Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe werkt het backlink-teletool?

Wanneer u een campagne voor het opbouwen van een link maakt, moet u weten wat de waarde is van de koppeling die u maakt. Als u weet hoeveel een backlink waard is, kunt u analyseren of het uw geld, tijd en inspanningen waard is of niet. U kunt binnenkomende links handmatig evalueren of backlink-teller gebruiken. Dit artikel is gewijd aan waardeberekeningen van externe links en hopelijk zal het u helpen om uw linkbuilding-campagne te versterken. Laten we deze evaluatiemethoden nader bekijken.

Backlink-tellermethoden

  • Links die ernaar verwijzen

Het is een eerste factor waar u op moet letten om bij het maken van links naar uw site. De webbronnen die naar een site linken bepalen zijn autoriteit en macht. De hogere PR-websites linken naar een domein, hoe beter het op Google wordt gerangschikt. Als u de zichtbaarheid van uw site op de pagina met zoekresultaten van Google wilt verbeteren, moet u proberen om inkomende links alleen van dergelijke internetbronnen te krijgen.

Talloze tools van derden helpen om de kwaliteit van inkomende links te meten. U hebt waarschijnlijk van sommige gehoord. Ik raad aan om tools als Semalt Web Analyzer of Ahrefs te implementeren. Deze hulpprogramma's kunnen u de meest nauwkeurige gegevens leveren voor uw bronnen voor het koppelen van koppelingen. Dus of je dit meet met DA, DR, TF, CF of op de een of andere manier een handmatige manier vindt, dit is nog steeds de belangrijkste factor bij het bepalen van de sterkte van een link (geen relevantie).

  • Meet het verkeer van inkomende links

Het primaire doel van het bouwen van inkomende links is om gericht verkeer door deze links te krijgen. Dat is de reden waarom het meten van verkeer van inkomende links een MUST is. Als een webbron veel binnenkomend verkeer bevat, is dit hoogstwaarschijnlijk een gerenommeerde site die gebruikers geweldige inhoud biedt. Het betekent dat zoekmachines waarschijnlijk ook hoog scoren, waardoor er meer en meer klikfrequentie, verkeer en vervolgens conversie wordt gegenereerd.


Over het algemeen worden webbronnen die veel kwaliteitsverkeer genereren als meer gezaghebbend beschouwd om de volgende redenen:

  • Verkeer als rangschikkingsfactor

Verkeer is gunstig voor rangschikking in Google, aangezien deze zoekmachine een autoriteit van de webbron evalueert en relevantie door het aantal bezoekers dat via organisch zoeken naar een website komt . Het betekent dat een site waarnaar u links ontvangt, mogelijk in kwaliteit toeneemt en dus meer links genereert, waardoor uw inkomende link in de loop van de tijd sterker wordt.

  • Verkeer dat doorkomt naar uw site

Sites met veel verkeer genereren ook verkeer naar uw website via backlinks. Het heeft een positieve invloed op uw conversie en verhoogt uw autoriteit in de ogen van Google. Hoewel hoeveel krachtiger nog steeds in debat is. U moet er echter voor zorgen dat u naar sites gaat die verkeer naar uw pagina's kunnen brengen.

  • Relevantie

Telkens wanneer u links opbouwt, moet u ervoor zorgen dat u ze op dezelfde of dezelfde nichebronbronnen plaatst voor uw gerichte site. Bovendien moeten koppelingen worden geïntegreerd in een relevante inhoud om gebruikers een duidelijk beeld te geven van wat ze zullen zien na het volgen van uw inkomende link.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved