik had gehoord dat sociale media ook een rol spelen in linkbuilding. Klopt dat?
Jason Adler
Ja, Mark! Sociale media kunnen helpen bij linkbuilding. Het delen van jouw content op sociale platforms kan meer zichtbaarheid genereren en anderen aanmoedigen om naar jouw website te linken.
Laura
Bedankt voor de waardevolle informatie, Jason. Ik zal jouw advies zeker in praktijk brengen.
Jason Adler
Graag gedaan, Laura! Succes met jouw linkbuilding inspanningen.
Tom
Ik denk dat ik me meer moet richten op linkbuilding. Bedankt voor de motivatie, Jason.
Jason Adler
Graag gedaan, Tom! Ik wens je veel succes met jouw linkbuilding strategie.
Sarah
Ik had wat problemen met linkbuilding in het verleden. Wat raad je aan om te vermijden?
Jason Adler
Het vermijden van gemanipuleerde links en het bouwen van links op spammy websites is belangrijk, Sarah. Zorg ervoor dat jouw linkbuilding tactieken in lijn zijn met de richtlijnen van zoekmachines.
Mike
Ik vroeg me af hoe lang het duurt voordat linkbuilding-resultaten zichtbaar worden?
Jason Adler
Linkbuilding-resultaten kunnen variëren, Mike. Het kan enige tijd duren voordat zoekmachines jouw nieuwe links indexeren en de impact ervan op jouw rangschikking wordt weerspiegeld.
Amy
Ik ben nieuw in de wereld van SEO en linkbuilding. Wat is het eerste dat ik moet weten?
Kevin
Ik heb gehoord dat het ook belangrijk is om tekstopmaak en afbeeldingen te optimaliseren voor linkbuilding. Klopt dat?
Jason Adler
Ja, Kevin! Het optimaliseren van tekstopmaak en afbeeldingen kan bijdragen aan betere linkbuilding resultaten. Zorg ervoor dat jouw content goed gestructureerd is en dat afbeeldingen beschrijvende ALT-tags hebben.
Natalie
Ik vind linkbuilding overweldigend. Heb je tips om het simpeler te maken?
Jason Adler
Een tip is om te beginnen met een duidelijk linkbuilding strategie en deze stap voor stap uit te voeren, Natalie. Bepaal jouw doelen en identificeer relevante bronnen om links te verkrijgen.
Greg
Ik vraag me af of het beter is om handmatig linkbuilding te doen of geautomatiseerde tools te gebruiken?
Jason Adler
Het is over het algemeen beter om handmatig linkbuilding te doen, Greg. Geautomatiseerde tools kunnen als spam worden beschouwd en kunnen leiden tot sancties van zoekmachines.
Patrick
Bedankt voor de suggesties, Jason. Ik ga aan de slag met linkbuilding!
Jason Adler
Graag gedaan, Patrick! Veel succes met jouw linkbuilding project.
Laura
Heb je advies over hoe ik de juiste websites kan vinden om links naar mijn site te krijgen?
Jason Adler
Een tip is om te beginnen met concurrentieanalyse, Laura. Identificeer websites die links naar jouw concurrenten hebben en probeer linkbuilding relaties met hen op te bouwen.
Michael
Ik heb gehoord dat gastbloggen goed is voor linkbuilding. Wat denk je?
Jason Adler
Gastbloggen kan zeker helpen bij linkbuilding, Michael. Door waardevolle content te leveren aan relevante websites, kun je backlinks naar jouw website verdienen.
Emma
Ik heb gelezen dat linkbuilding niet alleen om dofollow-links gaat, maar ook om nofollow-links. Is dat waar?
Jason Adler
Dat klopt, Emma! Nofollow-links kunnen nog steeds waardevol zijn, omdat ze verkeer naar jouw website kunnen genereren en jouw zichtbaarheid vergroten. Ze dragen echter niet direct bij aan jouw rangschikking in zoekmachines.
Sophia
Wat is het belangrijkste verschil tussen linkbuilding in 2018 en voorgaande jaren?
Oliver
Ik maak me zorgen dat mijn linkbuilding-inspanningen niet renderen. Wat kan ik doen?
Jason Adler
Als jouw linkbuilding-inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren, is het belangrijk om je strategie te evalueren, Oliver. Misschien moet je jouw doelgroep beter begrijpen of nieuwe linkbuilding tactieken proberen.
Emily
Ik hoorde dat het belangrijk is om linkbuilding te diversifiëren. Kun je wat voorbeelden geven?
Jason Adler
Zeker weten, Emily! Diversifieer jouw linkbuilding door verschillende soorten links te verkrijgen, zoals redactionele links, gastblog-links, sociale media-links en directory-links.
David
Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie, Jason. Ik heb veel geleerd over linkbuilding.
Jason Adler
Graag gedaan, David! Het doet me goed om te horen dat je veel hebt geleerd.
Sophia
Wat zijn enkele veelgemaakte fouten bij linkbuilding die we moeten vermijden?
Mark
Ik vroeg me af of ik ook links vanuit mijn sociale media-profielen kan gebruiken voor linkbuilding?
Jason Adler
Ja, Mark! Links vanuit jouw sociale media-profielen kunnen bijdragen aan linkbuilding. Zorg ervoor dat jouw profielen gelinkt zijn naar jouw website en dat je waardevolle inhoud deelt.
Julia
Is er een maximaal aantal links dat ik per pagina moet hebben?
Jason Adler
Er is geen specifiek maximaal aantal links dat je op een pagina moet hebben, Julia. Het belangrijkste is dat de links relevant en waardevol zijn. Overmatige links van lage kwaliteit kunnen echter nadelig zijn.
Richard
Wat zijn enkele linkbuilding-strategieën die ik kan proberen?
Anne
Ik heb gehoord dat linkuitwisseling gevaarlijk kan zijn voor SEO. Is dat waar?
Jason Adler
Ja, Anne! Linkuitwisseling of het ruilen van links met andere websites kan gevaarlijk zijn voor SEO. Het kan als manipulatief worden beschouwd en kan leiden tot bestraffing door zoekmachines.
Robert
Ik ben het eens dat linkbuilding waardevol is, maar het kost veel tijd en moeite. Heb je tips om efficiënter te zijn?
Jason Adler
Een tip is om georganiseerd te blijven en gebruik te maken van tools om jouw linkbuilding-inspanningen te stroomlijnen, Robert. Automatiseer repetitieve taken en creëer een systeem om jouw voortgang bij te houden.
Michelle
Wat zijn enkele veelvoorkomende mythen over linkbuilding die we moeten vermijden?
Tom
Ik vraag me af of blogcommentaren een effectieve linkbuilding-tactiek zijn?
Jason Adler
Blogcommentaren kunnen enige waarde hebben voor linkbuilding, Tom. Het is echter belangrijk om relevante en zinvolle opmerkingen achter te laten in plaats van alleen te spammen met links.
Laura
Dank je wel voor het delen van jouw kennis over linkbuilding, Jason. Het was erg nuttig.
Jason Adler
Graag gedaan, Laura! Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen.
Amy
Ik had nog nooit van linkbuilding gehoord, maar na het lezen van jouw artikel ben ik geïnteresseerd om het te leren.
Jason Adler
Dat is geweldig om te horen, Amy! Succes met het leren en implementeren van linkbuilding in jouw SEO-strategie.
Karen
Wat zijn enkele veelgemaakte fouten bij linkbuilding die ik moet vermijden?
Chris
Ik vraag me af hoe ik kan beoordelen of een website betrouwbaar is voordat ik een link krijg?
Emily
Heb je advies over hoe ik mijn linkbuilding-inspanningen kan meten en bijhouden?
Jason Adler
Het is belangrijk om jouw linkbuilding-inspanningen bij te houden, Emily. Je kunt tools zoals Google Analytics en Google Search Console gebruiken om het verkeer en de links naar jouw website te volgen.
Mark
Ik vroeg me af of ik veel tijd moet besteden aan linkbuilding als mijn website al hoog in de zoekresultaten staat?
Jason Adler
Zelfs als jouw website al hoog in de zoekresultaten staat, is linkbuilding nog steeds belangrijk, Mark. Het helpt jouw website om concurrentieel te blijven en jouw positie te behouden.
Sophia
Wat zijn enkele veelvoorkomende linkbuilding-mythen die ik moet vermijden?
Oliver
Ik denk dat ik meer moet leren over linkbuilding. Kan je wat bronnen aanbevelen?
Jason Adler
Natuurlijk, Oliver! Enkele bronnen die nuttig kunnen zijn voor linkbuilding zijn de Moz Blog, SEMrush Academy en de Backlinko Blog.
Jessica
Is linkbuilding nog steeds relevant met de opkomst van sociale media?
Jason Adler
Ja, linkbuilding blijft relevant, Jessica. Hoewel sociale media een rol kunnen spelen bij verkeer en zichtbaarheid, zijn links nog steeds een belangrijke ranking factor in zoekmachines.
Adam
Ik vroeg me af of het hebben van links naar mijn website vanuit verschillende domeinen belangrijk is?
Jason Adler
Ja, Adam! Het hebben van links vanuit verschillende domeinen kan bijdragen aan een gezond linkprofiel en de autoriteit van jouw website versterken.
Greg
Heb je nog andere tips voor een succesvolle linkbuilding-strategie?
Jason Adler
Ja, Greg! Zorg ervoor dat je waardevolle inhoud creëert, bouw relaties op met relevante websites en focus op de lange termijn resultaten in plaats van snelle winsten.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport