Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google’ın SERP’lerindeki web sitelerini sıralamak için sayfa içi SEO’daki en yaygın hatalar ve engeller nelerdir?

Web sitenizin sıralamasına zarar verebilecek veya aslında hak ettiği gibi Google’ın SERP'lerinin tepesine tırmanmasını engelleyebilecek sayfa SEO'sunda meydana gelen en sık rastlanan tuzaklar ve hatalar. Aşağıdaki kısa kontrol listesinde, hızlı bir nokta kontrol prosedürünü çalıştırmanız ve gerekli önlemleri almanız için web sitesi SEO denetiminin temellerini özetlemeye çalıştım. Nihayetinde, bu bir şeylerin zaten yanlış olup olmadığını belirlemenize yardımcı olabilir veya muhtemelen Google’ın ilgili arama listelerinde organik SEO ve üst sıradaki web sitesi konumlandırmasında genel performansınızı koruyabilir. Bu söylenecek, biraz daha ayrıntılı bir ayrıntıya sahip olalım.

Sayfa İçi Sıkça Yapılan Sık Yapılan Hatalar: Hak Sahibi Olduğunuz Web Sitesi Sıralaması

Yanlış / Yanlış Anahtar Kelime Hedefleme

Tabii ki birincil içerik hedefleme için hatalı ana anahtar kelimeler seçmek gibi görünebilir. Web sitelerini sıralamanın yanlış hizalanmış bir süreç olduğu (örneğin yeterince güçlü bir odaklama olmadan ele alındığında), sayfa içi SEO'da meydana gelen en sık görülen hatalardan biridir. Aramanın arkasındaki kullanıcı niyetine göre. Basitçe söylemek gerekirse, yeterince yüksek arama hacimleri ile mevcut anahtar kelime rekabet düzeyi arasındaki potansiyel olarak kazanan bir dengeyi belirlemek gerçekten sezgisel bir şeydir. Başka bir deyişle, aslında daha fazla satış veya potansiyel müşteri elde etmeyecek anahtar kelimelere odaklanmamalısınız. Ancak doğru hedefleri seçtiğinizden nasıl emin olunur? Bunu kontrol etmek için iki temel yöntem şunlardır:

  • En başarılı niş rakiplerinizin rekabetçi bir analizi ile desteklenen kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yürütmek. Nihayetinde, web kopyasında görülen en iyi bulguları ve rakiplerinizin temel sayfa içi öğelerini kullanmaya hazır olun. Bunu yaptığınızda, Moz'ın Açık Site Gezgini (Moz), Semalt Web Sitesi Analizcisi (Semalt) veya SEO Örümcek (Screaming Frog) gibi bu kanıtlanmış analitik araçlardan birini kullanmanızı öneririz.
  • Anahtar kelime yarışmanızın büyük bir resmini elde etmenin bir diğer yolu, ana hedef anahtar kelimelerinizin gerçek yaşam performansına karşıdır - potansiyel olarak kazanan arama terimlerini ücretli aramalarla test eder (Aksi takdirde, Tıklama Başına Ödeme reklamları). İhtiyacınız olan tek şey, (özellikle çok yüksek rekabetlerinden dolayı) en çok alakalı tek anahtar kelimeleri almaktan kaçınmak, potansiyel müşterileriniz / alıcılarınız için gerçekten uzun olan uzun kuyruk varyasyonlarına daha fazla odaklanmaktır. Google Analytics üzerinden gerçek zamanlı anahtar kelimeyle ilgili metriklerinizi izlemeye uygun olarak, teklifler ile deneme yapın, A / B testi çalıştırın ve hangi anahtar kelimelerin kesin olarak saklanması gerektiğine ve hangi arama terimlerinin muhtemelen atıldığına dair doğru bir anlayış elde edersiniz. uzakta ya da en azından şimdilik rafa.

Düşük Kaliteli İçerik Gövdesi Oluşturma

Herhangi bir sıkıcı düz metin yazıları asla arama rekabetinden sıyrılmanıza yardımcı olmaz. Bu nedenle, kendinizi Google’ın en iyi sonuçlarına daha yakınlaştırmanın tek mantıklı yolu, maksimum sayıda hedef kullanıcının ilgisini çekecek gerçekten harika bir içerik oluşturmaktır. Özel Grafikler, Göz Alıcı E-Tablolar, İlgi Çekici En İyi Listeler, Gerçek Durum İncelemesi, Video Eğitimleri / Rehberler / Yorumlar ve tartışmasız bir şekilde tartışılacak bir şey gibi, düz metin üstü sayfa içeriğinizin bir kısmını kesinlikle fark eden bir içeriğe dönüştürmeyi düşünün. Paylaşmaya, bahsetmeye, yeniden yayınlamaya veya size bağlantı vermeye değer.

Tamamlanmamış / Hatalı Sayfa Onarımı

  • Eksik Meta Tanımları, Başlık Etiketleri veya Görüntü ALT Etiketleri (ve bunların iyi optimize edilmiş dosya isimleri de).
  • İç Bağlantıları Atlama veya Anahtar Kelime Zengin Bağlantı Metin Çapalarını Kötüye Kullanma.
  • Tam eşleme anahtar kelimesi Link Çapaların dikkatsiz kullanımı (Ben bunları tamamen ortadan kaldırmanızı tavsiye ederim).
  • Web kopya / içerik gövdesinin temiz ve net bir şekilde ayrılması ve görsel olarak çekici görünmesi için gereken doğru Başlık / Alt Başlık yapısını kullanmamak. Ve Sayfa Başlık Etiketleri ile karıştırılmamış bir şey almayın.
  • Yeterince hızlı PageSpeed veya net pozitif Mobil Dostu UX eksikliği.
  • Yeterince güçlü Harekete Geçirici Mesaj için genel olarak zayıf optimizasyon (yani, kolayca araya giren düğmelerin olmaması, anahtar kelime bakımından zengin tıklanabilir afişler / gelen bağlantılar vb.).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport