Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe vorm je de juiste lijst met doelzoekwoorden voor SEO zonder al te veel tijd en moeite te besteden?

Het spreekt voor zich dat het samenstellen van de belangrijkste lijst van doelzoekwoorden voor SEO misschien wel het eerste is dat vóór iets anders wordt gedaan. Als het erop aankomt om eindelijk de contentcreatie en SEO-optimalisatie van uw website te realiseren, is het nodig om u goed voorbereid op weg te helpen met een al verfijnde lijst die alleen het beste behoudt van uw potentieel winnende zoektermen en veelbelovend long-tail keyword gebaseerde uitdrukkingen. Inzicht in het belang van het instellen van de juiste optimaliseringsprioriteiten voor het schrijven van content, hier is de juiste actievolgorde die u helpt de eerste lijst met zoekwoorden voor SEO te smeden zonder uw kostbare tijd te verspillen of onnodige inspanningen te leveren. Laten we dus eens kijken wat er op dat punt moet gebeuren.

De hoofdlijst van doelzoekwoorden voorbereiden op SEO-inhoud

Aan de slag

Laten we het vooral eens kijken - creëren uw eerste lijst met zoekwoorden voor SEO-inhoud is een heel delicaat spel dat onvermijdelijk vallen en opstaan inhoudt. Dus, wanneer u op zoek bent naar de juiste zoektermen om te optimaliseren, moet u klaar zijn om een groot aantal verschillende variaties van het algemene zoekvolume te proberen (dat wil zeggen, een graadmeter voor de frequentie van het zoekwoordgebruik bij uw potentiële klanten / kopers), afgewogen tegen hun huidige inschatting van de concurrentie (dat wil zeggen dat veelgebruikte zoekwoorden vanzelfsprekend moeilijker te rangschikken zijn, vooral wanneer u zich aansluit op een zeer competitieve niche met uw gloednieuwe zakelijke website). Dat is de reden waarom het uw primaire doel is om vast te stellen wat u daadwerkelijk kunt helpen bij het rangschikken in de relevante SERP's van Google - en uiteindelijk de meest waardevolle zoekwoordelementen in uw lichaamscontent kunt verwerken.

Common Missteps to Avoid

Kortom, het leeuwendeel van beginnende website-eigenaren en zelfs beginnende digitale marketeers maken bijna dezelfde fouten en vallen onder de meest voorkomende valkuilen. Dus, als het gaat om het uitvoeren van goed sleutelwoordonderzoek, zorg er dan voor dat je op zijn minst het volgende vermijdt:

  • Volledig en diepgaand trefwoordonderzoek alleen voor eens en altijd afhandelen.
  • Geen tijd nemen om de oorspronkelijke lijst minstens tweemaal uit te breiden / verfijnen.
  • Zich redden zonder de bestaande reeks doelen uit te breiden door deze te voorzien van onbenutte zoekwoordmogelijkheden.
  • De aanvankelijke focus vestigen op te populaire en daarom zeer competitieve zoekwoorden die toch echt nutteloos blijken voor SEO.

Basisacties om te ondernemen

  • Begin met een goed beeld te krijgen van uw algehele zoekwoordgerelateerde vooruitzichten en de belangrijkste woordenlijst die in omloop is uw doelgroep. Ik raad u aan daarvoor een oud Google-hulpprogramma voor zoekwoordenplanner te gebruiken.
  • Kies vervolgens een beetje meer geavanceerde zoekwoordtool (zoals Ubersuggest, KeywordTool.io, enz.) Of zelfs een analytisch platform met volledige stack (zoals Semalt Analyzer, SEMRush, Moz Explorer, Ahrefs, enz.) Om te tanken uw onderzoek met waardevolle long-tail-zoekwoordsuggesties, evenals maximaal bruikbare, goed gestructureerde gegevens over hun zoekvolume / zoekwoordcompetitie.
  • Verfijn uw belangrijkste lijst van doelzoekwoorden voor SEO met behulp van diep specifieke marketingonderzoekstoolkit zoals WordStream - het heeft een bewezen gebruiksprestaties, met de basisversie beschikbaar in open toegang.
  • Zodra u een volledig gepolijst geheel van noodzakelijke zoektermen hebt gekregen, kunt u eindelijk aan de slag met het maken van inhoud. Vergeet hierbij niet om de belangrijkste SEO-elementen op de pagina die direct op uw webpagina's worden gevonden te optimaliseren (afgezien van de inhoud van het lichaam / webkopie zelf) en u bent klaar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport