Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kendi ellerimle nasıl düşük bütçeli bir SEO stratejisi geliştirebilirim?

Size yardımcı olmak için bazı basit ama kullanışlı fikirleri ve pratik önerileri paylaşarak, düşük bütçeli SEO stratejinizle her şeyi hızlı bir şekilde nasıl alacağınızı gösterebilirim. Ancak, daha fazla ilerlemeden önce, bununla yüzleşelim - Arama Motoru Optimizasyonu genellikle zorlu ve hatta yeni başlayanlar ve özellikle küçük işletmeler için çok zorlu olsa da, bu çevrimiçi tanıtım yöntemini kendi ellerinizle kullanmanız bile o kadar da korkutucu olmaz. temel Seviye. İyi bilgilendirilmiş ve web sitenizde tam olarak ne yaptığınızı bilmek, böyle amatör düşük (veya sıfır) bütçe SEO stratejisi gerçekten etkileyici bir yatırım getirisi sağlayabilir - tek ihtiyacınız olan değerli zaman ve kendi çabanıza yatırım yapmak. Dolayısıyla, web sitenizde bazı optimizasyon çalışmaları yapmaya hazırsanız ve hazırsanız, işinize başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Kendi Ellerinizle Düşük Bütçeli SEO Kurmak

İşte organik SEO için bazı basit ama performans gösteren yaklaşımlar, harcamadan web sitenizde gerçekleştirilebilir. tek bir dolar bile. Tabii ki, gerçek uygulamaları oldukça farklı görünecektir, çünkü esas olarak her şey her zaman hedef kitleye, pazar nişına, mevcut hedeflere ve pazarlama amaçları için mevcut kaynaklara bağlıdır (bizim durumumuzda - zamanınız ve enerjiniz). Her neyse, sağlam web sitesi optimizasyon stratejinizi oluştururken bu basit ipuçlarını dikkate almanızı öneririm. Nihayetinde, şu anda çevrimiçi aramada işinizin önemini artırmaya başlamak için - bu işlem yapılabilir adımlar genellikle herhangi bir proje için iyi çalışacak şekilde tasarlandığından (diğer bir deyişle, aslında bir işletme sitesi veya açık bir şekilde bilgilendirici çevrimiçi kaynak olup olmadığına bakılmaksızın).

DIY Web Sitesi SEO İpuçları & Püf Noktaları

Uzun Kuyruklu Anahtar Kelimeler için İddiaya Başla

İçeriğinizi uzun kuyruk arama terimlerine göre odaklama Çok rekabetçi ana hedef anahtar kelimeler için optimizasyon yapmak yerine, zaman ve çaba harcamanıza gerek kalmadan anında en iyi teklifi verebilirsiniz. Standart SEO anahtar kelimelerinden farklı olarak, içeriğinizin bu tür genişletilmiş anahtar sözcükler için sıralanması, her zaman size aşağıdaki avantajları sağlayacaktır:

  • Son derece spesifik uzun kuyruk yapan, ölçülebilir derecede daha düşük bir arama rekabeti. anahtar kelimeler sıralamak için çok daha kolay.
  • Potansiyel müşterilerinizin / alıcılarınızın özel ihtiyaçlarını karşılayacak anında daha iyi içerik alaka düzeyi.
  • Araştırmanın ardında kullanıcı niyetine odaklanan kesin olarak hedeflenmiş içerik oluşturma / yayınlama.
  • Yüksek kaliteli web trafiği ve çok daha fazla hedefli kullanıcı etkileşimi nedeniyle potansiyel olarak daha yüksek dönüşüm üreten potansiyel - doğrudan Google’ın organik arama listesinden uzun kuyruk anahtar kelime kombinasyonları tarafından (ücretli arama optimizasyonu yerine - a.k.a. “Sponsorlu arama tanıtımı” veya Tıklama Başına Ödeme reklamları.

Bununla birlikte, genel arama terimlerinin (aksi takdirde çekirdek hedef / tohum anahtar kelimeleri) genel trafik oluşturucu potansiyeline kıyasla, uzun kuyruklarıyla sürülecek olan arama trafiğinin devam eden akışının karşılaştırdığına dikkat ediniz. Formlar genellikle en azından mutlak miktarlarda çok daha düşük kazançlar sunar. Bununla birlikte, içeriğinizi uzun kuyruklu anahtar kelimelere odaklamak, işleri daha kolay ve daha ucuz hale getirecektir (özellikle, mümkün olan en yüksek dönüşüm üreten potansiyel müşterilerin oluşturulmasıyla birlikte, aramanın arkasındaki ana kullanıcı niyetini vurgulamak isteyen küçük işletme web siteleriyle ilgili olarak) ama şimdilik büyük kurumsal rakiplerinize sıralamak için maksimum maliyet-etkin olması gereken sadece düşük bütçeli SEO çözümleri sağlayabilirsiniz.

Ses İçeriği ile Geri Sayım Kazanma

Demek istediğim, düşük bütçeli SEO'yu çalıştırmak için diğer içerik yaklaşımları arasında (bu sefer yalnızca sayfa dışı düzeyde), konuk bloglama web sitenizin ilgili SERP'lerdeki genel çevrimiçi performansını geliştirmenin son derece güçlü bir yolu olabilir. Aslında, organik olarak yaratılan yüksek kaliteli backlinkler (örn. Private Blog Networks'e başvurmadan, “tekerlekleri” veya herhangi bir düşük kaliteli ücretli geri dönüşler ve özellikle toplu olarak otomatik olarak üretilenler) üçüncü en güçlü sıralamadır. Google’ın gözünde önemli bir faktör olan blog’un, blog’un blog potansiyeli asla göz ardı edilmemelidir. Ve yakından alakalı bir konu / endüstri veya uğraştığınız belirli bir ürün / hizmet hakkında bazı orijinal yazılar oluşturmaya yatırım yapmak için yeterli zamanınız olduğu göz önüne alındığında, tek yapmanız gereken tamamen alakalı bir medya sitesini veya blog'u bulmaktır. Her zaman yeni makaleler / yazılar almak istiyorum.

Bu şekilde, düşük kaliteli / alakasız içerik çöpü üretmediğiniz sürece, yeni bir yazı parçasını teslim edebileceksiniz - ve karşılığında güçlü bir backlink elde edeceksiniz. Web sitesi sahibi veya blog yazıcısıyla önceden düzenlenmiş olan her şey, yalnızca yeterince yüksek bir PageRank / Domain Authority puanına sahip olabilen güvenilen üçüncü taraflara odaklanarak verilir. İpucu: sadece orijinal makaleleri / yayınları değil, okuyucuya gerçek bir katma değer sağlayan içerik sağlamaya çalışın (nicelikten ziyade kaliteye odaklanmayı düşünün - ve bitirdiniz).

Kendinizi En İyi Şekilde Optimize Edici Hale Getirmek

Düşük bütçeli SEO stratejinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bir diğer oldukça iyi bir yaklaşım, web sitenizi iyi optimize etmektir. Google’ın yerel SERP’leri için. Google'ın standart organik arama listelerinde (ülke çapında SEO) ana hedef anahtar kelimeler için iyi bir sıralama yapılmasının, her zaman çok fazla zaman ve iş gücü (özellikle de ısınma rekabeti nedeniyle) alması göz önüne alındığında, ulusal düzeyde de olabilirsiniz (aksi takdirde, yerel) ucuza seviye. Dahası, web sitenizi çevrimiçi arama için hızlı bir şekilde optimize etmek çok fazla çaba sarf etmeyecek veya herhangi bir özel bilgi gerektirmeyecektir. Yani, küçük işletme web siteleri açısından, yerel optimizasyon her şeyden önce tartışmasız en düşük bütçeli SEO çözümü haline gelecektir. Ayrıca, yerel optimizasyonun, azami YG'si ve en hızlı sıralama ilerlemesine sahip, daha küçük ancak iyi hedeflenmiş bir pazarda, sınırlı bir şekilde pazarlama odaklı ve sınırlı bir pazarlama kaynağı belirleyen küçük işletme sahipleri için en iyi yanıt olduğuna inanıyorum. Google Benim İşletmem gösterge tablonuzu sahiplenerek, sitenizi ilgili tüm işletme girişi / çevrimiçi dizinlere göndererek takip etmeye başlayın - zaten yarı yoldasınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport