Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me het juiste optimalisatieplan laten zien om te beginnen met het controleren van SEO voor een gloednieuwe bedrijfswebsite?

Dat is de juiste vraag, en ik kan u daarbij helpen. Ik bedoel dat het erg belangrijk is om aan de slag te gaan met SEO voordat je bedrijfsstart (de gloednieuwe website, om precies te zijn) eindelijk live gaat. Waarom? Gewoon omdat wanneer u al alles op zijn plaats hebt met de zoekmachineoptimalisatie, althans op het basisniveau, uw website-opstart verzekerd zal zijn tegen eventuele initiële rangschikkingen in afwachting van de eerste indexeringsprocedure van Google. Dus, gezien het feit dat u SEO moet starten, moet u controleren of het bedrijf is opgestart - of juist voordat de website eindelijk live gaat, of tijdens de vroegste periode van zijn werking - hier zijn ongetwijfeld de meest voorkomende SEO-overwegingen die u eenvoudigweg over het hoofd hebt gezien of gemist voor de voor zolang het duurt. Hoe dan ook, hieronder ga ik snel een aantal dingen schetsen die u zullen helpen bij het starten van een SEO-controle voor een nieuwe zakelijke website - en met succes door dit misschien wel de meest uitdagende periode van zijn leven gaan. Laten we dus eens kijken wat er op dat punt moet gebeuren.

Waar te beginnen SEO-controle voor nieuwe bedrijfslocaties

Aangepaste URL-structuur en zoekwoordtargeting

Dat hoeft niet gezegd te worden een juiste structuur van aangepaste URL's, waarbij elke afzonderlijke URL die goed aansluit bij de bijbehorende webpagina, erg belangrijk is voor een betere gebruikerservaring (die houdt van willekeurige tekens zoals URL's / links, rechts) en ook voor indexering. Maar het ding is dat net als je Titel Tags / Meta Beschrijvingen, elke URL een uitgelezen kans kan worden om een aantal van je belangrijkste doelwoorden opnieuw te gebruiken. Daarom raad ik aan de URL-structuur van uw website te herzien om elk afzonderlijk element, de belangrijkste zoektermen die daar worden gevonden, te heroverwegen, in overeenstemming met het controleren van uw hoofdlijst met doelzoekwoorden. Misschien heeft u nog steeds een aantal geweldige mogelijk winnende zoekwoorden die niet zijn getarget ( in ieder geval tot nu toe), toch?

Gebruikerservaring (UX), Crawlability, Accessibility

Vervolgens raad ik aan om real-life testen uit te voeren om te controleren of uw website voldoet aan alle algemene vereisten van Google op positieve gebruikerservaring, toegankelijkheid door de live searchers, en de juiste instelling "gemakkelijk te begrijpen" door de zoekende crawling-robots voor een puur correct en volledig indexeringsproces. Op die manier raad ik aan om analytische hulpmiddelen zoals Screaming Frog, Ahrefs, Semalt Analyzer (daarnaast is het mijn favoriet) of Moz Site Explorer te gebruiken. Het enige wat u nodig hebt, is een grondige SEO-controle op uw bedrijfswebsite te starten - uiteindelijk alle kritieke storingen en technische problemen op de pagina te detecteren die kunnen voorkomen dat u de groei rangschikt - en alles te elimineren of op te lossen dat onmiddellijk moet worden ondernomen.

Kort gezegd, raad ik aan me meer te concentreren op de belangrijkste on-page-elementen en technische problemen - de kans dat er iets mis is met het volgende:

  • Voer een handmatige controle uit voor de prestaties en prestaties van uw website. compatibiliteit met verschillende browsers (en zelfs met domme Internet Explorer - ook bekend als Microsoft Edge).

  • Gebruik de Google Speed Test-tool om ervoor te zorgen dat de laadsnelheid van uw pagina overal snel genoeg is.
  • Inspecteer de daadwerkelijke prestaties van uw website vanuit het oogpunt van de eindgebruiker met behulp van online hulpmiddelen zoals Five Second of UsabilityHub om snel alle mogelijke problemen met navigatie, ontwerp of gebruikersinteractie te ontdekken - en een quick-fix te hebben, mocht u een van hen.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved