Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Zou het voldoende zijn als ik me vooral zou concentreren op de gratis website-SEO, zonder dat ik betaalde zoekresultaten moest optimaliseren (PPC-advertenties)?

Het korte antwoord is ja, ik persoonlijk geloof dat het runnen van een goede gratis website SEO-strategie voldoende kan zijn om gelijke tred te houden met een scherpe online competitie - zelfs zonder uw algehele digitale marketinginspanning te voeden via betaalde zoekoptimalisatie / promotie (anders, Pay-Per-Click-advertenties). Wat meer is, terwijl PPC-advertenties op een bepaald moment ook erg nuttig kunnen zijn (bijvoorbeeld A / B-prestatietests voor uw kerndoelen of bijvoorbeeld in de hoedanigheid van een mooie kickstarter die zorgt voor een eerste zoekverkeer voor startup-projecten), gratis website SEO (anders organische zoekoptimalisatie) is een MUST voor elk online project, of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het fungeren als een ondersteunende bron van contentmarketing, of het direct verdienen van een netto-inkomen.

Eenvoudig gezegd, het heeft geen zin om tijd, moeite en geld te verspillen aan het maken en onderhouden van een bedrijfswebsite of een marketingblog - terwijl niemand er rechtstreeks vanuit Google op kan klikken organische zoeklijst, toch? Daarom is het belangrijk dat u zich richt op het genereren van organisch zoekverkeer met gratis SEO-strategieën voor uw website, in overeenstemming met het overwegen van betaalde PPC-advertenties, alleen als de optionele bron die u onmiddellijk een tijdelijke boost in betaald zoekverkeer kan bieden. Dus, dat gezegd zijnde, hieronder zal ik snel alle primaire rangschikkingsfactoren van organische SEO schetsen die door de zoekmachines worden overwogen voor iets anders - zodat u zich kunt concentreren wanneer u SEO-strategieën voor gratis websites gebruikt en u betere kansen krijgt om hun positieve impact op uw langetermijnrating.

Organische rankingfactoren die gefocust moeten worden met gratis website SEO

Ik raad u aan om voorrang te geven aan deze belangrijke factoren die uw rankingprestaties bepalen in de organische SERP's van Google. Dus, hier is wat de zoekmachines eigenlijk willen zien op uw website:

  •  Hoogwaardige content - elk stukje inhoud van uw lichaam (dwz webkopie zelf, zoals en de belangrijkste SEO-elementen op de pagina zoals Titel Tags, Meta Beschrijvingen, H1 / H2 / H3 Headers / Subheaders, Image ALT Tags en Link Text Anchors) moeten goed geschreven zijn en rijk aan organische ingesloten trefwoorden (I bedoel zonder concessies te doen aan een goede gebruikerservaring, bijvoorbeeld als het gaat om "oversuffing van zoekwoorden" - dat werkt gewoon niet meer).
  •  Websitecode en structuur - deze rangschikkingsfactoren zijn over het algemeen gerelateerd aan domeinnaam / extensie, hostingserver, laadsnelheid van pagina, mobiel reactievermogen, toegankelijkheid van gebruiker / spider via cleane en beknopte interlinkstructuur, sitemap, schema.org markup, etc.
  •  Aanwezigheid van sociale media - is gerelateerd aan alle factoren van populariteit en betrokkenheid van gebruikers afkomstig van de toonaangevende sociale websites en mediaplatforms, zoals het aantal aandelen, vind-ik-leuks, vermeldingen van de autoriteit, geloofwaardige linkbronnen, enz.

  •  Backlink Profile - external links die (biologisch) zijn aangemaakt (anderszins "verdiend") worden door Google zelf beschouwd als misschien wel de op twee na belangrijkste categorie rankingfactoren ooit. Het aantal relevante backlinks afkomstig van gezaghebbende en geloofwaardige derden met een sterke domeinautoriteit en een hoge PageRank zijn dus de krachtigste assets die uw off-page SEO-strategie aansturen, evenals de algemene voortgang van de organische ranking op hun eigen manier. Dat is het.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport