Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de basistechnieken voor promotie die altijd worden gebruikt door lokale bedrijven voor iets anders?

In tegenstelling tot het standaard concept van de Search Engine Optimization - ook bekend als de nationale, internationale of eenvoudigweg 'organische' SEO - die de meesten van ons voorlopig kennen, heeft het domein van nauwkeurig gerichte lokale SEO zijn eigen algemene regels, zoals evenals verschillende belangrijke eigenaardigheden, en daarom specifieke basistechnieken voor promoties. Met andere woorden, gedeeltelijk gelijkend op de oorspronkelijke website-optimalisatie die erop gericht was om het naar de top van Google's SERP's te duwen voor een gegeven reeks van de belangrijkste kernwoorden en langlopende zoekopdrachten, het hele concept van lokale SEO, met de leeuwen deel van zijn basistechnieken voor promotie, draaien voornamelijk rond slechts drie primaire rangordefactoren: de huidige nabijheid van de gebruiker, de meest recente zoekgeschiedenis, evenals de bedrijfswebsite zelf, die actief is binnen een bepaalde locale. Dat is het. Dus, met deze drie belangrijke gebieden van lokale optimalisatie in het achterhoofd, ga ik nu focussen op misschien wel de meest onderliggende werkspullen die je daarvoor nodig hebt - lokaal citaten bouwen en de juiste manier van gerichte online promotie daar plaatsen met behulp van populaire zaken listings, lokale directory's en big data-aggregators. Dat gezegd zijnde, laten we ons verdiepen.

Basis promotietechnieken via lokale citaten en bedrijfsvermeldingen

In principe kennen wij dergelijke big data-aggregators als lokale citaten en bedrijfsvermeldingen vanwege hun mogelijk sterke impact op elke zakelijke website en zijn sterke online aanwezigheid binnen een bepaalde stad / stad of regio om preciezer te zijn. Dat wordt nog belangrijker, omdat we lokale citaten en gedeeltelijke verwijzingen naar uw bedrijfs-NAP maken, maar ze kunnen uw positie op de organische ranglijst in de lokale SERP's van Google op een bepaald moment mogelijk bepalen. Zorg er op die manier voor dat u alles op orde krijgt, rekening houdend met eenvoudige ideeën en praktische suggesties die hieronder worden opgesomd.

Dien uw bedrijfs-NAP in bij de meest populaire lokale citaten en bedrijfsvermeldingen van derden, zoals BrightLocal, Advice Local, Yelp, SuperPages, CitySearch, Foursquare, enz. En laten we eerlijk zijn - het toevoegen van automatische citaten zal u beslist veel kostbare tijd en moeite besparen. Merk echter op dat voor een meer beheersbare manier om ze allemaal te beheren (bijvoorbeeld wanneer u besluit om uw lokale bedrijf te herschrijven of zelfs de huidige regionale kelder te veranderen) een hele saaie taak kan worden. Misschien kunt u beter het volledige voordeel nemen of op zijn minst uw bedrijf gedeeltelijk laten weergeven / indienen, toch?

Aangezien er een grote verscheidenheid aan verschillende bronnen is die kunnen worden gebruikt voor het indienen van de NAP-gegevens van uw bedrijf, ziet u soms vele reeds bestaande vermeldingen en verwijzingen die u niet met eigen handen hebt gemaakt. Het betekent dat de zoekmachine van Google binnen zijn index alle relevante informatie over uw bedrijf verzamelt. Daarom gebeurt dat soms niet goed. En daarom kan dit een negatief effect hebben op uw lokale rangschikkingspotentieel, alleen omdat de zoekmachines het gebrek aan consistentie van NAP-gegevens "voelen". Om alles op zijn plaats te krijgen, kunt u omgaan met de juiste gegevensdistributie en uw bedrijfsinformatie pushen via duizenden nauw gerelateerde en toegewijde bronnen over de hele wereld. Op die manier beveel ik het gebruik van online tools en specifieke beheersoftwareplatforms aan, zoals BrightLocal, Northcutt, AdviceLocal, etc.

Onthoud, elke afzonderlijke directory, bedrijfsvermelding of een big data aggregator u verzendt uw bedrijfswebsite - is uw kans om sterker te worden blootgesteld aan een nauwkeurig gerichte lokale online zoekopdracht. Uiteindelijk betekent dit dat je altijd een ruimte hebt voor een andere actie met betrekking tot het indienen van een directory / citaat - om te worden vermeld op een aantal nieuwe plaatsen die je elders op internet hebt gevonden en die je eerder hebt gemist of onderschat. Dat is het.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved