Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kunt u mij de eenvoudigste manieren laten zien om zakelijke websites te promoten in de gratis organische zoeklijst van Google?

Mijn korte antwoord is ja, ik heb een aantal basale manieren om bedrijfswebsites te promoten met behulp van gratis organische SEO-technieken in tegenstelling tot betaalde zoekoptimalisatie (anders online promotie via Pay-Per-Click-advertenties). Natuurlijk is de volgende reeks bruikbare tactieken geenszins een complete gids voor uw organische SEO-strategie op het niveau van de pagina. Hoewel de volgende reeks elementaire optimalisatietechnieken elementair lijkt, verzamelt het nog steeds een aantal echt presterende manieren om bedrijfswebsites te promoten in de gratis zoeklijst van Google (evenals blogpagina's en misschien wel elk ander online project, zonder rekening te houden met het belangrijkste inhoudsonderwerp / zakelijke sector, of deze nu het element van commercialiteit heeft of bijvoorbeeld is gecreëerd voor informatieve / marketingdoeleinden). Dat gezegd hebbende, hieronder zal ik elk schema van SEO op de pagina voor je doorlopen om de juiste focus in te stellen en snel alles op zijn plaats te krijgen zonder al te veel tijd en moeite te besteden. Laten we ons dus verdiepen.

4 Eenvoudige manieren om bedrijfswebsites te promoten in gratis zoekresultaten

Nu ga ik de kapitein duidelijk laten zijn dat het concept van online pagina SEO is per definitie gerelateerd aan alle werken voor inhoudoptimalisatie en de rest van de technische aanpassingen - die blijkbaar op uw website-pagina's zijn opgenomen. Uiteindelijk, om u te helpen beter te rangschikken voor de primaire factoren en prestatie-elementen die Google rechtstreeks op uw webpagina's wil zien, evenals in uw HTML-sitestructuur. Op die manier moet je je daar concentreren:

  •  Paginatitels - behoren tot de belangrijkste elementen die je organische ranglijsten in Google's SERP's bepalen, simpelweg omdat ze de leeuwen dragen deel van het relevantiepotentieel van zoekwoorden (indien ingesloten met de kernzoektermen dichter bij het begin van de titel te plaatsen). Tegelijkertijd zijn uw goed geoptimaliseerde paginatitels het eerste dat de gebruiker ziet, omdat Google deze gewoonlijk als klikbare koppelingen met een 'websiteoverzicht' weergeeft. Maak ze dus kort en bondig om meer aan te trekken klikken van gebruikers en daarom een meetbaar beter potentieel voor doorklikken en conversie genereren.
  •  Meta Descriptions - gezien het feit dat sommige site-eigenaren en zelfs beginnende webmasters om wat voor vreemde reden gewoon vergeten deze belangrijke SEO-elementen op hun pagina's op te nemen, waardoor unieke Meta-omschrijvingen worden gemaakt die op elke gerelateerde webpagina zijn afgestemd kan je een aanzienlijk voordeel geven ten opzichte van je slordige tegenstanders. Bovendien zou dat weer een mooie gelegenheid zijn om uw belangrijkste doelzoekwoorden opnieuw te gebruiken, waardoor uw rangschikkingspotentieel op een gegeven moment extra wordt vergroot. Sure-Fire Tip: probeer gokt op long-tail-zoekwoorden om daar contextueel te worden ingebed.
  •  Aangepaste URL's - het creëren van unieke URL's voor elke gerelateerde webpagina, in overeenstemming met het rijk maken van de belangrijkste relevante zoektermen, kunnen evengoed geweldige manieren zijn om bedrijfswebsites te promoten in de gratis organische zoekfunctie van Google. aanbiedingen. Alles moet bijna vanzelfsprekend zijn daar, dus alles wat u hoeft te onthouden is om elke URL op het onderwerp te houden, alles maximaal kort en bondig te maken, woorden met streepjes te scheiden (geen onderstrepingstekens zijn toegestaan), in overeenstemming met zo nu en dan uw merknaam (wanneer van toepassing). Dat is het.

  •  Interne links - dit deel van de SEO op de pagina is een bijzonder onderschatte. Desalniettemin raad ik sterk aan om tijd en moeite te investeren in het creëren van een correcte logische interlinkstructuur. Als je dat doet, dood je meteen twee vliegen in één klap. Aan de ene kant draagt het bij aan een betere toegankelijkheid voor een eenvoudige en correcte indexeringsprocedure. Aan de andere kant echter, door een goed gestructureerde reeks interne links te bieden die uw startpagina en de primaire categorie / servicepagina's verbinden, wordt het voor mensen veel gemakkelijker om te browsen (dwz de gebruikersnavigatie-ervaring verbeteren door onnodige / extra klikken van gebruikers te voorkomen) - en een kortere toegang tot elk gedeelte van de website met maximaal 3-4 klikken vereist).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport