Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende fouten en obstakels in SEO op de pagina om websites te rangschikken in de SERP's van Google?

Dit zijn de meest voorkomende valkuilen en fouten die zich voordoen met on-page SEO die de rangorde van uw website kan schaden, of die voorkomt dat deze naar de top van Google's SERP's klimt, zoals het eigenlijk verdient. In de volgende korte controlelijst probeerde ik de basisprincipes van de website-SEO-audit samen te vatten zodat u een snelle steekproefprocedure kunt uitvoeren en de nodige actie kunt ondernemen. Uiteindelijk zou dat u moeten helpen bepalen of iets al verkeerd is of waarschijnlijk uw algehele prestaties in organische SEO en toppositiebepaling van websites in de relevante zoekresultaten van Google tegenhoudt. Dat gezegd hebbende, laten we dieper in detail duiken.

Meest voorkomende fouten in On-Page SEO: website rangschikken zoals u verdient

Verkeerde / onnauwkeurige zoekwoordtargeting

Natuurlijk, lijkt misschien een beetje, maar het kiezen van gebrekkige kernzoekwoorden voor de primaire content-targeting - is een van de meest voorkomende fouten die zich voordoen op de pagina SEO bij het rangschikken van websites lijkt een verkeerd uitgelijnd proces (dat wil zeggen, behandeld zonder een voldoende sterke focus) op de bedoeling van de gebruiker achter de zoekopdracht). Eenvoudig gezegd, het identificeren van een mogelijk winnende balans tussen een voldoende hoge zoekvolume en hun huidige niveau van zoekwoord concurrentie is iets echt intuïtief. Met andere woorden, u moet nooit focussen op de zoekwoorden die niet echt resulteren in meer verkopen of leads. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelen hebt gekozen? Hier zijn twee basismethoden om te controleren of:

  • Diepgaand zoekwoordonderzoek uitvoert, ondersteund door een competitieve analyse van uw meest succesvolle nicheconcurrenten. Uiteindelijk, om de beste resultaten voor de webkopie en de rest van belangrijke on-page-elementen van uw concurrenten gemakkelijk te gebruiken. Als dit het geval is, raad ik aan een van deze bewezen analytische hulpprogramma's te gebruiken, zoals Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Website Analyzer (Semalt) of SEO Spider (Screaming Frog).
  • Een andere manier om een goed beeld te krijgen van uw zoekwoordcompetitie, afgewogen tegen de real-life prestaties van uw belangrijkste doelzoekwoorden - is het testen van elke mogelijk winnende zoekterm met betaald zoeken (anders, Pay-Per-Click advertenties ). Het enige dat u hoeft te doen, is het vermijden van het nemen van de beste relevante afzonderlijke zoekwoorden (voornamelijk vanwege hun te hoge concurrentie), om u meer te richten op hun lange staartvariaties, die echt specifiek zijn voor uw potentiële klanten / kopers. Experimenteer met biedingen, voer A / B-testen uit, in overeenstemming met het bijhouden van uw real-time zoekwoordgerelateerde statistieken via Google Analytics - en u krijgt de juiste kennis over welke zoekwoorden zeker moeten worden bewaard en welke zoektermen waarschijnlijk moeten worden gegenereerd weg of op zijn minst opgeschort voor het moment.

Laagwaardige inhoud maken

Alle saaie tekstschrijvingen in platte tekst helpen u nooit om zich te onderscheiden van de zoekwedstrijd. Daarom is de enige redelijke manier om dichter bij de beste resultaten van Google te komen, het maken van een echt geweldige inhoud waarmee het maximale aantal doelgebruikers kan worden bereikt. Overweeg een aantal van je ongedrukte inhoud op de pagina te vernieuwen in iets wat je zeker merkt, zoals aangepaste afbeeldingen, opvallende spreadsheets, intrigerende toplijsten, echte casestudy's, videohandleidingen / handleidingen / recensies en misschien nog iets anders dat echt zou kunnen zijn de moeite waard om te delen, te vermelden, opnieuw te posten of naar jou te linken.

Onvolledige / foutieve optimalisatie van de pagina

  • Ontbrekende metabeschrijvingen, title-tags of afbeelding-ALT-tags (en hun goed geoptimaliseerde bestandsnamen ook).
  • Interne koppelingen overslaan of misbruik maken van hun tekstinkjes met trefwoordrijke linktekst.
  • Onzorgvuldig gebruik van exact-zoekwoord Link Anchors (ik raad persoonlijk aan om ze helemaal te verwijderen).
  • Geen correcte Heading / Subheading-structuur nodig voor een schone en duidelijke scheiding en een visueel aantrekkelijk uiterlijk van uw webcopy / content-body. En raak niet in de war met uw Page Title Tags.
  • Gebrek aan voldoende snelle PageSpeed of netto positieve mobielvriendelijke UX.
  • Over het algemeen slechte optimalisatie voor voldoende sterke call-to-action (d.w.z. het ontbreken van gemakkelijk innemende knoppen, zoekwoordsbod banners met veel klikken / inkomende links, enz.)
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport