Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen mijn website snel te verbeteren met een foolproof lijst met gratis SEO-tactieken en bruikbare tips & tricks?

Hier is een eenvoudige maar complete lijst met gratis SEO-optimalisatietechnieken en bruikbare benaderingen om u daarbij te helpen (anders is het proces om uw site / blog aan te passen aan de organische zoekvermeldingen van Google - in het algemeen tegengesteld aan het gebruik van betaalde zoekpromotie, aka Pay-Per-Click advertenties). Als u begrijpt hoe belangrijk het is om uw webpagina's direct voor de doelgroep te laten verschijnen in de SERP's van Google, gebruikt u de volgende waterdichte controlelijst van gratis SEO om aan de slag te gaan met de juiste punten van de belangrijkste optimalisatiefocus - zowel op de on-page, als off-page niveau van organische zoekmachine optimalisatie. Dat gezegd zijnde, overweeg de nadruk te leggen op de volgende SEO-elementen om de nodige actie te ondernemen zonder te veel tijd en moeite te verspillen.

Basiscontrolelijst voor gratis SEO-optimalisatie voor organische zoekresultaten van Google

Niveau op pagina

  •  Zoekwoorden - voor alles moet u diepgaand zoekwoordonderzoek uitvoeren om de juiste reeks belangrijkste zoektermen in te stellen waarvoor u daadwerkelijk optimaliseert. Neem even de tijd om diep in long-tail zoektermen te graven (d.w.z. uitgebreide variaties van uw kernzoekwoorden, die vaak door uw potentiële klanten / kopers worden gebruikt om te vinden wat ze nodig hebben). 
  •  Titellabels - zorg voor een consistente en volledig correcte opmaak voor deze misschien wel de belangrijkste elementen van SEO op de pagina. Vergeet niet om een limiet van 55-60 tekens bij te houden, in lijn met het opnemen van uw belangrijkste relevante zoekwoorden dichter bij het begin van de titel - en u bent klaar.
  •  Metabeschrijvingen - aangezien uw metabeschrijvingen door de zoekmachine van Google worden gebruikt om een klikbaar "rich snippet" in de lijst met relevante SERP's weer te geven, moet u de meest nauwkeurige aandacht betalen bij het kiezen van de juiste long-tail expressies om alleen unieke beschrijvingen te maken voor elke webpagina die u bij uw site / blog hebt. Houd op die manier rekening met een algemene eis voor de lengte ervan (ergens rond de 150-160 tekens) om te voorkomen dat ze onjuist worden weergegeven of, bijvoorbeeld, in een half-uitsnijmodus die nauwelijks veel klikken van gebruikers oplevert.
  •  XML-sitemap / aangepaste 404-pagina - vergeet niet om een correcte sitemap te genereren (bijvoorbeeld door de online-tool te gebruiken om de taak snel halfautomatisch uit te voeren), in lijn met goed werken aan het maken van een aangepaste 404-pagina, die nodig is om de teleurstelling van potentiële gebruikers te minimaliseren bij het activeren van een verbroken link of een niet-bestaande webpagina).

Off-Page Level

  • Social Bookmarking - het klinkt misschien als een goed idee, maar laat externe links achterwege op sommige populaire social bookmarking-platforms kan erg nuttig zijn bij het stimuleren van uw webverkeer en daarom uw algehele organische rangschikkingspotentieel verbeteren. Overweeg om te focussen op platforms zoals Reddit, Flipboard, Pearltrees, StumbleUpon, etc.
  • Bedrijfsprofiel - het creëren van persoonlijke bedrijfsprofielen op sommige populaire sociale media-platforms (zoals Facebook, LinkedIn, enz.) Kan help u niet alleen meer natuurlijke koppelingen met uw artikelen / berichten aan te trekken, maar help u bij het opbouwen van een beter publiek bewustzijn en een sterkere merknaam bij uw nauwkeurig getargete potentiële klanten / kopers.

  •  Lokale vermeldingen - zorg ervoor dat uw website wordt ingediend bij lokale telefoongidsen / bedrijfsvermeldingen. Dat draagt bij aan uw algehele SEO-inspanning, in lijn met het bieden van extra mogelijkheden voor het opbouwen van een link binnen een bepaalde regio of stad.
  •  Gastbloggen - kan ook een leuke manier worden om de SEO-prestaties van uw website op het off-page-niveau te maximaliseren. Het enige dat u nodig hebt, is om een kwalitatief hoogstaand en 100% origineel artikel / bericht te publiceren dat gepubliceerd moet worden op een vooraf afgehandelde externe bron die relevant is voor uw product / dienst of hoofdonderwerp - en u krijgt een waardevolle backlink als vergoeding.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport