Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me wat snelle SEO-technieken voor websites laten zien om mijn verkeer eindelijk te laten groeien?

Het korte antwoord is ja, ik kan u een paar snelle tips en trucs geven met verschillende website SEO-technieken die u kunnen helpen om uiteindelijk webverkeer in de loop van de tijd te laten groeien. Dus, hier is wat u snel kunt doen voor uw website of blog om meetbare vooruitgang te zien met meer verkeer, een duidelijkere lead capture, goed beschrijvende en gemakkelijk verteerbare productpagina's en een verkooppagina die echt verkoopt. Dat gezegd hebbende, laten we ons verdiepen.

Snelle & eenvoudige website SEO-technieken om u meer verkeer te pompen

Voer een snelle SEO-audit uit

Dit kan u helpen de zwakste punten te ontdekken plekken op uw website of blog. Uiteindelijk moet u snel repareren of herwerken wat moet worden opgelost - en eenvoudig alles verwijderen dat uw internetverkeer van de werkelijke groei kan afhouden. Natuurlijk kan een professionele audit u geld kosten, omdat dit vaak wordt aangeboden door professionele optimalisatieproviders. Niettemin zijn er verschillende website-audit SEO-technieken die gemakkelijk kunnen worden afgehandeld zonder hulp van derden. Hier zijn ze:

Reeks één: metadata

Voor alles raad ik aan om een dubbele controle uit te voeren om ervoor te zorgen dat alle pagina's van uw website of blog alleen correcte en goed geoptimaliseerde metatitels hebben, evenals beschrijvingen.

Tweede niveau: zoekwoorden

Stel uzelf vervolgens de vraag of u elke pagina van uw website of blog rijk genoeg heeft met de belangrijkste doelzoekwoorden (en long-tail zoektermen) - zonder feitelijk ze overstuffed? Onthoud dat het optimaliseren van uw inhoud, alleen voor het behoud van de maximale zoekwoordverhouding, nu absoluut schadelijker is voor uw rangschikking, dan dat u tenslotte profiteert.

Reeks drie: URL's

Zorg ervoor dat de URL-structuur van uw website of blog goed is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Simpel gezegd, de meeste SEO-website-technieken die te maken hebben met URL's vallen vaak in slechts één eenvoudige regel: hoe eenvoudiger, hoe beter.

Hier zijn enkele eenvoudige maar echt belangrijke tips om uw URL-optimalisatie 100% op de juiste manier te laten verlopen:

  • Heb alleen leesbare URL's - nee willekeurige dingen toegestaan. Waarom? Gewoon omdat de live-gebruikers uw URL's niet kunnen lezen of begrijpen - of de belangrijkste zoekmachines (zoals Google zelf).
  • Google kan geen onderstrepingstekens lezen, dus zorg ervoor dat u altijd koppeltekens gebruikt in uw URL's.
  • Aangezien een goede URL-structuur in staat is om topinhoud in de hoofdmap te signaleren, moet u ervoor zorgen dat uw belangrijkste inhoudsitems zich op dezelfde manier in URL's bevinden.
  • Let op: URL's zijn altijd hoofdlettergevoelig. Daarom raad ik aan om daar geen hoofdletters te gebruiken - anders zou je gewoon iedereen, zowel de zoekmachines als de live gebruikers, verwarren.
  • Help uw website of blog hoger te scoren in mobiele SERP's - identificeer mobielvriendelijke webpagina's en voeg hun URL's toe aan sitemaps. Dat is het!
  • Zorg ervoor dat u nooit uw verdiende ranglijst verliest - gebruik 301-omleidingen om Google altijd op de hoogte te houden van alle recente wijzigingen in de canonieke URL-structuur van uw website of blog.
  • Vergeet niet om af en toe uw belangrijkste doelzoekwoorden toe te voegen aan URL's. Als u dat doet, helpt u de zoekmachine van Google betere verbindingen te leggen voor de live gebruikers met de relevante inhoud die u op uw website of blog hebt staan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved