Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zal het gemakkelijk zijn om backlinks te krijgen in 2018?

Het bouwen van links heeft altijd een primaire rol gespeeld in zoekmachineoptimalisatie. De methoden voor het bouwen van links zijn echter elk jaar gewijzigd. De grootste verscheen in 2013 toen Google zijn Penguin-update creëerde. Deze update maakte alle punten duidelijk, waardoor de waarde van de kwaliteit van de inkomende links toenam en alle spamlinks werden gedevalueerd.

Linkbuilding is in onze tijd een zeer controversieel onderwerp. Eén specialist beweert dat de waarde van externe links is afgenomen, terwijl anderen beweren dat het belang ervan in de loop der jaren voortdurend is toegenomen. Deze misverstanden worden veroorzaakt door de devaluatie van links naar spam en de voortdurende updates van Google die de prioriteiten op dit gebied wijzigen.


Maar wat u ook van linkbuilding gehoord hebt, het heeft nog steeds rechtstreeks invloed op uw siteclassificatie. Geen enkele website kan hoog scoren op SERP zonder kwaliteit en relevante inkomende links.

Momenteel loopt het jaar 2017 ten einde en staan we aan de vooravond van 2018 kerstvakanties. Google worstelt nog steeds met het spammen van technieken voor het koppelen van links en het prijzen van relevante inkomende links. De technieken voor het bouwen van spionagekoppelingen zijn in de vergetelheid geraakt. Meer en meer webmasters besluiten te investeren in kwalitatief hoogstaand craften van inhoud en linkbuilding. Het veroorzaakt een hoge concurrentie op dit gebied.

We vragen ons af wat de nieuwe veranderingen zullen zijn die we kunnen ervaren in de linkbuilding-sfeer in 2018. Als een welvarende website-eigenaar moet je bewust zijn van wat er gaat werken en wat is niet.

In dit artikel vindt u enkele toekomstbestendige manieren om ervoor te zorgen dat u aan de top blijft van zoekmachineoptimalisatie.

Hoe gemakkelijk backlinks te krijgen in 2018?

  • Alles handmatig maken

We leven in de volkomen geautomatiseerde wereld waar dingen die handmatig worden gemaakt een hoge waarde hebben, vooral in de sfeer van het koppelen van koppelingen. Zorg ervoor dat u verwijst naar uw marktleiders om meer kwalitatieve backlinks te verwerven. Ga niet voor het automatiseren van e-mails als ze worden aangetrokken als spam door de geadresseerde.

Val bovendien niet onder voor geautomatiseerde linkbuilding-software, want dit kan een negatief effect hebben op uw siteposities en merkreputatie. Ik raad ten zeerste aan te verwijzen naar professionele SEO-experts die handmatig links naar uw site kunnen bouwen.

  • Skyscraper link building technique

Het is een favoriete techniek voor het besturen van inhoud die door SEO-specialisten wordt gebruikt om koppelingen naar een webbron te krijgen. Het is gebaseerd op het vinden van een hoogwaardige inhoud in uw niche die al als een betrouwbare bron wordt beschouwd en zoekt naar mogelijkheden om betere inhoud binnen hetzelfde bericht te maken.

U moet de nieuwe contentpublicaties in uw marktniche volgen om uw links daar te plaatsen. Als deze inhoud wordt gepubliceerd op een gerenommeerde webbron, heeft deze waarschijnlijk al een hoge positie. Dat is de reden waarom het een uitstekende gelegenheid is om link juice te krijgen van autoriteit. Door op onderzoek gebaseerde inhoud te maken, kunt u de oorspronkelijke versie overtreffen en hierop een goed antwoord krijgen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved