Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is beter voor mijn bedrijfssite - organische SEO of PPC-services?

Voor alles anders, laten we eerlijk zijn - als het gaat om het kiezen tussen organische SEO en PPC-services, is uw kleine bedrijfswebsite niet zoiets als de enige best passende oplossing. Ik bedoel dat zowel organische zoekmachineoptimalisatie als betaalde CPC-advertenties hun eigen specificaties hebben, evenals primaire verschillen en voors en tegens in elk uniek geval. En het punt is dat misschien wel de meest goed geformuleerde beslissing op dat punt een gebalanceerde, geïntegreerde aanpak is - simpelweg om de sterkste kanten van organische SEO te gebruiken, ondersteund door PPC-services (natuurlijk om op het juiste moment en voor de juiste doel). Laten we hieronder, in navolging van het bovenstaande, gedetailleerder ingaan om een volledig geïnformeerde beslissing te nemen bij het opstellen van uw algemene promotiestrategie voor websites.

Organische SEO versus PPC-services

Kort gezegd zijn er slechts twee kernpunten van principieel verschil die feitelijk bepalend zijn voor onze keuze tussen gratis en betaalde zoekbevordering. Allereerst lijkt het misschien een beetje, maar de 'gesponsorde advertenties' van Google worden altijd weergegeven in de sectie boven de vouw (d.w.z. vóór de organische zoekresultaten) die direct boven aan de lijst met relevante SERP's wordt weergegeven. En ten tweede, terwijl PPC-advertenties betaalde verkeer betalen voor elke klik op uw advertenties, is organische SEO in principe gratis, eenvoudig omdat er geen directe advertentiekosten mee gemoeid zijn - eigenlijk hoeft u alleen maar uw tijd en moeite te investeren of de hele taak uit te voeren naar professionele SEO of digitale marketeers (het betekent natuurlijk dat organische SEO toch niet helemaal gratis is). Dus, inzicht in de belangrijkste punten van verschil, nu is het tijd om snel door de sterkste kanten en de zwakste plekken te rennen die u kunnen helpen om het maximale voordeel te behalen met een uitgebalanceerde combinatie van beide basisbenaderingen van online promotie.

Betaalde zoekmachine & organische SEO Aligned

Idealiter zullen zowel organische SEO als PPC-services het best werken wanneer ze op de juiste manier zijn uitgelijnd. Uiteindelijk, om elkaar synergetisch te ondersteunen (d.w.z. veel betere aggregaatresultaten te genereren dan hun primaire componentdelen afzonderlijk te nemen). Dit zijn dus de belangrijkste voordelen die u kunt verwachten van een redelijke combinatie van SEO en PPC samen:

  • U kunt de basiszoekwoorden voor wedstrijdwedstrijden gebruiken, ondersteund door praktisch inzicht in conversie (dwz was aanvankelijk behaald met PPC-reclame) om uw organische SEO-strategie een boost te geven.
  • Vanuit het oogpunt van uw kerndoelen met de best verwachte online prestaties, kan uw algehele verkeersvolume dramatisch worden verhoogd via gerichte klikken van gebruikers bij betaald zoeken.
  • De rest van mogelijk winnende zoekwoorden die daadwerkelijk de grootste CPC-prijs, een te hoog zoekvolume of, bijvoorbeeld, een te laag conversie genererend potentieel hebben, zou veel beter passen bij uw organische SEO-strategie dan elke andere PPC-modus adverteren (vooral omdat het targeten ervan het marketingbudget snel kan opdrogen).

  • Real-life A / B-testgegevens die u hebt behaald met PPC-advertenties die zijn gebruikt bij de kopieën van uw bestemmingspagina, kunnen echt geweldig zijn om later met uw organische zoekoptimalisatie.
  • Immers, vanuit het oogpunt van een groter publiek vertrouwen en een breder gebruikersbewustzijn kan niets het gezamenlijke effect van een slimme combinatie die organische SEO en PPC-advertenties samenvoegt, verslaan. Blijf gewoon uw potentiële klanten targeten in elke belangrijke fase van hun conversiereis, in overeenstemming met een op vergelijkingen gebaseerde benadering van aankoop met de meest waardevolle commerciële zoekwoorden - en u bent klaar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport