Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Heeft u winnende ideeën om lokale startup-websites voor bedrijven te promoten?

Ik kan een aantal nuttige ideeën delen om u te helpen de lokale bedrijfswebsite te promoten, misschien wel de meest uitdagende periode waar u onvermijdelijk mee te maken krijgt zodra uw online project live gaat. Maar voordat we verder gaan, moet worden opgemerkt dat er momenteel een grote verscheidenheid aan verschillende benaderingen voor digitale promotie beschikbaar is voor elke zakelijke startup, of het nu landelijk opereert, een bepaalde regio richt of bijvoorbeeld meerdere doelgebieden bedient. Meestal zijn dergelijke manieren van online promotie gebaseerd op betaalde zoekoptimalisatie (anders Pay-Per-Click-advertenties), waarmee elke site-eigenaar een op laser gerichte reclamecampagne kan instellen. Hoewel het in staat is om uw potentiële klanten / kopers te bereiken zolang u blijft investeren, ben ik persoonlijk van mening dat betaalde zoekadvertenties altijd te duur en slechts een korte vooruitgang opleveren, wat hen onbetaalbaar maakt - tenminste als het gaat om een echt strak opstarten budget voor marketing.

Als gevolg daarvan ben ik persoonlijk van mening dat het focussen op organische zoekmachineoptimalisatie voor Google's SERP's (anders, gratis zoekoptimalisatie) veel beter zou zijn voor uw huidige onderneming, met name gezien dat je veel met je eigen handen kunt doen, en je strategische prestaties zullen met de tijd bewaard blijven. Dat is de reden waarom hieronder verschillende SEO-gerelateerde ideeën zijn om nieuwe lokale bedrijfswebsites te promoten, waarbij de basis van organische SEO wordt betrokken - zodat u het proces van hun implementatie kunt uitvoeren zonder al te veel tijd of moeite te besteden. Dat gezegd hebbende, laten we eindelijk eens zien wat er op dat moment kan worden gedaan.

SEO-gerelateerde ideeën om gloednieuwe websites voor lokale bedrijven te promoten

Contentmarketing (Blog)

Het starten van ondersteunende blogpagina's voor marketingdoeleinden kan een echte goudmijn worden om reclame te maken uw lokale bedrijf opstarten - vanaf de eerste dag. Het punt is dat wanneer u een kwaliteitsblog draait dat is gewijd aan uw hoofdbedrijfswebsite, u gewoon de werkelijke reden geeft voor uw potentiële klanten / kopers om up-to-date te blijven met uw nieuwe berichten / artikelen (die op hun beurt zorgen voor koppelingen invoegen die de weg wijzen naar uw hoofdbedrijfswebsite). Als u dat doet, hoeft u alleen maar uw tijd en moeite te investeren, of contant geld te betalen voor het maken van unieke inhoudsgeschriften waarmee uw doelgroep kan worden betrokken, terwijl u tegelijkertijd nauw aanligt op een op trefwoord gebaseerd onderwerp. Uiteindelijk zal dat u helpen om hoger te scoren - zowel in organische (anders, landelijke) zoeklijsten als de gelokaliseerde SERP's van Google.

Lokale off-pagina SEO

Afhankelijk van de niche en doellocatie van uw website, kunt u altijd veel lokale lijsten en directory-indieningswebsites vinden die zouden past het beste bij uw bedrijfscategorie & product / dienst waar u mee werkt. Natuurlijk is het vinden van de juiste plaatsen om in te dienen bij uw bedrijfswebsite een nogal tijdrovende klus - maar het loont zeker. Begin met het indienen van algemene mappen en blijf op weg naar meer nichegerichte bronnen om hun totale online promotiepotentieel te maximaliseren.

Vergeet tegelijkertijd niet om uw website lokaal te vermelden - dit zal u helpen de doelgroep effectief te bereiken met behulp van online zoeken om in de buurt te vinden wat zij op dit moment nodig hebben. Ik raad aan te beginnen met het vullen van uw Google Mijn Bedrijf-dashboard met alleen consistente NAP-gegevens, zodat u verder kunt gaan met het indienen van de rest van populaire bedrijfsvermeldingen zoals YellowPages, Foursquare, Brownbook, enzovoort. Blijf zoeken naar de andere populaire vermeldingen / directorywebsites die mogelijk bij uw bedrijf passen categorie / doellocatie - en je bent klaar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport